Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Crazy Rich Asians : 4.0
یه فیلم تبلیغاتی توریستی صرف که با یه داستان آبکی عشقی که از اول تا آخرش رو میشه توی 10 دیقه اولش حدس زد. فیلم اینقدر سخیفه که حتی خوده سنگاپوریا هم موندن که کی ما ازین حرکات بلد بودیم که خودمون هم خبر نداشتیم! تا تونستن سنگاپور رو شبیه لاس وگاس نشون دادن و اینقدر به فرهنگ آسیای توی فیلم توهین میشه که برام عجیب بود که اینقدر بازیگر شرقی معروف چطور با این فیلم نامه کنار اومدن. تمام فیلم خلاصه شده به اینکه یه سنگاپوری عاشق یه دختر شرقی بزرگ شده تو امریکا میشه و با اینکه هیچ خصوصیت خاصی توی اخلاق این دختر نمی بینید دائم انگ امریکایی بهش میزنن! آخرشم فیلم با یه درس اخلاق یه فرد آمریکایی منش(!) به مادر با اصالت شرقی تمام میشه. فیلم نامه اینقدر ضعیفه که نویسنده عین یه بچه با مخاطبش حرف میزنه و شعارهاش رو میده.
حتی نتونستن یه رمنس عشقی آبکی ازش در بیارن و واقعا شوکه شدم که چطور این نمره ها واسش ردیف شده! حتی یه بارم ارزش دیدن نداره وقتتون رو برای کارهای بهتری مصرف کنید.

f15m_venom.png

VENOM 2018

قبل از دیدن هر فیلم انتظار هر چیزیو داشتم بجز سبک سوپرهیرویی-کمدی. نمیدونم چه دلیلی داشت که تو تریلرهای Venom انقد سعی کنن این فیلمو تاریک نشون بدن در حالی که محصول نهایی یه فیلم کمدی هست. با وجود شخصیت منفی حال بهم زن و جلوه‌های ویژه‌ی نسبتا ضعیف ارزش یک‌بار دیدن رو داشت و ازش لذت بردم. در کل بجز Deadpool فیلمای سوپرهیرویی دیگه‌ای رو نگاه نمیکنم و شاید بخاظر اینکه Venom برام تازگی داشت این احساسو نسبت بهش داشتم. با توجه به صحبت‌های دیگران فکر کنم تقریبا تمام فیلم‌های اخیر مارول همین سبک کمدی / اکشن رو دنبال میکنن. ۶/۱۰

ازون نگاها که حواسش نیس:Cheesygrin:

movie_introo_20181205_0001_270x270.jpg

خب این فیلم سومین همکاریه این دو عزیز سینماس که نسبت به پدرخوانده 2 و مخمصه ، قطعاااا کار ضعیف تری بود!
قتل عادلانه ماجرای تکراری قتل های زنجیره اییه ، با فیلمنامه ی نسبتا ضعیف و روند داستانیِ کُند ، تا حدودی کلیشه ای و نچسب ، که توانایی میخکوب کردن مخاطبش رو نداره
گمان کنم که آل پاچینو واسه بازی تو این فیلم نامزد جایزه تمشک طلایی شد!!

wV0wkmE.jpg

Three Flavours Cornetto trilogy
9.5/10

اولا انتقادی کنم به مدیران بازی سنتر به دلیل حذف نقد بنده در مورد فیلم همه می دانند؛ اگر قرار اسپویل باشد که نبود و اشاره به چند قسمت از فیلم هم اسپویل گفته نمی شود. بهتر است مفهوم اسپویل را بهتر دربارش تحقیق کنید. اما برسیم به این سه گانه دیوانه وار که به شدت عاشقش شدم. می گویند بهترین سه گانه ای که دیدید چه بوده؛ قطعا نصفی مان می گوییم سه گانه پدر خوانده، سه گانه ارباب حلقه ها، سه گانه اسباب بازی ها و... اما کسی اشاره به این سه گانه سایمون پگ و ادگار رایت میکنه؟ کم پیش می آید. سینمای Parody از ان دسته ژانرهایی است که به شدت توسط منتقدان کوبیده می شوند؛ محتوا ندارند و فقط سعی بر مسخره کردن فیلم های معروف دارند که اغلب جک هایشان بی مزه و قابل پیش بینی هستند اما سایمون پگ و ادگار رایت، جان تازه ای به سینمای هجو داده اند. به جای تمسخر فیلم های معروف، به سراغ ژانر های جدی رفتند و آن ژانر ها با یک داستان کاملا یونیک، به سخره گرفته اند. دوست دارم یک مقاله بلند بالا درباره این سه گانه بنویسم که این جا وقت نمی شود. اما باید بگویم که از دستش ندید. سایمون پگ یکی از خلاقانه ترین کمدین های سینمای مدرن است. در واقع میتونه یک کلاس سینمایی برای علاقه مندان به ژانر کمدی باشه.

