Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

چرا . اما خب مجبور بودم :دی بهرحال تا حد ِ ممکن فهمیدم که :
اون یارو Jammy ساخته ذهنش بوده و در اصل خودش بوده ! فقط یه شخصیت دیگه ازش ساخته بوده ! فقط نفهمیدم زنش 1 مرده ؟ 2 بهش تجاوز شده یا نه آخر ؟ یعنی اون داستانش خیالی نبوده یا بوده ؟
همچنین فهمیدم که کلا داشته خودشو گول میزده تا اون چیزایی که بهش گفت Teddy رو باور نکنه ! یعنی این طوری آسوده تر زندگی میکنه !

1-میشه غول هایه سینمایه دنیا رو نام ببری؟
2-تو ایران منتقد خوب وجود نداره و نیاز به کوبیده شدن ندارن

inception 7
فیلم خوبی بود خیلی وقت پیش دیده بودمش الان یادم اومد امتیاز بدم:دی
غوله ای سینمای جهان؟فکر کنم همون اسکاری که گفتی حالا شاید همشون رو نه,ولی حداقل 20 درصدشون رو شامل بشه.مطمئنا اونا بهتر از من و شما می فهمم.
چرا,سینمای ایران منتقد داره,آدم درست و حسابی داره.الکی که امسال خرس برلین رو نبردیم.پیشنهاد می کنم یک بار پرونده ی KS رو تو مجله ی فیلم بخونی.
برای مثال بهت بگم,من این شانس برام پیش اومد که یکی از منتقد ها رو به نام امیر پوریا رو ببینم که تو فیلم می نویسه.این بشر مطمئن باش بیشتر از هر کس دیگه ای فیلم دیده و فیلم می شناسه تو ایران.از من و تو هم بیشتر.اگر می خوای عق ماجرا رو بفهمی,تا 15 سالگی کل فیلم های هیچکاک رو دیده!شما کلا چند تا فیلم از هیچکاک دیدی؟

چرا . اما خب مجبور بودم :دی بهرحال تا حد ِ ممکن فهمیدم که :
اون یارو Jammy ساخته ذهنش بوده و در اصل خودش بوده ! فقط یه شخصیت دیگه ازش ساخته بوده ! فقط نفهمیدم زنش 1 مرده ؟ 2 بهش تجاوز شده یا نه آخر ؟ یعنی اون داستانش خیالی نبوده یا بوده ؟
همچنین فهمیدم که کلا داشته خودشو گول میزده تا اون چیزایی که بهش گفت Teddy رو باور نکنه ! یعنی این طوری آسوده تر زندگی میکنه !
زنش رو خودش کشته بود اون داستانه هم در واقع داستان خودش بود که چه طوری زنش رو کشته یه بیماری خاص داشت که واقعا هم همچین چیزی وجود داره. اگه به اخرش دقت کنی(اون لحظه ای که یه دفعه در عین ناباوری جلوی اون رستورانه یا خونه که دقیقا یادم نیست وایمیسته و یادش میفته) نشون میده که بیماریش روانی هست و داره به خودش تلقین میکنه که هر 5 دقیقه یه بار یادش میره. تو ذهنش برای خودش ساخته که به زنش تجاوز شده تا بدین وسیله هر دفعه یکی رو طعمه قرار بده(به خاطر بیماریش) و بکشه اونو.

Rio : 8.5
اون دو تا پرنده که یکیش صدای Will.i.am بود خیلی باحال بودن ...مخصوصا اون تیکه که داشت دزدیده شدن جویل رو توضیح میداد:
I was flying and I saw that big bird (I didn't get the real word)
With Big Ninja Talent
He was ugly
And then jewel was there
and he snatched jewel up and he was like : Your Coming with me princess
and jewel was like '' Wipish! wopoosh ! I ain't your princess leave me alone
and I was like Wha'
then he was like wha'
=))
Sucker Punch : 3
فقط بخاطر OSTـهاش اونم، حیف اون موسیقی نبود؟ فیلمش کلا چرتو پرت بود!

آخرین ویرایش:

LIMITLESS 7/10
فیلم جالبی بود . ایده-ی خیلی خوبی داشت . از کنتراست فیلم که با خوردن قرص عوض میشد همینطور صحنه-هایی که دید نامحدود رو بیننده منتقل میکرد خیلی خوشم اومد . فقط پایان خیلی بهتری رو میتونست داشته باشه

SUPER 6/10
تو کل فیلم حس اینکه دارم یک KICK ******* جدید رو میبینم داشتم . از کاور فیلم گرفته تا لباسهای شخصیتها و خشونت و کثیف کاریه فیلم که با ذات کمدی فیلم در تضاد بود همشون من رو یاد KICK ******* مینداخت ولی فیلم بدی نبود . بازیهای جالبی رو هم داشت بجز ELLEN PAGE که من هرکاری میکنم نمیتونم از بازیش لذت ببرم البته تو این فیلم بد بازی نکرده بود ولی بنظرم به بازی-ای که در فیلمهای JUNO و HARD VCANDY کرده بود نمیرسید .
آخرین دیالوگ های KEVIN BACON تو فیلم دقیقا آخرین دیالوگهایی هست که در آخر فیلم DEATH SENTENCE شخصیت منفی فیلم بهش BACON میگفت بود :دی
پایان فیلم هم جالب و متفاوت بود . وقتی فکر میکنیم مثل همیشه فرانک و سارا با هم به زندگیشون ادامه میدن فیلم نشون میده که سارا بازم ترکش میکنه :دی

SUPER 6/10
تو کل فیلم حس اینکه دارم یک KICK ******* جدید رو میبینم داشتم . از کاور فیلم گرفته تا لباسهای شخصیتها و خشونت و کثیف کاریه فیلم که با ذات کمدی فیلم در تضاد بود همشون من رو یاد KICK ******* مینداخت ولی فیلم بدی نبود . بازیهای جالبی رو هم داشت بجز ELLEN PAGE که من هرکاری میکنم نمیتونم از بازیش لذت ببرم البته تو این فیلم بد بازی نکرده بود ولی بنظرم به بازی-ای که در فیلمهای JUNO و HARD VCANDY کرده بود نمیرسید .

