Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

ین شوالیه تاریکی چیز تفحه ایم نبود که هیچ به نظر من خیلیم مزخرف بود، مخصوصا اون قسمتی که صورت طرف به طرز مزحکی سوخته بود و دقیقا صورتش رو قرینه کرده بود آخه تا بحال ندیده بودیم آتش اینقده دقت بخرج بده و یه همچین خط دقیقی بندازه رو صورت ملت، اصلا کلا تعجب میکنم از شماها که یه همچین تعاریف و تماجیدی ازش میکنید
شما تا حالا به گوشت اسم DC Comics خورده؟ یه فیلم که بر اساس کاراکتر های تخیلی DC Comics هست نیازی نداره به اندازه ای که مد نظر شماست لاجیکال باشه. این فیلم به اندازه تمام فیلم های این مدلی واقعی و منظقی بوده و اگه میخواست منطقی تر باشه باید بیخیال بت من می شد و اسمش رو weather man می زاشت.

tangled.jpg

Tangled

Wow !!! جدا تعجب کردم از دیدن این فیلم اونم با این ابهت و کیفیت فوق العاده. فکر نمی کردم که یه انیمیشن تریپ پرنسسی دیزنی اینقدر زیبا و جذاب و بیادموندی باشه . به حدی از کیفیت CG فیلم لذت بردم که بعضی از سکانس ها دهنم باز می موند و از تعجب نمی دونستم چی بگم و چطور این شاهکار دیزنی رو توصیف کنم. دقت بالای تیم سازنده مثال زدنیه .در عین اینکه فیلم برخلاف کارهای کلاسیک دیزنی 3 بعدی تولید شده، کلی وقت روی این صرف شده که ظرافت های کارهای قدیمی که در حالت دو بعدی و با دست نقاشی شده هم توی این کار اعمال بشه و واقعا هم میشه این موضوع رو توی حرکات و یا لبخند کاراکتر ها دید و به وضوح مشاهده کرد. کلی روی موی راپونزه کار شده تا این مقدر لطیف ، نرم ، منعطف و زیبا به نظر بیاد. 100 درصد 260 میلیون دلاری که دیزنی خرج فیلم کرده ارزشش رو داشته و حاصل کار چیزی شده که با یکبار دیدن نمیشه به تمام خوبی ها و ریزهکاریهاش پی برد
با وجود fairy tale بودن داستان و تمام کلیشه هایی که همه از بر هستن اینقدر صحنه و دیالگ جالب و جذاب و درام و احساسی داره که 2 ساعت وقتی که واسه دیدنش میزارید نمی دونید کی تموم میشه و بعد از تموم شدنش می بینید که عاشق فیلم شدید و با هر بار دیدن بیشتر و بیشتر ازش لذت می برید
در کل یه کار بیست بیست از دیزنی
( به این فیلم ها نمره نمی دم چون بدون شک با این توصیفات ارزش یه 10 ناقابل رو دارن)

شما احیانا همین چند روز پیش به این فیلم یک نداده بودی :-/؟

میخواستم منم همینو واقعاً بگم :|:-l
===============================
Transformers: Dark of Moon
5/10
اِی، تا حدودی خوب بود و میشد تحملش کرد. بازیگر زنش هم خیلی بهتر از مگان فاکس بازی میکرد و کلاً میشه گفت بد نبود. البته کمی هم حوصله سر بر بود :دی پایانش هم داغون محض :|

The big lebowski
به توصيۀ يکي از نويسنده هاي مجله فيلم اينو ديدم! اين مردک dude آخر کاراکتر مثل تايلر دردن از ذهن بيرون نميره! عالي بود وقتي ديدم حال خوبي بهم دست داد! دم کوئنا گرم
9.5/10

Snatch
دو-سه سال پیش هم دیده بودم فیلم رو ولی کلاً چیزی ازش یادم نمونده بود.
دیشب نشستم درست حسابی دیدم، بهش می دهم 9/10.
واقعا شخصیت پردازی فیلم شاهکاره! اگر ندیدید حتماً ببینید. بازی برد پیت هم فوق العادس.

The big lebowski
به توصيۀ يکي از نويسنده هاي مجله فيلم اينو ديدم! اين مردک dude آخر کاراکتر مثل تايلر دردن از ذهن بيرون نميره! عالي بود وقتي ديدم حال خوبي بهم دست داد! دم کوئنا گرم
9.5/10
بهترین فیلم کوئن ها به نظرم همینه فوق العادس.
الان یاد اون لهجه فوق باحال جف بریدج میفتم که میگه:هِی دوووووووووود
تیکه خودشم هِی مَن=)) اگه دقت کرده باشی پیام اصلی فیلم اینه که باید ادم بیخیالی باشی تا از زندگی لذت ببری مثل دود
به این فیلم 9.5 میدم.

آخرین ویرایش:
The big lebowski
9.5/10

100% بهترین فیلم کوئن هاست . نمیدونم چرا تا اسم این فیلم رو میشنوم . F-word خونم میره
بالا !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or