Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

127 Hours
من خیلی ازش خوشم اومد. یکی دو مقطع کوتاه تو فیلم احساس کردم روندش خسته کننده شده، ولی در کل تحرک خیلی خوبی به سوژه ی بی تحرکشون داده بودن. احتمالا واسه خیلی ها پیش اومده که تو یه همچین موقعیت هایی (حالا با شدت کمتر) که آدم تک و تنها به گذشته و اشتباهات و آرزوهاش فکر میکنه، افتاده باشن. این لحظه ها رو خوب نشون داده بودند.
بازی جیمز فرانکو و نماهای زیبایی که از طبیعت گرفته بودن رو خیلی دوست داشتم و از نکات برجسته ی فیلم بودن.

نظر من اینه که اعضای آکادمی واقعا بی سلیقه هستن که به جای اینکه به خاطر این فیلم به دنی بویل اسکار بدن، به خاطر میلیونر زاغه نشین دادن.

دزدان دریایی کاراییب 4:بر امواج بیگانه
اولا اینکه کیفیتی دیدم خیلی خوب نبود,فقط یه مرحمی بود,انشاا... بعدا دوباره کیفیت خبوشو می گیرم حالی می کنم!
اول از همه بگم که جای خالی اورلاندو بلوم و کی را نایتالی به شدت حس می شده.اصلا کشمکش این دو تا با جک خیلی جالب بود.بگذریم:
از بازیه پنه لوپه کروز(آنجلیکا)خوشم اومد.تا حدی نبود اون زوج را برطرف می کرد.به خصوص سر یه صحنه ترکیدم از خنده:
اونجا که تو ساحل آنجلیکا به جک می گه من از تو حامله هستم!ترکیدم از خنده!
نقش بلک بیرد خیلی خوب نبود,هنوز لرد بکت بهترین نقش منفی سری را دارد.
اما در مورد جانشین های نایتالی و بلوم:
کشیش و پری دریایی ایده ی جالبی بود.اما خیلی خوب بهش پرداخته نشده بود و نتونسته بود به خوبی جای خالی زوج پیشین را پر کنه.به خصوص اینکه جک در این زوج دخالت نداشت(اصلا نمی شناختشون)برای همین تو متن قرار نگرفتن.
باربوسا مثل همیشه خوب بود.البته اولش یه نمه رو مخ بود ولی آخرای فیلم به خصوص شخصیت همیشگیش رو اومد.
و اما جک!مثل همیشه دو رو,با تیکه های طنز فراوان,به شدت باهوش و فرصت طلب.اما یه چیزی این دفعه به جک اضافه شده بود.قبل از اکران فیلم گفته بودند که بین جک نسبت به آنجلیکا یه حسی داره که خودش نمی دونه چیه!منتظر یه بعد جدید از شخصیت جک بودم.که یکمی ناقص جلوه داده شد ولی بد نبود.
در مورد مروارید.کاشکی آخر فیلم جک مروارید رو از تو شیشه در می آورد.دلم براش تنگ شده بود....
در کل,فیلم اون جو همیشگی رو نداشت(به دلیل نبود نایتالی و بلوم) و ریتم اولیه ی فیلم کند بود.اما در ادامه هیجان می گرفت<در کل از نسخه ی قبلی خیلی بهتر شد,اما هنوز تا نسخه ی اول و دوم فاصله داره!
نمره:8.5/10
یه چیز دیگه اینکه نبود ارتش انگلستان در فیلم تنوع خوبی بود(خسته شدیم از بس دنبال دزدا کردن و اونا فرار کردن)اما حضور ارتش اسپانیا خیلی خوب نبود.یعنی اینگار نتونستن کامل تو فیلم جاشون بدن!
در کل اگر تو نسخه ی قبلی نایتالی و بلوم برگردن و کروز هم بمونه,کشمکش زوج جک-آنجلیکا و ویلیام-الیزابت با کملی چاشنیه باربوسا جالب می شه!

دوستان فیلم باز یه کمک میخوام.یه فیلمی ROBIN WILIAMS بازی کرده که در اثر یه تصادف میمیره و میره اون دنیا و از حال و هوای اون دنیا برامون شرح میده.اگه اسمش رو بگید ممنون میشم

خیلی خیلی ممنونم:xحالا یه سوال دیگه؟بهترین فیلمی که جهان پس از مرگ رو به تصویر میکشه چیه؟
من هفته ی پیش Hereafter را دیدم.جدیده ماه کلینت ایستوود.در مقایسه با اثر های اسکار برده ی ایستوود مشکل زیاد داشت اما خیلی تاثیر گذار و تکاندهنده جهان پس از مرگ رو نشون می داد.در واقع می دونی,تخیلی نبود,از نگاه بشر به اون دنیا می پرداخت.صحنه های دنیای پس از مرگ را هم فقط چند سکانس نشون داد که اونها بر اساس گفته های کسانی بود که برای مدتی مرگ را تجربه کرده بودند.اول فیلم هم یه نمای تکاندهنده از سونامی نشون می ده که خیلی قشنگ!یکی از بهترین کار های کامپیوتری(البته خود ایستوود گفته که صحنه های اولیه ی سونامی واقعی هستند و بعدش از کامپیوتر استفاده کرده)در سال های اخیر.در کل,پیشنهاد می شه.
نمره:8.8/10

من هفته ی پیش Hereafter را دیدم.جدیده ماه کلینت ایستوود.در مقایسه با اثر های اسکار برده ی ایستوود مشکل زیاد داشت اما خیلی تاثیر گذار و تکاندهنده جهان پس از مرگ رو نشون می داد.در واقع می دونی,تخیلی نبود,از نگاه بشر به اون دنیا می پرداخت.صحنه های دنیای پس از مرگ را هم فقط چند سکانس نشون داد که اونها بر اساس گفته های کسانی بود که برای مدتی مرگ را تجربه کرده بودند.اول فیلم هم یه نمای تکاندهنده از سونامی نشون می ده که خیلی قشنگ!یکی از بهترین کار های کامپیوتری(البته خود ایستوود گفته که صحنه های اولیه ی سونامی واقعی هستند و بعدش از کامپیوتر استفاده کرده)در سال های اخیر.در کل,پیشنهاد می شه.
نمره:8.8/10
ممنونم عزیزم.:xمنتظر پیشنهادهای بعدی هم هستیم:d

psul 6/10

به انتظارش می ارزید کلی تیکه خنده دار داشت. اگه خواستید ببینید با این زیرنویس ببینید که کلی حال میده... :دی
Paul

منم بهش 6 میدم! اتفاقا با همین زیر نویسم دیدم که خیلی باحال بود!:دی
آدم فضایی اینقدر باحال!:دی

• Like
Reactions: leonk13
Rango
ایده ی جدید و خوبی داشت.صدای دپ به خوبی روی شخصیت اصلی نشسته بود.کلا از فضای انیمیشن خیلی خوشم اومد.موزیک ها و راوی ها هم عالی بودن.در کل,می شه امیدوار بود که rango امسال به سلطه ی چند ساله ی دیزنی و پیکسار بر اسکار انیمیشن پایان بده
نمره:9/10

Paul رو دیشب دیدم، به خوبی این آدم فضایی(Paul) با آدم رابطه برقرار می کنه، به بیشتر از 80% تیکه هاش خندیدم. خدایی قهوه تلخ اینارو ول کنین اینو ببینین حتما! :d
7.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or