Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Day & Night
چقدر عالی بود این انیمیشن . خیلی موضوع جالبی داشت. مدتش شش دقیقه اس
از همه ی انیمیشن هایی که امسال دیدم، جالب تر و خلاقانه تر بود
فکر کنم احتمالا اسکار بهترین انیمیشن کوتاه رو هم بگیره
8.5/ 10

منم اینو دیدم

کلا خیلی جالبه!

نمره من

8/10

• Like
Reactions: M A X
نه جدا فیلم بیخودی بود...
هی میگن در مورد فِیس بوک نیست. نمیفهمم یعنی چی. در مورد فیس بوک هست. اگر این فیلم در مورد فیس بوک نیست، گادفادر هم در مورد مافیا نیست و TWBB هم در مورد نفت نیست.

اگر این فیلم در مورد فیس بوک نیست، گادفادر هم در مورد مافیا نیست و TWBB هم در مورد نفت نیست.
خوب دقیقا همینه!!! این فیلم در مورد روابط بین آدمهاست، TWBB هم در مورد حرص و جاه طلبی.

خوب دقیقا همینه!!! این فیلم در مورد روابط بین آدمهاست، TWBB هم در مورد حرص و جاه طلبی.
خوب نمیتونست مثلا در مورد یک ماسماسک (مثل The Hudsucker's Proxy) بسازه؟ یا هم مثل Citizen Kane؟ وقتی حول یک شخصیت واقعی میگرده، که هنوز زنده ست، نمیشه جز تبلیغات فکر دیگه ای کرد.

The Social Network
شخصیت اصلی، مارک، که در عبری "مرقوس" هست، به روایت مورخین در سال نزول عیسی مسیح یک کارگاه LSD سازی در اورشلیم، یک حوض هرویین سازی در نازارت، کارخونه ی کوکایین سازی در دمشق، و چندتا رَکت در سراسر دنیا داشت. به گفته ی راوی، روزی نمیشد که یک کاروان شتر LSDـیهای ناب مرقوس رو به اقصی نقاط زمین نبره. اما با ظهور عیسی مسیح، مرقوس توبه گو شد و به حورایون در اومد. اینکه نام شخصیت اصلی مارک هست، تیپایی هست به خوانندگان دهه ی شصت که تمامی سروده هاشون بر مبنی اسید و قارچ و اینجور چیزها بوده.
من نمیفهمم. این که پدر و مادر طرف اسمش رو "مارک" گذاشتن، چه ربطی به شخصیت اصلی فیلم داره؟ که حالا بخوایم به یهودها ربطش بدیم!! :-o
مگه میدونستن میخوان از زندگی پسرشون فیلم بسازن؟؟ :| یادتون نره که فیلم نامه برگرفته از زندگی یه شخصیتی بوده، از ذهن فیلم نامه نویس که نیومده /:)

-----
ویرایش : وارد شدن در همچین مباحثی کاملاً ممنوع بوده و جریمه در پی داره . رعایت کنین لطفاً ( parham_safa )

Last edited by a moderator:
خوب نمیتونست مثلا در مورد یک ماسماسک (مثل The Hudsucker's Proxy) بسازه؟ یا هم مثل Citizen Kane؟ وقتی حول یک شخصیت واقعی میگرده، که هنوز زنده ست، نمیشه جز تبلیغات فکر دیگه ای کرد.
تبلیغات چی؟!! فیس بوکو تبلیغ کرده؟:دی
فکر میکنی که تعداد افرادی که قبل از دیدن این فیلم اسم فیس بوکو نشنیده بودن یا حتی عضو نبودن چند نفر بوده؟:دی من خودم حالم از فیس بوک بهم میخوره به صورت معمول ولی اگه هر کدوم از یوزرهای فیس بوک یه دلار به این فیلم بدن(که تقریبا یک هفتم قیمت یه بلیط عادیه)این فیلم باید 500 میلیون دلار تا الان میفروخت:دی
و اینکه من هرجارو نگاه میکنم هیچ نکته ی مثبتی در مورد فیس بوک و تیم پشتش تو این فیلم نمیبینم:دی
فرق این فیلم با گادفادر به نظرم تو اینه که این فیلم خیلی جامعه شناسانه تره از گادفادر، من هر وقت تحلیل های گادفادرو میخونم وقتی که هی میخوان به جامعه ربطش بدن در صورتی که به نظرم یه ژانر موویه یه جوری میشم.
البته اینو همینطوری گفتم، یهو نگین که این میگه سوشال از گادفادر بهتره:دی

Blue Valentine

Blue-Valentine-Poster.jpg

جالب بود گریم هم در سطح بالای بود طوری که شما داستان رو موقعی که در زمان حال دنبال میکردید واقعا احساس میکردید دو تا شخصیت اول پیرتر از اون چیزی که در گذشته نشون میدن هستن !

