Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

World War Z

1378364318411.jpg

فراتر از انتظار :دی میدونستم فیلم شاخیه ولی فکرشو نمیکردم این قدر خوشم بیاد...
نمیشه گفت خیلی دید متفاوتی بود ولی حداقل متفاوت تر از فیلم های این سبکی بود !
یه سری خصوصیات جالبم زامبی ها داشتن که به نظرم خیلی قشنگ کار شده بود !
برد پیت مثل همیشه عالی ! بازیش خیلی با کلاسه لامصب...
به شدت توصیه میشه....

9

Crazy Stupid Love
روند قابل پیشبینی،پایان قابل پیشبینی.همین 5 نمره ای هم که میدم بخاطر بازی استیو کرل و خصوصا رایان گاسلینگ هست.بشدت از بازی گاسلینگ لذت بردم.یذره لحظات فوق العاده هم داشت که با فکر کردن بهشون هم خندم میگیره:d
5/10

The Confession of a shopaholic
این که خیلی بد بود دیگه.یعنی لحظه به لحظه فیلم رو میتونستم پیشبینی کنم.این دو نمره رو بخاطر یکی از صحنه های بعد تیتراژ بهش میدم.نمیدونم چرا اینقدر با اون قسمت خندیدم:d
2/10
Knocked Up
اینم نسبتا خوب بود ولی باز هم از مشکل تکراری بودن روند فیلم رنج میبرد.حداقل برای من اینطور بود.بازی Seth Rogen هم بعضی جاها خیلی عالی بود.
6/10

Anchorman: The legend of ron burgundy
فوق العاده بود.یعنی یه حس خیلی خوبی توش بود که خواه ناخواه باهاش میخندیدم:dبازی همه بازیگر ها هم عالی بود.خصوصا استیو کرل و ویل فرل.
8/10

World War Z
خیلی عالی بود.یه جو Survival/Horror فوق العاده داشت و منو یاد رزیدنت اویل های کلاسیک انداخت.هیچ دلیل نمیبینم بهش نمره کامل ندم.
10/10

آخرین ویرایش:
27456462239801768417.jpg

World War Z
9/10

عالی بود.
نه اینکه خود فیلم خیلی بخواد چیز سطح بالا و ساختار شکنی باشه، بیشتر به این خاطر که تو این ژانری که دیگه چند سالی هست فقط به معنای واقعی کلمه مزخرف تولید میشه با هزینه های چند صد هزار دلاری (شایدم کمتر!)، واقعا یه پیشرفت بزرگه همچین فیلمی.
بازی برد پیت هم به نظرم خوب بود. یه جوری بود ولی خوب بود!
فیلم به اندازه کافی هم صحنه مهیج داشت هم درام.
ترک Isolated Systemـه Muse هم که هر وقت پخش میشد، نابود میکرد!!
کلا به شدت پیشنهاد میشه.

پ.ن: کِی میشه یکی بیاد این سبک فلاکت زده کوسه ای (!:دی) رو از این منجلاب نجات بده تا دیگه شاهد جفنگیاتی مثل Sharknado (!) و Giant Shark vs Ancient Octopus (!!!) نباشیم و یه فیلم با Production Value درست درمون ببینیم:|

wwz
واقعا ترسیدم:|من از جنگیر نترسیدم ولی وقتی اینو دیدم و به نظرم خیلی قابل لمس اومد و اینکه چه هرجو مرجی رخ داد که امریکا با اون امریکاییش هیچ کاری نتونست بکنه ترسیدم نکنه یه موقع واقعا رخ بده:|اگه رخ بده چی کار کنم؟شما بودین چی کار میکردین؟:d
فیلم تا وسطش خیلی عالی بود ولی به نظرم یه دفعه خیلی مسخره و ابکی شد.
از اونجا که رفتن دنبال درمان

Kick as-s 2
ka2.jpg

بیخود :| ...

نمیدونم واسه عوض کردن کارگردان بود که اینشکلی شده یا منم که اینجوری حس میکنم !

بازی بازیگرا به شدت مذخرف و حال به هم زن ، یارو میاد بطری های نوشابه تیر میزنه آهنگ Epic ای پخش میکنن :|

نقش کیک اس تو شماره اول رو با شماره دوم مقایسه کنید تو رو خدا ، تو این 2 اش انگار یه منگلی بود که از هیچی خبر نداره !

