Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

gardens of words

یک انیمیشن بی ادعا و زیبا . با داستانی پر از عواطف و احساسات انسانی. فقط ای کاش پایانش هندی نمیشد. در کل لذت بردم و حیف که زمانش 40 دقیقه بود وگرنه بدون شک برنده جایزه بهترین انیمیشن 2013 می شد چون واقعا از فروزن لایق تر بود

امتیاز 9.5 از 10

begin again

با این که زیاد موفق نبود ولی فیلم دوست داشتنی و صمیمی ای بود. امسال سال فیلم موسیقی ای بود . بازی نایتلی قابل قبول و خوب بود. آدام لوین و سیلو هم تو نقش های کوتاهشون دیدنی بودن. ولی بهترین بازیگر فیلم بدون شک مارک روفالو است که مثل همیشه دیدنی بازی می کنه و کاراکترشو جذاب می کنه. موسیقی فیلم هم خوب و شنیدنی بود . کلیشه ای بود و کاراکتر های پرداخت نشده داشت ولی در کل قابل قبول بود

امتیاز 8 از 10

If I Stay
7/10

به نظرم تنها نقطه قوت فیلم فقط و فقط بازی درخشان کلویی مورتز بود. یعنی محشره این دختره! من تقریبن همه فیلم هاش را دیدم و به جرات میتونم بگم بازیش توی این فیلم یکی از بی نظیرترین بازی هاش بود. البته بقیه هنرپیشه ها هم خیلی خوب بودن. به نظرم مشکل بزرگ فیلم، مسئله ای بود که بهش میپرداخت! منظورم اینه که اونطور که باید و شاید به موضوع اصلی فیلم توجه نشده بود!
داستان در مورد
یه رابطه عاشقانه شاید کمی کلیشه ای شده دبیرستانیه که بُعد معنوی به خودش میگیره. یعنی با حادثه ای که برا میا رُخ میده و توی برزخ گیر میکنه. فیلم اشارات خیلی خوبی داشت ولی بعضی جاها خیلی کِسِل کننده میشد. یکی از دلایلی که فیلم را تا انتها دیدم همین بازی معرکه کلویی مورتز بود و البته کشمکش هایی که روح میا برا موندن و یا ترک این دنیا باهاش درگیر بود.

88353034873366857113.jpg

22 jump street
من فیلمو درک نکردم یا قسمت اول خیلی بیشتر از این حال داد یا این وافعا چرت بود؟
دقیقا همون حسی رو داد که بعد از دیدن هنگوور 2 داشتم
یه فیلم با همون روایت و داستان قبلی و ... با یکم تغییرات
کلا به جز بعضی از قسمت هاش , اصلا از فیلم خوشم نیومد
کلیت فیلم برای من که چرت بود . فقط چند تا تیکه جالب داشت

آخرین ویرایش:
22 jump street
من فیلمو درک نکردم یا قسمت اول خیلی بیشتر از این حال داد یا این وافعا چرت بود؟
دقیقا همون حسی رو داد که بعد از دیدن هنگوور 2 داشتم
یه فیلم با همون روایت و داستان قبلی و ... با یکم تغییرات
کلا به جز بعضی از قسمت هاش , اصلا از فیلم خوشم نیومد
کلیت فیلم باری من که چرت بود . فقط چند تا تیکه جالب داشت

من همین امروز عصر دیدم اینو با نظرت موافقم. کلا یه تیکه هاییش رو زدم بره جلو خیلی بی معنی بود اکثر جاهاش.

Flipped
داستان راجع به یه پسر و یه دختره که از 5-6 سالگی دختره عاشقه پسره میشه و پیچ و خم این ریلیشن شیپشون که تا 16-15 سالگیم ادامه داره ، از زبون هر دو طرف گفته میشه، و اشاره به نکته ی کلیدی که اگر دختر باشین ، به هیچ وجه نباید توی ابراز علاقه پیشقدم شین و گرنه طرف خودشو سفت و سخت میگیره :dتصویر گویاس :d :
flipped-callan-mcaullife-madeline-carroll.jpg

به دلیل کم سن و سالی شخصیتا ، از مسائل +18 خالیه ، و کسایی که دنبال داستانه یه عشقه پاک میگردن(:d) هم لذت میبرن . اگرم نمیگردین بازم خوشتون میاد :d در کل فیلمی نیست که بذارینش تو اولیت واسه دانلود ، اما همپین بدم نیست.
6/10

