Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

اگر کتکم نمی زنین،من این فیلم رو خیلی معمولی می دونم.نه دروغ چرا،اینقدر خاص بود که معمولی نبود.ولی اصلا چیزی نبود که لایقه ای همه تشویق باشه...
واسه چی بزنیم؟ هرکسی یه سلیقه ای داره. من فقط دلیل اون همه لایک رو متوجه نمیشم!!!

The Maiden Heist یا همون سرقت دوشیزه
با وجود بازی مورگارن فریمن بازم مالی نبود
اصلا Turning Point نداش.کاملا قابل پیش بینی
چرت در کل
3 میدم بش از 10

Dark shadows
2/10
اون 2 ام به خاطر اهنگای زیباش دادم کل فیلم از اول تا اخر رو اعصابه.ادم میخواد زودتر تموم بشه بره به کارای مهمترش برسه.

hunger game
6/10

The raven
8/10
من همیشه فکر میکردم این John Cusack (بازیگر نقش اول 2012) هیچ استعدادی تو بازیگری نداره ولی با دیدن این فیلم نظرم راجب بهش تغییر کرد واقعا عالی بازی کرده بود.داستان فیلم هم خیلی درگیر کننده بود به همه این فیلم توصیه میشه چون تا حالا ندیدم کسی نمره بده.

آخرین ویرایش:
[REC]

چند سال پیشه دیده بودم(دوباره دیدم) ولی اصلا یادم نمی اومد . فیلم خوش ساختی حس ترس رو به اون صورت انتقال نمیده به غیر از چند صحنه ولی درکل فیلم خوبی بود .

7/10

John Cusack (بازیگر نقش اول 2012)

؟؟؟

آخرین ویرایش:
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1,2

یادمه بچه بودم عاشق هری پاتر بودم , فضای جادوگری و داستان فیلم منو بسیار روانی خودش کرده بود. حالا خیلی وقت از اون دوران میگذره و امروز بعد از یه عمری , من دو فیلم آخر این مجموعه رو دیدم.
بعد از دیدن فیلم خیلی برای خودم افسوس خوردم که بچگیم رو صرف دیدن همچین داستان هایی کردم. به نظر من فیلم یا داستان های تخیلی متعلق به بچه ها باید زندگی واقعی یا چیز هایی که باید بچه ها یاد بگیرن با جلوه داستانی این چنینی نشون بده , که متاسفانه هری پاتر فقط بچه ها به باور کردن یه مشت ارجیفی مثل جارو های پرنده چوب های که با ورد خوندن کارهای مختلف میکنن , سوق میده و این برای بچه بسیار خطرناکه و اونا مجبور به فکر کردن به همچین چیزهایی میکنه ...

داستان فیلم هیچ چیز خاصی برای جلب کردن مخاطب بزرگسال نداره ( البته فکر کنم نویسنده قصد این کار نداشته ) اتفاقاتی که توی فیلم می افته دیگه خیلی وقته برای همه تکراری شده , نابود کردن چیز های مختلف برای کشتن ارباب تاریکی و از اینجور مزخرفات ...

در آخر اینو بگم اگه دنبال یه فیلم مناسب برای فرزندتون میگردید , حتی اگر برا شون یه فیلم پــورن انتخاب کنید , از هری پاتر مناسب تره , چون فکر میکنم اون فیلم بیشتر بدرد آینده شون بخوره و Epic تر باشه ...

6/10

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1,2
یادمه بچه بودم عاشق هری پاتر بودم , فضای جادوگری و داستان فیلم منو بسیار روانی خودش کرده بود. حالا خیلی وقت از اون دوران میگذره و امروز بعد از یه عمری , من دو فیلم آخر این مجموعه رو دیدم.
بعد از دیدن فیلم خیلی برای خودم افسوس خوردم که بچگیم رو صرف دیدن همچین داستان هایی کردم. به نظر من فیلم یا داستان های تخیلی متعلق به بچه ها باید زندگی واقعی یا چیز هایی که باید بچه ها یاد بگیرن با جلوه داستانی این چنینی نشون بده , که متاسفانه هری پاتر فقط بچه ها به باور کردن یه مشت ارجیفی مثل جارو های پرنده چوب های که با ورد خوندن کارهای مختلف میکنن , سوق میده و این برای بچه بسیار خطرناکه و اونا مجبور به فکر کردن به همچین چیزهایی میکنه ...
داستان فیلم هیچ چیز خاصی برای جلب کردن مخاطب بزرگسال نداره ( البته فکر کنم نویسنده قصد این کار نداشته ) اتفاقاتی که توی فیلم می افته دیگه خیلی وقته برای همه تکراری شده , نابود کردن چیز های مختلف برای کشتن ارباب تاریکی و از اینجور مزخرفات ...
در آخر اینو بگم اگه دنبال یه فیلم مناسب برای فرزندتون میگردید , حتی اگر برا شون یه فیلم پــورن انتخاب کنید , از هری پاتر مناسب تره , چون فکر میکنم اون فیلم بیشتر بدرد آینده شون بخوره و Epic تر باشه ...
6/10

طبیعتا این داستان ، فضای اون و اتفاقاتش برای افرادی در سن 10 - 15 سال مناسبه و شما نمیتونی در سن 20 سالگی هم به همون اندازه ( اگر بار اولت باشه که میخونی ) لذت ببری . اون سن چیز دیگه ای میطلبه ، داستایوفسکی به فرض . مثلا من چند ماه یک بار چند صفحه از کتاب رو میخونم و بیشتر حس نوستالژیک بهم القا میشه تا هر چیزی . استدلال شما در مورد خطرناک بودن این داستان ها برای بچه به نظرم اشتباهه . فقط در هری پاتر نیست که شما ویژگی های فانتزی و غیر ممکن رو میبینی ! تقریبا تمام داستان های تین ایجری به همین نحوه و حتی داستان های کودکانه . من وقتی 10 سالم بود میتونستم تفاوت بین مجیک و دنیای واقعی رو تشخیص بدم ، بلی بعضی مواقع ممکن بود خودم رو در جای هری پاتر بذارم ولی خب اینجوری نبود که جاروی خونمون رو سوار شم از پشت بوم بپرم پایین !!
دو فیلم اخر هم ، مخصوصا فیلم اخر با اختلاف نسیبت به بقیه فیلم ها بهتر بودند . یعنی اگر این دو تا با معیار شما 6 گرفته فیلم های دیگه 2 باید بگیرن .
البته نظر شما کاملا محترمه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or