Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Johnny English Reborn
7.5/10 بدک نبود ولی خوب به همون مسخره بازی های مستربین ختم میشه که بد هم نیستند!
ایده ی اون صندلی چرخداره هم خیلی جالب بود هرچی میزد بازم گزینه ی پایین تر داشت فکر کنم FF.Fast هم داشته ما ندیدیم:d
Hangover
9.5/10
اون نیم نمره هم بخاطر اینه که فیلم بهتر هم وجود داره مگرنه تو این آشوب بازار فیلم های دری وری خیلی عالی بود!
دوستان برای دانلود چی پیش میدند؟:d

Trespass

trespass.jpg

این فیلم رو معرفی کردم که یه وقت نرین ببینین نه چیز دیگه:d
بدترین فیلم هزاره سوم.یا شایدم همه هزاره ها:d

کلا حالا حالاها طرفای نیکلاس کیج پیداتون نشه.نیکول کیدمن و جوئل شوماخرم ویروسی کرده:d

یه حبه قند

اگر سینمای ما به فیلمی مثل فیلم های فرهادی نیاز داره بدون شک به این طور فیلم ها هم نیاز داره !
بدون شک یکی از معدود فیلم های خیلی خوب چند سال اخیر سینمای ماست !
اگر از بازی ها ی خوب فضا سازی خوب و رنگ آمیزی خوب فیلم بگذریم ، موسیقی عالی داشت فیلم!
داستان : هر آنچه از دست داده ایم!
8.5

X-men first class
عالی بود. متیو وان اصلا فیلم بد نساخته تاحالا کارش درسته. برایان سینگر هم تو ساخت فیلم نقش مهمی داشته.
خیلی وقت بود فیلم به این خوبی ندیده بودم. صداگذاریش هم شانس نامزدی اسکار رو داره به احتمال زیاد. 8.5/10

کلآ چندوقته بیکار شدم دارم فیلمهایی که ندیدم رو میبینم گفتم بیام اینجا امتیاز بدم

memento : 8/10
این فیلم معروف سال 2000رو خیلی وقت بود داشتم ولی ندیدمش واقعآ ارزشش رو داشت. فیلم داستان مردی رو روایت میکنه که در اثر یک حادثه خاطرات حافظه کوتاه مدتش ده دقیقه یک بار از بین میره با این حال دنبال کسی که که موجب این حادثه شده و همسرش رو به قتل رسونده میگرده .ویژگی برجسته ی فیلم نمایش فیلم از آخر به اول هست. خلاصه دیدن فیلم توصیه میشه.

جدایی نادر از سیمین: 8/10

واقعآ از نظر فیلم برداری و انتخاب بازیگر ودیالوگها حرف نداشت.بر خلاف نظر اکثریت از نظر من پایانش عالی بود یعنی هرچی فکر میکنم بهتراز این نمیتونست تموم بشه.

POP:SOT
2/10
نمیدونم به کجای فیلم نمره بدم.واقعآ ارزش وقت تلف کردن نداره.

Da Vinci Code:6/10

از اون دسته فیلم هایی هست که براساس اختلاف نظر میان ادیان و فرقه ها ساخته شده. یک بار دیدنش پیشنهاد میشه.

Everything Is Illuminated

یکی از اون فیلمای road trip ــه خیلی خوب . با شخصیت های عجیب و غریب و خاص خودش. دیدنش حس خوبی به ادم میده
موسیقیش فوق العادس ، کشش خیلی خوبی داره و سرگرم کنندس. البته در قیاس با رمانش خیلی شادتر و رنگی تر شده.
تو این یک و ساعت چهل دقیقه ، شمارو کاملا میبره به یه دنیای دیگه
از اون دسته فیلمای خاص و جمع و جوره که کمتر دیده شده.
7/10

Constantine کیفیت 1080Pش رو گیر آوردم نشستم دیدم. چه فازی داد دوباره دیدنش. شماره 2ش که خیلی وقته خبرش اومده بود هنوز هیچ خبری ازش نیست. خدا کنه دوباره کیانو ریوز باشه یکی دیگه رو نیارن جاش.
من اصلا با این کنستانتین حال میکنم عجیب.
8.5/10

constantine042505.jpg

killer elite

7/10

از اون چیزی که انتظار داشتم خیلی بهتر بود، بیشترمون انتظار یه داستان کلیشه ای با اکشن آبکی داشتیم که کل واقعی بودن داستان رو به یه جک تبدیل کنه اما میشه گفت نسبتا داستان خوبی داشت و اکشنش هم به یه داستان واقعی میخورد.

Rise of the Apes

از اون فیلمهایی بود که ایده ی جالبی داشت و داستان باحالی داشت - واقعا هم جلوه های ویژه ی کامپیوتری خوبی داشت و اکثر میمونارو خوب طراحی کرده بودند و به سختی میشد اونارو واقعی ندونست! صحنه های اکشنش هم خیلی هیجان داشت. تا اینجا بنظرم بهترین فیلم 2011 بود - به همه پیشنهاد میکنم دیدن این فیلمو...

10/9

Drive
8/10

کفم برید یعنی! اصلا فیلم یه چیز عجیب غریب و نویی بود. بشدت باهاش حال کردم بازی رایان گاسلینگ هم جدا عالی بود مثل این بازیگرایی نبود که قیافه cool بودن رو میگیرن...

Ghost in the Shell
1995
8.0
IMDb Rating: 7.8/10
MV5BMTk2ODE4MDUzNF5BMl5BanBnXkFtZTYwNTI2OTA5._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg

یکی از بهترین فیلم های انیمیشینی که دیدم . از نظر تکنیکی با اینکه مال سال 95ـه ولی صحنه های اکشنش با اینکه خیلی زیاد نیستن ولی فوق العادن . داستان فیلمو چون توحالت بی حالی دیدم زیاد توجه نکردم ولی یه سری از ایده های فیلم خیلی جالب بودن و من فکر میکنم هم ماتریکس هم متال گیر ازش الهام گرفتن .

این فیلم Ghost in the Shell چندتا نسخه دیگه هم داره،با وجود این که به خوبی این یکی نیستن اما دیدنش برای دوستداران انیمه های ژاپنی ویا حتی دوستداران داستان های علمی تخیلی توصیه میشه.
یک کاره خوب دیگه هم انیمیشن Akira ست
نمره ی من به هر جفتشون 8 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or