دقیقا اومدم اینما رو بگم که زحمتشو کشیدیدن!:دی
منم به عنوان یه تقلید نسبتا خوب 6/5 میدم

your Highness 6/10

نصفه دیدمش دیگه بقیش برام جالب نبود, نمیدونم شاید نصف بقیش جالب تر باشه ولی کلا زیاد چیزه جالبی نبود. یه جورایی استایل the sims medieval رو هم داشت :دی

HOP 5/10

شخصا با "الوین و موش خرما ها" حال میکنم :دی ولی این هاپ زیاد جالب نبود انگار رو سر طرف اسلحه گذاشته بودن که یه جوری این فیلم رو بسازه و کش بده. البته بعضی جاهاش باحال بود نسبتا :دی

جو گرفت رفتیم با کیفیت خدا گرفتیم سری بورن رو کف کردیم دوباره موقع دیدن :دی هرچی ببینیش کمه بازم ! حیف که بورن بعدی در راهه و Matt Damon توش نیست :|

images

The Bourne Identify

هر چه قدر من این فیلم رو می بینم بازم کمه ! امتیازم بهش 8.5 . سر آغاز بهترین فیلم اکشنی که می شناسم !

8.5/10

images

The Bourne Supermacy

این یکی برای من 9.5/10 هستش ! روایت جالب . اکشن فوق العاده که نسبت به نسخه قبلی پیشرفت هم کرده . و صحنه های احساسی که چاشنی شخصیت جیسون بورن شده فیلم رو تبدیل کرده به بهترین فیلم اکشن برای من ! کاشکی یه بازی با سرمایه گزاری بالا از این سری ساخته می شد ! :(
9.5/10

images

The Bourne Ultimatum

از نظر من سری دو تا بهترین فیلم داره ! این یکی درسته صحنه های احساسیش کمتره اما روایتش پیشرفت داشته به علاوه اکشنش هم خیلی پیشرفت داشته . هم چنین چون جیسون بورن سوار موتور میشه و منم عاشق موتورم اون قسمتش خدا بود برام :دی
امتیاز من به این یکی هم 9.5/10 .
-----
ویرایش : اسم فیلمها رو بنویس ( parham_safa )

آخرین ویرایش:
جو گرفت رفتیم با کیفیت خدا گرفتیم سری بورن رو کف کردیم دوباره موقع دیدن :دی هرچی ببینیش کمه بازم ! حیف که بورن بعدی در راهه و Matt Damon توش نیست :|

images

هر چه قدر من این فیلم رو می بینم بازم کمه ! امتیازم بهش 8.5 . سر آغاز بهترین فیلم اکشنی که می شناسم !

8.5/10

images

این یکی برای من 9.5/10 هستش ! روایت جالب . اکشن فوق العاده که نسبت به نسخه قبلی پیشرفت هم کرده . و صحنه های احساسی که چاشنی شخصیت جیسون بورن شده فیلم رو تبدیل کرده به بهترین فیلم اکشن برای من ! کاشکی یه بازی با سرمایه گزاری بالا از این سری ساخته می شد ! :(
9.5/10

images

از نظر من سری دو تا بهترین فیلم داره ! این یکی درسته صحنه های احساسیش کمتره اما روایتش پیشرفت داشته به علاوه اکشنش هم خیلی پیشرفت داشته . هم چنین چون جیسون بورن سوار موتور میشه و منم عاشق موتورم اون قسمتش خدا بود برام :دی
امتیاز من به این یکی هم 9.5/10 .
-----
ویرایش : اسم فیلمها رو بنویس ( parham_safa )
جدی می گی؟یعنی بورن بعدی بدون مت دیمونه؟خیلی بد می شه...من خودم از فن های درجه یک این سری هستم.همین الان پوستر "برتری بورن"رو دیوارمه.ولی 80 درصد خوبی بورن به خاطر خد مت دیمون بود.خیلی بده اگر نیست دیگه.حالا کی جاش بازی می کنه؟بعد اینکه داستان ریبوت شده؟

FULL METAL JACKET 1987
xtblxv5xmcwcyjusp3v.jpg

10/10

عالی بود واسه این 10 دادم چون تا حالا فیلمی در مورد جنگ ویتنام ندیده بودم هرچی دیده بودم جنگ جهانی 2بوده
پیشنهاد میکنم ببینید
DOWNFALL هم میخوام ببینم ولی زیرنویس ندارم:(:(

FULL METAL JACKET 1987
xtblxv5xmcwcyjusp3v.jpg

10/10

عالی بود واسه این 10 دادم چون تا حالا فیلمی در مورد جنگ ویتنام ندیده بودم هرچی دیده بودم جنگ جهانی 2بوده
پیشنهاد میکنم ببینید
DOWNFALL هم میخوام ببینم ولی زیرنویس ندارم:(:(

Apocalypse Now رو هم ببین. این Full Metal Jacket فیلم بدی نیست، اما نیمه ی دومش خیلی خسته کننده ست (میدونم خیلیا نارحت میشن اما نظر منه).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or