Fack ju Göhte : 6.5

53806139598848257187.jpg

یکی‌ از دوستامون به قدری از این فیلم خوشش اومده, طبق اظهارات خودش تا حالا هیچ فیلمی رو ۲ بار ندیده اما این فیلم رو ۳ بار دیده
از بس از شخصیت اول فیلم آقای Elyas M'Barek خوشش اومده که تازه شروع به دیدن یک سریال از ایشون کرده
برادرم هم از این فیلم خیلی‌ خوشش اومده و نمرهٔ 8 رو به این فیلم داده
به نظرم نوجوانها از این فیلم بیشتر خوششون بیاد

Edge of Tomorrow
: 7.5

88654562060363447331.jpg

دیشب با داداشم این فیلم رو دیدیم
فیلم جالبی‌ بود
شباهتهایی هم به فیلم Source Code داشت: کسی‌ که از این فیلم خوشش اومده بهش پیشنهاد می‌شه که فیلم Source Code را هم ببینه
برادرم هم از این فیلم خوشش اومد و امتیاز 8 رو به این فیلم داد.

آخرین ویرایش:
Brick Mansion 2014]
تنها توضیحی که میشه در مورد این فیلم داد اینکه دقیقا شبیه فیلم بلوک 13 ساختن!
فقط اینجا امریکا نه فرانسه و بازیگر خدا بیامورز پوئل واکر هم بازی میکنه.
من نسخه اکستند این فیلم رو دیدم مقداری انهگ هاش عوض شده بود(خیلی کم) و تیتراژ اولش که یه آهنگ رپ باحال داره هم تو نسخه های عادی حذف شده.
در کل نمره 7 رو میدم چون داستان فیلم تکراریه و جذابیتی نداره چون میشه همه چی رو با دیدن اول فیلم حدس زد.

Edge of Tomorrow
: 7.5

88654562060363447331.jpg

دیشب با داداشم این فیلم رو دیدیم
فیلم جالبی‌ بود
شباهتهایی هم به فیلم Source Code داشت: کسی‌ که از این فیلم خوشش اومده بهش پیشنهاد می‌شه که فیلم Source Code را هم ببینه
برادرم هم از این فیلم خوشش اومد و امتیاز 8 رو به این فیلم داد.

منم خیلی خوشم اومد :d
برم Source Code ببینم ، ممنون بابت پیشنهاد ...

Flipped
داستان راجع به یه پسر و یه دختره که از 5-6 سالگی دختره عاشقه پسره میشه...
6/10
خوب ماهم این فیلم رو دیدیم...
فیلم خوبی بود...داستان و ریتمش،شخصیت پردازی،بازیگران،موسیقی و دیالوگ هاش خوب بودن
فقط خوف این میرفت که با تکرار سکانس ها از دید هر شخصیت روند فیلم رو خراب کنه که تا حدودی اینجور نشد
7/10
پایانش میتونست بهتر باشه...:>iykwim:d
.............
پسره احمق...شری به اون خوبی رو ول کرد رفت سراغ اون یکی:|
شری....;;)جا داشت بیشتر به این شخصیت پرداخته بشه:d

آخرین ویرایش:
98564272463243167474.jpg

Shutter Island : 8.75/10

یکی از بهترین فیلم های معمایی که تا الان دیدم. قبلا حدود 1 ماه پیش فیلم تا 1 ساعت اول دیدم، ولی متاسفانه به علت حواس پرتی خیلی از دیالوگاشو توجه نمی کردم و حواسم پرت بود از فیلم ( نسخه ی دوبله رو دارم ).
تا اینکه امروز خسته از مدرسه اومدم، تو بین فیلم های اکشن و سرتاسر هیجان بیخیال شدم، گفتم بذار جزیره ی شاتر رو بببینم. :| :d و این دفعه تک تک دیالوگاشو علاوه بر اینکه می خوندم، تو ذهنم نگه هم می داشتم. اسم کارکتر ها، داستان تکا تکشون، رفتار شخصیت ها.
و من الان بعد از دیدن فیلم استاد مارتین اسکورسیزی :o :o ، که سعی می کنم تو این هفته 2 3 تا از فیلمای دیگشم دانلود کنم :) :d .

بهتون پیشنهاد می کنم اگر فیلم رو ندیدید، به هیچ کامنت و نظر و مطلبی راجب فیلم رجوع نکنید و بدون داشتم کمترین اطلاعی از فیلم، برید و تماشا کنید، قطعا لذت می برید.

