Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Big Lebowski

تجربه ثابت کرده گوش دادن به پیشنهاد پویا ضرر نداره :دی. یکی از عجیبترین ماجراهای هست که دیدیم. شخصیت پردازی فوق العاده، بازیهای عالی، همه و همه. امتیازش Fault Free.

البته درسته که GF دو بدون مارلون براندو افت زیادی کرد,ولی همون قسمت بود که کاملا توانایی های آل پاچینو رو اثبات کرد.(هر چند قسمت اول هم فوق العاده بود.اما تو قسمت دوم برای اولین بار به عنوان یه نقش اول خوب خودشو مطرح کرد.)

X-MEN First Class 7/10
فیلم خوبی بود . یعنی فکر نمیکردم به این خوبی باشه بعد افتضاح ولورین این یکی خیلی بهتر بود . هرچند به مردان ایکس 1 و 2 به هیچ وجه نمیرسه

2008-tf.org-Sweeney-Todd-The-Demon-Barber-Fleet-Street-free.jpg

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
کلا با فیلم های Musical حال نمی کنم. اما اونقدر جو و اتمسفر و عزیز دل (Johnny Depp :d) عالی بود (مخصوصا 10 دقیقه ی آخر) که بدون اینکه توجه کنم فیلم Musical هست لذت ببرم.
7/10

Too Big to Fail
به عنوان یه فیلم تلویزیونی می تونم بگم اثر قابل ستایشی بود اما مهمتر از همه اینکه به شکل یه تریلر با سوژه برخورد کرده به فیلم جذابیت صد چندان داده. نوع استفاده از موسیقی و تقابل شخصیت ها همه و همه دست به دست هم می دن که فیلم یه حس تعلیق خاصی داشته
البته فیلم برای آدمایی که خیلی در جریان حوادث و حواشی سقوط اقتصادی 2008 نیستن می تونه خیلی گنگ باشه و اون حس تعلیق اصلا حس نشه (مثلا اون سکانسی که رئیس جنرال الکتریک زنگ می زنه واقعا نقطه اوج فیلم بود اما نیاز به یه مقداری اطلاعات جانبی داره)
اشکال فیلم به جایی وارده که فیلم سعی می کنه مهره های بازی رو جوری نشون بده که انگار واقعا داشتن سعی می کردن مشکل رو حل کنن اما واقعگرایانه که نگاه اگر کسی اون وسط می دونست چه خبره اصلا اون اتفاقهای پایان تابستان 2008 نمی افتاد
آها، بازی ها هم فوق العاده بود و مسلما بالاتر از همه ویلیام هرت بدون هیچ شک و تردیدی قرار می گیره
بی صبرانه منتظرم ببینم Margin Call چی کار می کنه
8 از 10
==

220px-Gijoemovieposter.jpg

G.I. Joe:The Rise of Cobra
بعد از خبر های تا حدودی ناامید کننده از دنباله فیلم تصمیم گرفتم که فیلم رو دوباره ببینم تا هم اینکه ببینم آیا در بازدید مجدد فیلم همون حس و حال دفعه اول رو داره یا نه و اینکه چه چیزی باعث شد که من ازش خوشم بیاد و کل دنیا بکوبنش
فیلم کماکان اون حس مفرح بار اول رو داشت و برای فیلم که امتیاز متاکریتکسش در قسمت قرمز قرار داره، واسه من یکی خیلی عجیب و باور نکردنیه
نمی دونم شاید این فیلم رو واسه من ساختن ولی هر چی که هست دیدن صحنه اکشن فیلم بعد از گذشت دو سال کماکان عالی و هیجان انگیز و دیدن تک تک شخصیت ها و رفتارشون و ... خیلی حال داد
این فیلم در کنار Speed Racer رو به عنوان مهمترین Guilty Pleasure های زندگیم می دونم ولی حقیقتش نمی دونم واقعا مشکل بقیه با این فیلما چیه
اگر دنبال یه کار اکشن و مفرح هستین که واسه دو ساعت وقتتون رو پر کنه مطمئنا گزینه بهتر از این هست اما اینم گزینه خیلی خوبیه
8 از 10 (بار اول 7 دادم اما وقتی فیلم خودش رو واسه من اینجوری حفظ کرده مسلما امتیازش هم میره بالاتر)
==

220px-The_New_World_poster.jpg

The New World
خوب من اصلا از ترنس ملیک خوشم نمیاد و همینجا گواهی می دم که من مخاطب مناسبی واسه فیلماش نیستم اما Days of Heaven و Thin Redline بالاخره چیزایی داشتن که دوست داشتم اما اینجا
هیچ توجیهی قابل قبول نیست
یه موقع یه فیلم ریتمش کنده و کلا فیلم آرومیه اما اینجا فیلم کلا اصلا ریتمی نداره و اصلا راه نمیره کلا انگار تو همون گل و لای لوکیشن های فیلمبرداری گیر کرده
از فیلم با عنوان فیلم شاعرانه و این حرفا یاد می شه ولی فیلمی که هی آسمون و درخت و علف به همراه صدای پیانو نشون من میده با دیالوگ هایی که یکیش به اون یکی ربطی نداره واقعا چیزی باقی نمیذاره که من بخوام حس شاعرانگی و اینا ازش بگیرم
و در مورد بازی ها هم کلا حرفی نمی زنم
2 از 10
==

