Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

فردا پس فردا دارم میرم برای جدای نار از سیمین.آخرین باری که برای یه فیلم ایرانی رفتم سینما,برمی گرده به خرداد 88 که درباره ی الی را گذاشته بود.
حالا برای اینکه اسپم:
Due Date
کمدی خوبی بود.خیلی به hangover شباهت داشت.ظاهرا تو ایام عید تلویزیون با نام "موعد مقرر" می خواد بزارتش.ولی بهتون پیشنهاد می کنم اگر می خواهید ببینید,حتما زیر نویس دار را ببینید.چون یه سری از شوخی هاش را تلویزیون می بره...
8/10

سلام
بدون شک خفن ترین اژدهای سرزمین میانه

توی کتاب The Children of Húrin سیه تیغ می کشتش.
آشنا هستیم با هم :دی
-----
season of the witch
چرت و پرت بود به نظرم . یه چیزی تو مایه های the name of the king . نمیدونم چرا وقتم رو براش حروم کرد .
1 از 10

آخرین ویرایش:
the season of the witch
چرت و پرت بود به نظرم . یه چیزی تو مایه های the name of the king . نمیدونم چرا وقتم رو براش حروم کرد .
1 از 10
میگم هیچ چیز رو با کارای خفن استاد اهن فن سینما اوه بول مقایسه نکن! :d اون که کاراش خیلی مفهومین اصلا !! روی اِد وود رو کم میکنه :))

این season of the wicth واقعا مذخرف بود من که اصلا نتونستم تا آخرش ببینم. می خواستن مثلا دو تا شخصیت خیلی متضاد بذارن تو فیلم یکی مثلا خیلی شوخ یکی جدیو قهرمان .

جدایی نادر ...
توی سه گانه ی دروغ فرهادی که از چهارشنبه سوری شروع شد ، به نظرم درباره الی بهترین بود! با اینکه اینجا باز بازیهای درخشانی داشتیم بخصوص شهاب حسینی و حاتمی و بیات رو داشتیم ولی محوریت داستان و تمرکز اون توی درباره الی اینجا با به رخ کشیدن جامعیت مسئله ی دروغ یکم تحت شعاع قرار گرفت!
با این حال بسیار فیلم خوبی بود و از دیدنش لذت بردم!
7.5/10

سلام!
Short Animation :دی
==
The Lost Thing
انیمیشن جالبی بود، البته خیلی هم کوتاه نبود :دی از شیوه طراحی ـش خیلی خوشم اومد.
==
Day & Night
خیلی زیبا و دیدنی بود، از دیدنش لذت بردم.
امتیاز 8.5 از 10

batman-under-the-red-hood.jpg

Batman: Under The Red Hood

بهترین فیلم بتمن بعد از کارای نولان. 10/10
فشار زندگی رفته بالا، فیلم رو دارم و وقت نمیکنم ببینم. واجب شد پس :دی.
----------

Green Zone

همه چیش درحد استانداردـه "خوب" هست. قشنگ و گیرا هست (حداقل برای من). امتیازش Goody Goody.

57161951640222891105.jpg

1.5/10

1- این فیلم دچار شکستگی ساختاری هست، بشکلی که نتونسته مرز بین واقع گرایی و طنز رو رعایت کنه و این دوتا رو کاملا با هم قاطی کرده. درواقع این فیلم با یک همچین سناریویی میتونست خیلی بیشتر از غالب طنز فاصله بگیره و به یک اثر سنگین تبدیل بشه اما سازنده بخاطر سود میلیاردی که نسخه های قبلیش به جیب زندند این ریسک رو نمیکنه و بخاطر پول دوباره همون مسخره بازی ها و لوده گری های نسخه های قبلیش رو وارد این نسخه میکنه; کلا وقتی که یه همچین سری پرفروشترین سری فیلم های تاریخ کشورمون باشند باید به وضعیت سینمای ایران بشدت تاسف خورد!

2- این فیلم از نگاه یه سوم شخص بی طرف یا حداقل میانه رو به قضیه نگاه نمیکنه و کاملا به یه سمت خاص جبهه میگیره این در حالی هست که واقعیت ها رو نشون نداده و فقط با نشون دادن ضعف دو گروه(آبی و قرمز) قصد داره که از گروه سوم یه گروه قهرمان و مظلوم و معصوم بسازه. مشکل دیگرش اینه که این فیلم به نحوی به جبهه های ســــــیاســــی کشور در هنگام انتخابات گذشته توهین میکنه و باز هم قصد داره از گروه دیگر دفاع کنه و ضعفی از اونها نشون نمیده در حالی که این دوباره برخلاف واقعیته.

3- از همه بیشتر از این موضوع ناراحتم که باید بخاطر یه همچین فیلم مزخرفی حالا حالا ها منتظر اکران "جدایی نادر از سیمین" در تک سینمای شهرمون باشم.

دلایل خیلی زیادی برای مزخرف بودن این فیلم هست که فرصت مطرح کردنشون رو نداشتم، شاید در آینده یه نقد بلند نوشتم و توی اینجا قرارش دادم.

Paranormal activity

------------------------------------

جداییه نادر از سیمین !
7/10 !
فیلمش کاملا تقلیدی از درباره ی الی بود ! سرو ته نداشت ! فقط دادو بیداد بود ... :|
اینو من دیدم چقدرم مسخره و اصلا هم وحشتناک نبود چقدر هم با پسر خالم سره این فیلم خندیدیم:d یچیزه باحال تر تو مایه های HALLOWEEN و اینجورچیزا:d

به شزم قسم پارانورمال از هالووین بهتره ها. ینی لااقل از هالووین جدیده خیلی بهتره. تو این مایه های جذاب اگه دوس داری برو سراغ سری Nightmare on Sesame Street
خداییش paranormal خیلی مصنوعی و مسخرس(نظره شخصیه هاا) یهو یه لیوان روی میز حرکت میکنه:))
halloween اولیه رو میگم چون این جدیداش همش ....:d
اینی که دادی تو مایه های shining هست یا نه
یجوری باشه 7 8 نفری بترسیم:d

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or