البته با اینکه رینگ (نسخه ژاپنیش) رو قبول دارم به عنوان یک کار اثر گذار سر اونهم یجاهائیش خندیدم، اما خوب کابوسهائی که بعداً دیدم یجورائی بهم قبولوند که اون کار واقعاً تاثیرگذار بود..
البته من همون فیلمهای رزیدنت ایول رو علی رغم اینکه فرد بزرگی مثل Paul W.S.Anderson پشت سر تهیه شون هست هم زیاد قبول ندارم ، بین هیجان و ایده بازی و فیلم کلی فاصله است.
من عادت ندارم سر فیلم های ترسناک بخندم ولی یک دیالوگ خیلی خنده دار داشت این Naomi Wats در Ring Vol 2 که هر وقت میشنومش خنده م می گیره.اونوقت این دیالوگ کجا بود ، درست سر روبرو شدن با اون دختر نیمه جن-انسان ! دیگه اوج خنده بود !:laughing:
ولی انصافا" این Ring اولی که ژاپنی بود دیدم پشم به تنم سیخ شد.:biggrin1:خیلی خیلی ترسناک بود برای اون موقعی که دیدمش ولی ایده ش خوب پرورانده شده بود و کارگردانی عالی داشت.هنوز این Grudge 1,2 رو ندیدم.نظرت در موردشون چیه ؟ HOST رو هم دیدی ؟
-----------
4/10 .......................................
an American Haunting
از فیلمی که براساس یک ماجرای واقعی ساخته شده انتظار بیشتری داشتم.دو جا که اون دخترک به اصطلاح معصوم در وجود طرف رو دیدم ترسیدم فقط...حیف که ترسهای بکار گرفته شده همه از نوع ییهویی هستند !
9/10 .........................................
VOLVER
برخلاف اون چیزی که پیش بینی می کردم یکی از جذاب ترین فیلمهایی بود که دیده ام.خیلی خوشحالم که بالاخره یه فیلم از پدرو آلمودار دیدم.فقط تعجبم در اینست که چرا پنه لوپه کروز با این بازی مسلط و شاهکارش اسکار امسال را نگرفت و اسکار رو دادند به هلن میرن برای Queen استفن فریزر !
6/10 ...................................
a Bad Company
فیلم خیلی افتضاحی نیست ولی خوب هم نیست.نکته اینکه نمیدونستم آنتونی هاپکینز هم فیلم تجاری بازی کرده.شوخی های کریس راک هم بعضی جاها ولی خیلی کم گرفته است.
مهدی چطور جرات کردی بهش 9 از 10 بدی ؟
علی آمارش رو گرفتم.داخل نیاوران بیشترین شخصی است که احتمال ترور شدنش می رود.بریم شریکی ترورش کنیم ؟ :biggrin1:
آخه مهدی این چه نمره ای بود که به Leon : Professional دادی ؟