200px-Dark_Knight.jpg

The Dark Night 2008
بعد از 10 سال دوباره تصمیم گرفتم ببینمش و با دید امروزم نمره بدم
و باید اعلام کنم بعد از 10 سال نظرم تغییری نکرده همچنان به شاهکار بودن فیلم تاکید میکنم
موزیک فیلم در حد فوق العاده استثنایی و بازی ها قوی و گیراست
9.2/10

f15m_venom.png

VENOM 2018
6.5/10
حقیقتا نتوستم به عنوان یه فیلم ابر قهرمانی باهاش ارتباط بگیرم بد نیست ولی خوب هم نیست
ارزش یکبار دیدن رو داره

آخرین ویرایش:
post_tt1270797.jpg

Venom
8/10
یه توضیح مختصر بدم درمورد نمرم این که ونوم یکی از دوست داشتی ترین شخصیت های دنیاهای فانتزی هست و درکل بگم فیلم هم با توجه به کات کردن 40 دقیقه خوب بود
من امید بیشتری هم به سیکوئل دارم اما امیدوارم دیگه نزنن نصف فیلم رو از بین ببرن.
و چیزی که بیشتر حال گیری هست در مورد فیلم نقدا ها به اون هستن مخصوصا نقد The Global and Mail که واقعا تو سال 2018 نقد کردن بر این پایه به نظرم مسخرس و به نظرم این نقد خودش نژاد پرستانه تر هست با دامن زدنش به این موضوعات.
Its insistence on this brand of heroism is further problematic when you consider the fact that all of Venom’s villains are people of colour and all its heroes are white. Ahmed’s Elon Musk-gone-badder Drake is positioned as a heartless billionaire intent on colonizing space for the rich and using the poor, and mostly white, to do it. Jenny Slate’s Dr. Firth is the heroic whistle-blower who becomes a helpless martyr for her new-found good intentions. Michelle Lee plays Donna Diego, who becomes a victim of Drake’s symbiotes after a spaceship crashes in Malaysia. Diego lurches across the screen, menacing her fellow, unsubtitled, Malaysian city-dwellers, sparing only an older woman who is later seen, in a particularly transparent move, threateningly approaching a lily-white little girl (with pigtails, for God’s sake). Even Brock’s boss, a black man, is positioned as an obstacle rather than any kind of ally.

Creed II

7fme_creed_ii-_poster.jpg

8.25/10

فیلم خوبی و خوشم اومد. با اینکه حالت کلیشه ای داره اما فیلم مخاطب رو جذب می کنه و خوب پیش میره. مبارزات فیلم هم خوب هست. به نظرم پسر دراگو خیلی منفی نبود و اگر به گذشته ی ایوان دراگو و پسرش پرداخته می شد تا دید چجوری به اینجا رسیده، به فیلم خیلی کمک می کرد. دیدن راکی هم همیشه لذت بخش هست.

پ.ن: بین 8 و 8.5 گیر کرده بودم به خاطر همین تصمیم گرفتم یه نمره بین این دوتا بدم.

امتیاز کاربران بازی سنتر به فیلم های جدید

Incredibles 2

Life Is StranG3 (KILL3R FOR EV3R 9/10
Mo7aMMad 8.5/10
Alkazar 8/10
bayern_Vahid 8/10

Origami 2008 7.5/10
susha 7/10

Black Roze 6/10
stanley 6/10
Ali Venom 5/10

OVerall SCORE: 7.2

Venom 2018

Se7en Sin 8/10
James Bond 7/10

bayern_vahid 6.5/10
voldmort 6/10
Mohammad @li 6/10

Outer heaven 4/10
Wender 3/10

Score:5.7

آخرین ویرایش:
Mission Impossible Fallout 2018
درود
از معدود آثار دنباله دار تاریخ سینماس که کیفیت ساختش هربار بالاتر از قسمت قبلش بوده
یقینا هر قسمت ماموریت غیر ممکن هر چیزی نداشته باشه اکشنش بینهایت جذابه اما این سری سوای اکشنش ؛داستان و فیلمبرداریش عالی بود الخصوص گردش های دوربینش