خوشم نیومد اصلا

2/10

now you see me
نمیدونم چرا اصلا با فیلم حال نکردم
یعنی حتی یه ذره....
اصلا خیلی چیزاش برای من گنگ و نا مفهوم و حتی غیر منطقی بود...
نمیدونم این چه حرکتیه که نصف ماجراهای زمان حال رو نشون نمیدن , بعد میزارن 5 دقیقه پایانی یه نفر میاد همه چیز رو لو میده تا تماشاگر بفهمه رو دست خورده...
مثلا میخوان اینطوری طرف رو سوپرایز کنن؟
اگه میخوای طرف سوپرایز بشه همه چیز رو نشون بده, ولی یه کاری کن که طرف اشتباه برداشت کنه
مثلا توی صحنه فرار که به ظاهر یکیشون کشته میشه, همه چیز رو از زاویه دلخواه نشون میده تا ما متوجه نشیم
اما آخر فیلم از زاویه واقعی نشون میده که مثلا مارو سوپرایز کنه
و خیلی جاهای دیگه....
در حالی که میتونست این رو کامل نشون بده, ولی تماشاگر رو گمراه کنه
مثلا توی ممنتو {برای مثال}
ما توی اواسط فیلم {قضیه مسئول بیمه و فراموشی مرده و مرگ همسره مرده} ذهنیات گای پیرس رو میبینیم ... نه اینکه اون بیاد بگه همه این ها دروغ بوده و من نزاشتم شما ها بفهمید....چیزی هست که خودش هم باور داره

یا مثلا توی TDK
توی ماجرای دستگیری جوکر همه چیز واضحه ...
درسته یه نقشه هم از قبل کشیده بود ولی توی ماجرای دستگیریش هیچ چیزی نبود که نشون نداده باشن...
شاید گذشته رو نشون نده, ولی با نشون ندادن قسمتی از ماجرا , تماشاگر رو 2 ساعت سر کار نمیزاره
اما اینجا نقشه از قبل کشیده تماشاگر رو غافلگیر نمیکنه
با نشون ندادن داستان اصلی و قسمتی از حقیقت زمان حال میخوان تماشاگر رو غافلگیر کنند
نمره هم بخوام بدم به خاطر این موارد نهایتا 2/10 بدم...!!!

پ.ن: کلا خیلی حرکت رو مخیه که نصف فیلم رو میزارن آخر فیلم پخش میکنن که تماشاگر فکر کنه رودست خورده
چون اگه همین موارد رو همون موقع نشون میدادن, فیلم دیگه جذابیتی نداشت
گویا مردم هم از این حرکت مسخره بدشون نمیاد...

World War Z
خوب بود حال داد.از فیلم زامبی خوشم نمیاد فقط بخاطر بردپیت دیدم ولی خوشم اومد:دی داستانش جالب بود میخوام کتابشو بخونم
7/10
The Iceman
خیلی خوب بود بازی این یارو عالی بود
8/10
Now.You.See.Me
داستانش جالب بود
7/10
Mud
عالی بود
8.5/10

آخرین ویرایش:
wwz-l-320-640-240-480.jpg

فیلم قشنگی بودش . کتابش رو نخونده بودم ولی با فیلمش حال کردم
9 از 10
R.I.P.D
مضخرف . مضخرف و مضخرف
تقلید مسخره ای بود از MIB
2 از 10

آخرین ویرایش:
looper

فکر کنم فاجعه برای توصیف این فیلم کلمه مناسبی باشه. فیلم از داستان تا دیالوگ و فیلمبرداری و .... مشکلاته اساسی داره. چیزی که بیشتر از همه رو اعصابه داستانه فیلمه که مثلا سعی کرده پیچیده باشه و در آخر یک پلات توییست اساسی اجرا کنه.
به طور کلی اگر بیننده کهنه کار نباشه فکر میکنه ایده فیلم اورجینال هست ولی متاسفانه کله فیلم از 3 فیلمه inception ,dark city,12 monkey کپی برداری شده.
مشکل اساسی دوم اینه که بازیگرا به نقش هاشون نمیخورن مخصوصا پسر بچه که کلا هم دیالوگاش هم بازیش مضحک بود.

0/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or