و البته یه سوال هم داشتم :

در آخر فیلم که متوجه قضایا میشیم، دو مورد هست که من متوجه نشدم و فهمیدنش سخت بود برام با اینکه بازم نظرات چند تا از دوستان توی سایت های نقد رو خوندم ...
1- اینکه اول فیلم چطوری آندرو رو برده بودن خارج جزیره ؟ مگه بیمار خطرناکی نبود ولی چطوری بردنش ؟
2- اون قسمتی که وارد غاز کوچک میشه و اون خانم ـه رو میبینه، اصلا اون کی بود ؟ و اونم جزء توهماتش بود یعنی ساخته ی ذهن خودش برای توجیح داستانش بود ؟

98564272463243167474.jpg

Shutter Island : 8.75/10

یکی از بهترین فیلم های معمایی که تا الان دیدم. قبلا حدود 1 ماه پیش فیلم تا 1 ساعت اول دیدم، ولی متاسفانه به علت حواس پرتی خیلی از دیالوگاشو توجه نمی کردم و حواسم پرت بود از فیلم ( نسخه ی دوبله رو دارم ).
تا اینکه امروز خسته از مدرسه اومدم، تو بین فیلم های اکشن و سرتاسر هیجان بیخیال شدم، گفتم بذار جزیره ی شاتر رو بببینم. :| :d و این دفعه تک تک دیالوگاشو علاوه بر اینکه می خوندم، تو ذهنم نگه هم می داشتم. اسم کارکتر ها، داستان تکا تکشون، رفتار شخصیت ها.
و من الان بعد از دیدن فیلم استاد مارتین اسکورسیزی :o :o ، که سعی می کنم تو این هفته 2 3 تا از فیلمای دیگشم دانلود کنم :) :d .

بهتون پیشنهاد می کنم اگر فیلم رو ندیدید، به هیچ کامنت و نظر و مطلبی راجب فیلم رجوع نکنید و بدون داشتم کمترین اطلاعی از فیلم، برید و تماشا کنید، قطعا لذت می برید.

و البته یه سوال هم داشتم :

در آخر فیلم که متوجه قضایا میشیم، دو مورد هست که من متوجه نشدم و فهمیدنش سخت بود برام با اینکه بازم نظرات چند تا از دوستان توی سایت های نقد رو خوندم ...
1- اینکه اول فیلم چطوری آندرو رو برده بودن خارج جزیره ؟ مگه بیمار خطرناکی نبود ولی چطوری بردنش ؟
2- اون قسمتی که وارد غاز کوچک میشه و اون خانم ـه رو میبینه، اصلا اون کی بود ؟ و اونم جزء توهماتش بود یعنی ساخته ی ذهن خودش برای توجیح داستانش بود ؟

این بهترین فیلم که تا حالا دیدم و هرچی فیلم میبینم نمیتونم به طور کامل بگم در حد این بود:x نزدیک ترین فیلمی که تونستم انقدر تحت تاثیر قرار بگیرم breaking bad بود ولی بازم جزیره شاتر یه چیز دیگس

آره برده بودنش طرف گفتش که ریسک کردم و فکر میکردم اینجوری خوب میشی و یکی رو هم دنبالش فرستاده بود
اون زنه هم اگر فرض رو بر این بزاریم که واقعا بیمار روانی بود آره ولی مشخص نیست ممکنه این واقعا بیمار روانی نباشه و واقعا تحت سو استفاده قرار گرفته که بهش بقبولونن
چون آخر فیلم هم باز معلوم نیست از ترس اینکه دوباره یادش نره خوش به دیوونگی زد یا از ترس اینکه دوباره ازش سو استفاده نشه و یا اینکه از ترس اینکه خودشم نمیدونه الان مریضه یا میخوان بهش بقبولونن=))

La vita è bella - (زندگی‌ زیباست) Italia 1997:

76655114730441356290.jpg

فیلم بسیار زیبا با کارگردانیه استادانهٔ Roberto Benigni
هر چی‌ از فیلم بگم کم گفتم, واقعاّ شاهکار بود
بازیگریه عالیه Roberto Benigni هم باعث شده که فیلم دلچسپتر بشه
این فیلم به شدت پیشنهاد میشه :x
امتیاز من به این فیلم: 9.5

The Shining - 1980:

80563581537487446991.jpg

این فیلم یک انقلاب در سبک Psychological Horror در زمان خودش محسوب میشه
اگه توجه کنید می‌بینید بعضی‌ از فیلم‌ها و حتی بازیهای کنونی از این فیلم الهام گرفته‌اند
فیلم طوری ساخته شده که آدم احساس می‌کنه داره فیلم دهه ۹۰ رو می‌بینه
این فیلم من را تحت تاثیر قرار داد; فیلمبرداری هنرمندانه اش من را بهت زده کرد و موزیک دیوانه وارش خانه خرابم ساخت :-s:d
امتیاز من به این فیلم: 8.5

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or