Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Mist همون فيلميه كه يه بارم شبكه چهار داده و آخرشم:
شخصيت اوله تو ماشين خانوادشو ميكشه و تير براي كشتن خودش كم مياد؟

آره خودشه.

the mist رو منم به همه توصیه میکنم, واقعا میتونه روی زندگی آدم تاثیر بزاره.

اینهمه اینجا هایپ The Mist بود رفتیم ببینیم چیه ...
واقعا 2 ساعت وقتم هدر شد ... یه فیلم مزخرف با داستانی مزخرف و موزیک متن رو اعصاب و صدالبته پایان سوپر مزخرف ...

یادم اومد. همونی که همه جارو مه‌ گرفته مردم تو یه فروشگاه پناه گرفتن.
کامل ندیدم! برم ببینم!
خودشه ... کل فیلم همینه ... یه عده انقدر احمقن خودشون و دیگران روبکشتن میدن یه عده هم بشکل کمدی واری آخر خودشونو میکشن ... !!!

آخرین ویرایش:
Deconstructing Harry ............................. 8

Hereafter ...................... 8.5

The Hunchback of Notre Dame 1939 ............................. 9

------------------------------------------------------------------------------------

عجیب شده اینجا ! یکی به unforgiven میگه از بدترین کارهای ایستوود و یکی هم با یه یه تعداد کامنت به mist میگه هایپ ! هایپ اون ماله اون زمان بود که فیلم تازه اکران شده بود و بحثش اینجا داغ بود ! به نظر من هم فیلم بدی نبود، مفهومی که از فیلم درک میشه مهمه که تعدادی درک نمکینند ! البته نظرات همه قابل احترامه ...

• Like
Reactions: Rav3n Heart
The Mist جزو ده فیلم برتر منه. اتمسفرش خیلی خیلی گیرا بود. یکی از بهترین اقتباس ها از کتاب های کینگ بود. کتابش هم من دارم مثل فیلمش فوق العادست. تو تمام فیلم های دارابونت مفهوم امید وجود داره و این هم استثنا نبود. حالا چون ژانرش هاروره دلیل بر سوپر مزخرف بودن نمیشه!! با خط آخر پست بالایی موافقم.
به همه پیشنهاد میکنم ببیننش. البته اگه با دیدن اندینگ فیلم دچار عدم تمایل به ادامه زندگی نشین! من خودم فیلمو حدود 4 بار و اندینگش رو بالای 20 بار دیدم. مو به تن آدم سیخ میشه. معرکست.

Mist با بودجه کم و عوامل تلویزیونی ارزون یه چیزی بین Dawn of the Dead و War of the Worldsه. سکانسهای اکشن سی جی آی فیلم آشغالن تقریبا ولی درام انسانی فیلم جالبه. در ضمن ورژن سیاه و سفید فیلمو ببینین. در اصل در نظر داشتن فیلم اینطوری دیده شه و بنظرم خیلی بیشتر تاثیر گذاره.

به نظر من هم فیلم بدی نبود، مفهومی که از فیلم درک میشه مهمه که تعدادی درک نمکینند ! البته نظرات همه قابل احترامه ...
چیشو درک نکردم الان ؟!
دوساعت یه عده داخل یه فروشگاه جمع شدن از ترس یه چیز ناشناخته که شما هیچ نمیدون چیه و چجوری شکل گرفته فقط آخر میفهمین که دانشمندا یه گندکاری ای کردن ... تا اینجا که ده ها فیلم با همین پلات وجود دارن ... یه عده ای که سعی میکنن یه راهی پیدا کنن آخر راه بجایی میرسن که که نه راه پس دارن نه پیش (که تنها نقطه ی متفاوت فیلم بود) ولی کسی زورشون نکرده بود که سریع تا فهمیدن نه راهی برای رفتن و برگشتن نیست بزنن مخ همون بترکونن ... بعد 30 ثانیه ی بعد مه از بین بره و همه چی به خیر و خوشی تموم بشه ما مو به تنمون سیخ بشه که این قهرمان ما چی میشد یکم صبر میکرد و مخ بچه و همراهاشو نمیترکوند ؟! همین ؟!
بقولی این بود آرمان ما ؟!
اگر نمیدونستم اسم فیلم چیه و یه راست میرفتم سر آخر فیلم فکر میکردم دارم Scary movie میبینم ×

آخرین ویرایش:
Deconstructing Harry ............................. 8

Hereafter ...................... 8.5

The Hunchback of Notre Dame 1939 ............................. 9

------------------------------------------------------------------------------------

عجیب شده اینجا ! یکی به unforgiven میگه از بدترین کارهای ایستوود و یکی هم با یه یه تعداد کامنت به mist میگه هایپ ! هایپ اون ماله اون زمان بود که فیلم تازه اکران شده بود و بحثش اینجا داغ بود ! به نظر من هم فیلم بدی نبود، مفهومی که از فیلم درک میشه مهمه که تعدادی درک نمکینند ! البته نظرات همه قابل احترامه ...

