به نظرم یکی از سالهای ضعیف سینما بود
حداقل بین چیزایی که من دیدم
اریشمن بشدت طولانی و خسته کننده بود، تدوین بدی داشت (اسکورسیزی بین سینما و تلویزیون دو دو میکرد)
5/10
پارازیت هم به نظرم بهترین فیلم بود ولی به قول فراستی بشدت اتفاقات نقش پررنگی در روند داستان داشت و به نظر ضعف فیلمنامه شدید بود
6/10
مریج استوری هم بشدت پسند کردم و بشدت سعی میکرد بی نقص به نظر برسه ولی با وارد کردن نفرات سوم تر زد به کل ساختار فیلمنامه
5.5/10
هالیوود ترانتینو هم فیلمی بدون داستان! موندم چه طوری جوایز بهترین فیلمنامه رو برده!
3/10
ad astra
تلفیقی از ادیسه و گراویتی و ... شروع قدرتمندی داره ولی در ادامه نمیدونه چه طوری باید به نقطه پایان برسه و دیالوگ اخر برد پیت همون لذت اولیه فیلم هم از بین برد
3/10
جوکر هم بشدت از کارگردانی ضعیف رنج میبره ولی خب فضاسازی به لطف فیلمبرداری و موزیک ش خیلی خوب درامده. در ضمن بازی خواکین فنیکس به نظرم نصف مستر هم نبود!
5.5/10
یکسری دیگه هم بود مثل جان ویک 3، اونجرز اخر، شیر شاه، ready or not، و ... که کیلویی بهشون 2 میدم
در ادامه هم منتظر نسخه وب و یا بلوری uncut gems، زنان کوچک و 1917 هستم. البته از knives out هم زیاد تعریف کردند.
در ادامه فیلمهایی که منتظرشون بودند هم امدند و گفتم بد نیست به این تاپیک دوباره سر بزنم
1917
اول از همه بگم خوشحال سم مندز برگشت به ساخت فیلمهای ارژینال ولی خب به نظرم این اثر هنرنمایی راجر دیکنز در فیلمبرداری و سم مندز در میزانسن بود تا ساخت اثری که اثر باشه. نمیدونم همینجا بود خوندم یا نه ولی 1917 فیلمیه که دیدن چندباره پشت صحنه اش از خودش لذت بخش تره
5.5/10
Bombshell
شروع قدرتمندی داشت مخصوصا با دست گذاشتن روی ترامپ ولی از یک جایی به بعد ریتم و داستان از دست کارگردان درامد و تبدیل شد به کلیپ های چند دقیقه ای کنار هم و خرده داستان ها رها شد
3/10
Ford v Ferrari
یکی از فیلمهای داستانگوی خوب امسال با تدوین خارق العاده که در عین حال به نظرم بازی اوراکت کریستین بیل زننده بود. فیلم به خودی خود مشکلی نداره ولی از یک حد کیفی هم بالاتر نمیره. ضمنا صحنه ای که فورد برای اولین بار میشینه تو ماشین مسابقه اش خارق العاده بود
5/10
Jojo Rabbit
یکی از نژادپرستانه ترین فیلمهایی که به عمرم دیدم و آریایی ها همشون مست و شراب خور و دست بزن و نامرد و بزهکار و .. هستند. باشه برای خودتون
0/10 (هرچند نمره ای که دادم محتوایی هست و به صورت کلی 2 3 هم فکرنکنم بیشتر بگیره)
Knives Out
پسندیدم مخصوصا اینکه سعی کرده بود در زمینه حل معمای قتل ساختارشکنی کنه و با یک رویه متفاوتی جلو بره ولی در ادامه با کارگاهی کم عمق مواجه هستیم که برای این دست فیلمها نقطه ضعف بزرگی حساب میشه
5/10
spring summer fall winter... and spring
با اینکه از لحاظ عقایدی بشدت با آموخته های ما در تضاد هست ولی از لحاظ ساختاری واقعا لذت بخش بود ولی ضعفی که داشت داستان بسیار به بحث های فرامتنی ارجاع میداد و ممکنه یک بیننده از همه جا بی خبر (آیین های باستانی کره ای ها) مسله رو درک نکنه. همچنین بعد از اون تابستان داغ اتشین، چرخش ناگهانی اثر در فصل پاییز به مذاق من خوشایند نبود و اینکه حرکت ضایع ای که کارگردان با قایق روی آب در پاییز انجام داد بشدت نا امید کننده بود برای من مخاطب امروزی. و اینکه روند داستان در فصل زمستان با اشاره به همون مسله ای بحث های فرامتنی نامفهوم برداشت میشد!
5.5/10
Uncut Gems
الماسهای تراش نخورده امسال که الحق همچون الماسی تراش نخورده است! از فضای پر التهاب نیویورک گرفته تا مسابقات بسکتبال و کلیت زندگی ادام سندلر همه در خدمت کارگردان (ها) هستند. از موسیقی فیلم گرفته تا تدوین و زوم این های روی مخ!! به نظرم سازنده ها در ساخت اثرشون موفق بودند مخصوصا زمانی که
ادام سندلر مقابل بسکتالیسته میگه لعنت بهش بیا اصلا هرچی داریم روش شرط ببندیم. نمیدونم ولی شاید مخاطب های تو سینما هم مثل من تو اون لحظه ناخودگاه فریاد زدند "نههه دیگه" و حتی کمی جلوتر وقتی میخواد پول هارو برای شرط بندی از پنچره رد کنه دل تو دلت نیست که یک وقتی ساک نیافته!! هرچند گفتم این فیلم الماسی تراش نخورده است و جا برای بهتر شدن زیاد بود
6.5/10
Little Women
در نهایت که پرونده امسال قرار بسته بشه زنان کوچک! فیلمی که اصلا انتظار نداشتم جذبم کنه و حتی پتانسیل بر باد رفته شدن را داشت که به علت تایم محدود 2:15 ساعتی نشد... از داستان باز نشده مگ گرفته تا رولی که به خوبی کنکاش نشد. زنان کوچک میتونست شاهکار بشه چون بن مایه قوی ای داشت ولی میگم قربانی مدت زمان کم فیلم شد و کارگردان علارقم هنری که داشت مجبور بود بسیاری از اطلاعات رو از طریق دیالوگ به مخاطب برسونه. این فیلم راحت میتونست نیم ساعت بیشتر باشه
6/10
پ ن: جالبه امسال بهترین فیلمهایی که دیدم، اونایی بود که اصلا از وجودشون اطلاع خاصی نداشتم!
پ ن: جوکر چی بود خداییش کل دنیا رو جو زده کرد؟ فیلمی اینقدر پر ایراد ؟ 4.5/10