220px-Black_Swan_poster.jpg

Black Swan
اون موقع ها وقت نشد فیلم رو مجددا ببینم واسه اما الان که می بینمش نظرم هنوز همونه : ضعیفترین کار کارنامه آرونوفسکی
نه اینکه فیلم بدی باشه اما اصلا قابل قیاس با کارهای قبلی آرونوفسکی
نکات مثبت خودش رو داره که سرآمد همه شون همون فیلمبرداری فوق العاده ش هست اما یه جورایی فیلم می لنگه و من نمی تونم کاری کنم در مورد اینکه یه جاهایی بدجوری حوصله م رو سر می بره
فیلم، فیلم خوبیه اصلا درش شکی نیست اما من به عنوان یه طرفدار کسی که بار ها و بارها کارهای دیگه آرونوفسکی رو دیده و راجبشون با خیلیا بحث کرده، به راحتی می گم از آخرین کارش کاملا ناامید شدم
7 از 10

SCREAM 4 2/10
یه 2 ساعتی میشه این فیلم یا این بول شت رو دیدم !! هنوزم تو این فکرم که چرا اینکارو با خودم کردم !!!!
به شدت مسخره . اگه مشکل فیلم فقط کلیشه-ای بودنش بود باز میشد تحملش کرد اما قضیه خیلی حادتره
شروع فیلم بیش از حد داغون . جالبیش اینه که همون اول فیلم فیلم SAW رو مسخره هم میکنه !! LOL
بازیها هم که نباید راجع بهش حرف زد بجز قاتل اونم وقتی که تو لباس جیغ هست بقیه بازیها در حد سریال 3دونگ 3دونگ هم نیست :دی
هنوزم بعد از 4 قسمت نه پلیسهای فیلم تیر اندازیشون خوب شده نه شخصیتهای یاد گرفتن که آقا اگه قاتل ترکوندی وقتی رو زمینه روت رو ازش برنگردون که در بره . بیشعور تو قسمت قبلی هم همین کارو کردی !! :دی
فقط یه سوال خیلی ذهن من رو درگیر خودش کرده
چجوری میشه یه چاقوی 10 سانتی بره تو سر یه نفر بعد آقا از ماشین پیاده بشه 4تا مشت ول بده . آخرشم آخرین حرفی که قبل از مردن میزنه اینه که به مسخره بگه : دهنت ...... بروس ویلیس ؟!!!!
درکل اون 2 نمره رو هم نمیدونم برای چی به فیلم دادم واقعا نمیدونم

220px-Into-the-wild.jpg

من آخرش نفهمیدم این True Story یا نه:d
اگه باشه که 8 میدم (حتی اگه بر گرفته از کتاب باشه خوبه)
اگر هم نباشه 6(چون 2 نمره بخاطره اینکه انقدر طولانیش کردن کم میکنم)

بالاخره بعد از چندین سال The Godfather رو امروز مجددا دیدمو امتیازمو اصلاح کردم (9.5<=9.0)، این مارلون براندو آدمو روانی میکنه:x پدرخوانده پدیده ای غیر قابل وصفه که همیشه تر و تازه و جذابه:x
مارلون براندو سرِ Apocalypse Now پدر کاپولا رو در آورده، پیشنهاد میکنم در موردش بخونی. کلا شاید خوب بازی کنه اما آدم گندیه.

Transamerica

با تشکر از پویا به خاطر معرفی فیلم. پیشنهاد میکنم ببینید.

• Like
Reactions: Quantic Dream
نه آقا این فیلم رو فقط برای شما نساختن جزء شاهکارای زندگی منم هست.واقعا اکشنو میشه تو این فیلم تعریف کرد.جلوه های ویژه ی عالی که هنوزم برام تازگی داره و از خیلی از فیلم های جدید بهتره.مخصوصا اون صحنه های مرد ژاپنیه که فکر کنم اسمش snake eyes بود.در یک کلام فوق العاده
9.5/10

SEPICO 8/10
واقعا با فیلم حال کردم . فکر کنم بر اساس داستان واقعی ساخته شده . خیلی قشنگ بود . بازیها فوق العاده بود از سرپیکو گرفته تا پلیسی که فقط تو یک سکانس با سرپیکو درگیر میشه تک تکشون عالی بازی کردن
استایل آلپاچینو دیوونم کرده هم از مدل سبیلی که اول فیلم داشت هم از مدل مو و ریشی که آخرای فیلم داشت بشدت خوشم اومد :دی تیپش فوق العاده بود .
درکل فکر نکنم کسی عشق آلپاچینو باشه این فیلم رو ندیده باشه . اما اگه ندیدینش حتما حتما ببینین
شخصیت سرپیکو فوق العاده بود . پلیسی که بر اساس قوانین رفتار میکنه . به معنای واقهعی کلمه یک پلیس خوب هستش که تنها مشکلی که من با فیلم دارم همینه که یکم سخت میشه باور کرد
که یک پلیس بین این همه پلیس فاسد انقدر خوب و پاک باشه . البته جالبی شخصیتش اینه که تو زندگی شخصیش به هیچ وجه نمیخواد به قانون خاصی پایبند باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or