Total Recall / 1990

1990-TotalRecall-Poster01.jpg

چقدر من با پائول ورهوون و فیلم هاش حال میکنم. مخصوصا فیلم های sci-fi ش. این فیلمش ولی به پای Robocop نمیرسه (که به نظرم بهترین فیلمشه) starship troopers و Hollow Man هم مونده ازش که باید ببینمشون.
حضور مایکل آیرونساید صداپیشه ی سم فیشر در نقش villain فیلم هم عالی بود. که با اون صدای با ابهتش هر وقت صحبت میکرد من مدام یاد SC میفتادم! خوشم میاد دوبلور سم فیشر یه بازیگر کهنه کار و توانا هم هستش.
آرنولد شوارتزنگر (همون آرنولد خالی خودمون :d) هم جذابیت فیلم رو بالا میبرد. من هم عشق آرنولد! پیچیدگی های داستانی و گمراه کردن بیننده به شکل های مختلف و تعلیق همیشگی هم طبق معمول ویژگی های همه ی فیلم های ورهوون تو این فیلم هم هست. اصلا فیلم های ورهوون معروفن به سرگرم کنندگی شدید! یعنی هدف اصلی سینما.
یه نکته ی دیگه هم جلوه های بصریش بود که واسه یه فیلم 20 سال پیش خیلیه. با اینکه بعضی جاها قشنگ تابلو بودش که به جای بازیگر ها عروسک گذاشتن! داستان فیلم هم خیلی پیچیدست. راجع به مریخه! :d من اصلا فکر نمیکردم اینجوری بشه. مثل Shutter Island یه جورایی رکب میخورید آخرش.
در کل توصیه میشه ببینید. منم به جای دیدن فیلم های تاپ امسال ظاهرا زدم تو کار کلاسیک :d
7.5/10

آخرین ویرایش:
Let Me In = 8/10
من از این جور فیلم ها حال میکنم و از شخصیت های اولش هم که پسر و دختره هستن خیلی خوشم میاد قبلاً هم ازشون فیلم دیده بودم خیلی بازیگر های خوبین تو این سن یکیشون تو The road و دیگری توی kickass بازی کرده بودند

The social network

7.5

فيلم سرگرم كننده اي از پديده اي كه فكر كنم همه باهاش درگيريم . همه هم دوست داريم بدونيم چطور ايجاد شده و .... اما ديويد فينچ تو كاراي قبليش بيشتر به زمين ميخ كوبم كرده ;)

پ.ن :‌ به خاطر بازي خوبه زاكربرگ نمره رو يكم بالا بردم :)

The Buried

7.6

بخشي از نمره به پايان فيلم داده ميشه . كمتر فيلمي گير مياد كه به اصطلاح هپي اندينگ نباشه ، ياد مرد حصيري افتادم(فيلما ربطي ندارن ، ولي پايانا براي عامه خوش آيند نيستن) .

Last edited by a moderator:
بخشي از نمره به پايان فيلم داده ميشه . كمتر فيلمي گير مياد كه به اصطلاح هپي اندينگ نباشه ، ياد مرد حصيري افتادم(فيلما ربطي ندارن ، ولي پايانا براي عامه خوش آيند نيستن) .

جون هر کی که دوست داری ، این تن بمیره ، ما رو با دستات کفن کردی ، از اسپویلر استفاده کن !!!

بابا اینجا رو گذشتن بچه ها بیان از نمره های فیلم مطلع بشن و فیلم های خوب رو شناسایی بکنن ، نه اینکه داستان فیلم و اول و آخرش براشون لو بره !!

کل حس دیدن یه فیلم به آخرشه کنعان که زدی لوش دادی تموم شد رفت !!!! بابا این Sp رو واسه همین موقع ها گذشتن !!! :(

Let Me In = 8/10
من از این جور فیلم ها حال میکنم و از شخصیت های اولش هم که پسر و دختره هستن خیلی خوشم میاد قبلاً هم ازشون فیلم دیده بودم خیلی بازیگر های خوبین تو این سن یکیشون تو The road و دیگری توی kickass بازی کرده بودند
نسخه ی اصلی سوئدیش (Let the Right One In) رو میدیدی اول بهتر بود. واقعی تر ساخته بودن.

درضمن بازیگر نوجوون خوب فقط نقش اول True Grit. این Chloe Moretz در حد مایلی سایروسه :)) که شانس آورده دست دیزنی بهش نرسیده.

• Like
Reactions: The Punisher

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or