جالب اینه که پنج قسمت قبلی این فرنچایز رو پنج کارگردان مختلف کارگردانی کرده که بالاخره کریستوفر مک کواری از پس این ماموریت غیر ممکن بر اومد و برای دومین بار پس از قسمت پنجم،قسمت شیشم این فرنچایز رو کارگردانی کرد
فیلم صحنه های اکشن بی نظیری رو ارائه میکنه ، علاوه بر این نحوه و زاویه هایی که در فیلم برداری استفاده میشه جذابیت فیلم رو دوچندان کرده
روایت فیلم پیچیده نیست و حتی بدون داشتن پیش زمینه ای از قسمت های قبلی بیننده میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه و متوجه فیلم بشه
اما اصلیترین چیزی که این قسمت رو ویژه و جذاب میکنه بازی فوق العاده تام کروز دوست داشتنی هستش که با بدل کاری های جذاب و شخصیت جالبی که داره بیننده چاره ای جز دوست داشتنش نداره!:)
8/10

و اما من با این فرنچایز یه مشکل دارم:D
اینکه معلوم نیست تو فیلمای بعدی ، شخصیتای قبلی باشن یا نه (؟) اول تندی تاوتن, بعد پاولا پتون حالا هم جرمی رنر!
دو تای اول که معلوم نیست چرا ولی جرمی رنر یه قضیه ی مسخره داره که هرکی بخونه میگه مگه میشه!!!؟؟:|
قضیه از این قراره که وقتی داشتن کستینگ انجام میدادن ، به جرمی گفتن که بیا بازی ، ایجنت هاش گفتن جرمی میخواد تو اونجرز 3 بازی کنه ، اونا هم گفتن عه چه بد شد!
بعد که فیلمبرداری شروع میشه معلوم میشه که جرمی توی اونجرز نیست!:D:-"
فیلمنامه هم قابل دوباره نویسی نبود و جرمی میشه از اینجا رونده و از اونجا مونده!!
بعد بهش میگن که شما بیا یک کمبو داشته باش و همون اول فیلم بمیر که فیلم لاتی تر شروع شه ، اونم میگه که نه سابیدید به اَلَک و...
کارگردان بنده خدا هم گفت طبیعیش کنید اصن اسمش هم نیارید.به همین راحتی:D

215px-Silenthill3Dposter.jpg

Silent Hill Revelation 2012
0.5/10

سایلنت هیل 2006 حداقل یک اثر قابل تحمل و شبیه به فضای بازی ویدویی آن بود که یک طرفدار به این سری میتونست به مدت دو ساعت با تماشای آن سرگرم شود اما این فیلم نه سرگرم کننده است و در نوع خود یک فاجعه است. نه فیلم نامه محکمی دارد، نه کارگردان مطالعه ای بر دنیای سایلنت هیل کرده، بازی بازیگران به شدت بد است. فکر نمی کردم که در سینمای هالیوود، ایرج ملکی هم دارد و ما خبر نداشتیم!​

Venom : 3.0

یه فیلم نامه آشفته درجه 3 + جلوهای ویژه درجه 2+ بازی ها ضعیف درجه چندمی
اینقدر فیلم نامه ضعیفه که گاها حس می کنید سر صحنه نوشته شده.
ونوم : من تصمیم گرفتم که بمونم!! توی سیاره خودمون منم یه جورایی عین تو یه لوزرم! ولی اینجا ما می تونیم بیشتر از یه لوزر باشیم! ادی: ببخشید چی؟ونوم: ازینجا داره کم کم خوشم میاد! ادی: آها حالا از ما خوشت اومده!؟ ونوم: بهرحال چیزی باقی نمی مونه واسه دوست داشتن اگه ما جلوی اون راکت رو نگیریم!
فاجعه بارتر ازین منطقی که شخصیت ونوم داره رو مدت هاست توی فیلمی ندیدم. یعنی یه درصد هم کسی نمی تونه فکر کنه که یه موجود وحشیی مثل ونوم برعلیه هم نوع خودش با این منطق مسخره انسانی(!) اقدام کنه اونم توی آخرین سکانس های فیلم و ایجاد یه دعوای اکشن مسخره واسه تمام کردن فیلم!
یعنی چه دلی داشتن نویسنده و تهیه کنندها که با این کیفیت متن این همه پول و سرمایه رو توی خطر قرار دادن و چقدر حرفه ای تیم تبلیغات فیلم عمل کردن که همچین فاجعه ای رو اینجوری به خورد ملت دادن و میلیاردی درآمد کسب کردن
طنز فیلم نه به کاراکتری مثل ادی با بازی تام هاردی می خوره نه به فضا و داستان فیلم و نه اصلا ظنزش اون کیفیتی رو داره که بتونه بیننده رو به خنده بندازه. قول میدم چیزی رو از دست ندید با ندیدنش

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or