خب نظر شخصیم بود :|
===================================================

12Angry Men
8/10
یک کار خسته‌کننده، اما در عین حال قشنگ!

Vertigo
8/10
اینم خیلی قشنگ بود. نیازی به توضیح نیست براش، چون دوستان دیدن احتمالاً.

City of god
7/10
اینم خوب بود... :دی
چیشو درک نکردم الان ؟!
دوساعت یه عده داخل یه فروشگاه جمع شدن از ترس یه چیز ناشناخته که شما هیچ نمیدون چیه و چجوری شکل گرفته فقط آخر میفهمین که دانشمندا یه گندکاری ای کردن ... تا اینجا که ده ها فیلم با همین پلات وجود دارن ... یه عده ای که سعی میکنن یه راهی پیدا کنن آخر راه بجایی میرسن که که نه راه پس دارن نه پیش (که تنها نقطه ی متفاوت فیلم بود) ولی کسی زورشون نکرده بود که سریع تا فهمیدن نه راهی برای رفتن و برگشتن نیست بزنن مخ همون بترکونن ... بعد 30 ثانیه ی بعد مه از بین بره و همه چی به خیر و خوشی تموم بشه ما مو به تنمون سیخ بشه که این قهرمان ما چی میشد یکم صبر میکرد و مخ بچه و همراهاشو نمیترکوند ؟! همین ؟!
اگر نمیدونستم اسم فیلم چیه و یه راست میرفتم سر آخر فیلم فکر میکردم دارم Scary movie میبینم ×

به شما یاد ندادن داستان رو تو اسپویل بذارید؟! دقیقاً هیچ چیزه فیلم رو درک نکردید که این حرفارو میزنید و حواستون نبوده به فیلم.

چیشو درک نکردم الان ؟!

دوست عزيز فيلم مفهومي عميق تر از ايني داشت كه شما توش ديدين !
فرضا اون بخشي از فيلم كه مربوط بود به:
اون مادري كه توي فروشگاه نگران بچه ـش بود و هيچكس كمكش نكرد و تنهايي زد به مه براي نجات بچش ..
و در اخر فيلم صحيح و سالم با بچه هاش نجات پيدا كرده بودم ..
اما اينها به اين همه تچهيزات و اسلحه يك به يك چه جسمي چه روحي اسيب ميديدن !!
بيشتر به فيلم ها دقت كنيد
فيلم پر بود از اين سكانس هاي نكته دار ;)

• Like
Reactions: Rav3n Heart
اون مادري كه توي فروشگاه نگران بچه ـش بود و هيچكس كمكش نكرد و تنهايي زد به مه براي نجات بچش ..
و در اخر فيلم صحيح و سالم با بچه هاش نجات پيدا كرده بودم ..
بابا منتقد ... بابا کار درست....
خداییش دوستمون راست میگه منم موافقم . من دوبله اشو دیدم و بعد تازه زبان اصلی رو که دیدم دوزاریم افتاد . خداییش دوبله اش WTF Ending بود . ولی اصلیش نه .
برو تو برنامه هفت جای فراستی...! :d

و در اخر فيلم صحيح و سالم با بچه هاش نجات پيدا كرده بودم .
عزیز من فیلمو با دقت میبینم ولی به اینا نمیگم نکته دار ...
اون مادر و بچه تنها توجیه زنده موندنشون شانس بود و هیچ نکته و معنای خاصی نمیشد پشتش گذاشت ...
درکل فیلم بدی نبود توی ژانرش ولی انقدر که تعریفش بود هم نبود ...
به شما یاد ندادن داستان رو تو اسپویل بذارید؟! دقیقاً هیچ چیزه فیلم رو درک نکردید که این حرفارو میزنید و حواستون نبوده به فیلم.
الان توکه مثلا دیدی فیلمو مشکلت با اسپویل چیه ؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or