Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Guardians of the Galaxy Vol. 2

71lZvW3d-dL._AC_UL320_SR212,320_.jpg

واقعا سری GotG برام یه سر و گردن از بقیه فیلم های مارول جذاب تره. این نسخه هم مثل قبل عالی بود پر از صحنه های اکشن و خنده دار. درکس که عالی بود مخصوصا با اون خنده هاش و دیالوگ هاش! بیبی گروث رو هم که دیگه نگو.. :)) بنظرم حتی اگه هیچکدوم از فیلم های مارول رو هم ندیدین سری GotG رو حتما ببینین! فوق العاده است!

10 / 9

========================

King Arthur: The Legend of the Sword

z8e1_king_arthur_lots_poster.jpg

داستات خوب، اکشن های خوب، جلوه ویژه های خوب. برای فیلم 2 ساعته که کارش سرگرم کردن مخاطبشه، کارش رو درست انجام داده.

10 / 8

Alien: Covenant
220px-Alien_Covenant_Teaser_Poster.jpg

خوب، بالاخره دنباله پرومتئوس هم منتشر شد. همین اول کار بگم که من سری فیلم های Alien رو با جدیت پیگیری نکردم هر چند که باتوجه به پیش درآمد بودن سری جدید و هدفش که روشن کردن داستان و دلیل اتفاق های فیلم های گذشته Alien هست، تو سری پیش درآمد بعید میدونم برای درک داستان سری نیازی به تماشای نسخه های قبلی باشه.
کاوننت دنباله مستقیم پرومتئوس هست. تو پرومتئوس یادمه که خدمه سفینه با هدف پیدا کردن خالقِ (انسان ها) یه جست و جوی فضایی رو شروع کردن که در نهایت با سقوط تو یه سیاره بیگانه ناکام موندن. اما با زنده موندن ربات آندرویدی دیوید و شخصیت اصلی، تو کاوننت انتظار این بود داستان به ادامه تلاش این دو شخصیت برای پیدا کردن خالق بپردازه.
تو کاوننت ما سفینه ای رو میبینیم که به دنبال پیدا کردن یه سیاره مسکونی جدید هست و بعد از سال ها تحقیق یه سیاره رو مشخص کردن و به سمتش در حرکت هستند که در میانه این راه با ارسال شدن پیام هایی از یه سیاره بیگانه و نزدیک تر (که بعد مشخص میشه از همون سیاره قسمت قبل و توسط دیوید ارسال می شدن) هدفشون رو به سمت این سیاره تغییر میدن غافل از اینکه این سیاره آلوده به ویروس های Alien ها هست که برای بزرگ شن به جسم زنده نیاز دارن.
تو این سیاره ما دیوید رو میبینیم که تغییر کرده. دیگه نمی خواد برده انسان ها باشه (دقیقا به چه دلیل؟) و میخواد خودش خلق کنه و به عبارتی یه خدا باشه. شخصیت اصلی قسمت قبل (الیزابت شاو) رو هم سر رسیدن به همین کشته، همچنین همه بومی های سیاره رو، مواجهه با دیوید باعث اتفاق های عجیب و هیجان انگیزی میشه که میتونه مخاطب رو لحظه آخر پای فیلم نگه داره.
دوتا سوال این بین به وجود میاد فقط، اول اینکه یه صحنه نشون میده دیوید همه بومی های سیاره رو آلوده میکنه اما اونا برخلاف آدم ها بلافاصله می میرند در حالی که در صورت نفوذ اون انگل ها به بدن آدم ها باعث خلق موجودات Alien می شد. چرایی این رو من پیدا نکردم. و دوم اینکه قبل دیوید، تو پرومتئوس مجسمه های موجودات عجیب غریب و کلونی های عظیمی از Alien ها رو نشون میداد. چه کسی اونها رو ساخته بود؟ سوم اینکه اون سفینه های عظیم و عجیب غریب که یکشون شبیه هلال بود برای چه موجوداتی بود؟ بومی های همون سیاره ناشناخته؟ چرا چنین چیزی رو ساخته بودن؟
کاوننت سوال های زیادی رو بوجود آورد، به نظر میرسه داستان پیش درآمد خیلی عظیم باشه و روایتش در غالب فیلم به شدت سخت. انتظار میرفت که تو این قسمت به سوال های بیشتری که تو قسمت قبل ایحاد شده بود پاسخ داده بشه اما در کنار اون سوال ها، الان سوال های جدید بوجود اومده.
کاوننت یه فیلم پاپ کورنی نیست، باید با دقت دید و حتما بعد از پرومتئوس. به نظر من فیلم خوبی بود هر چند که انتظار دارم تو قسمت قبل چاله های ایجاد شده پر بشه.

Fury
از فیلم هایی که به جنگ میپردازند معدود فیلم هایی هستند که واقعیت جنگ رو نشون بدن و معمولا شعار هستند در نفی جنگ. فیلم یه دیالوگ موندگار داره " ایده ال ها صلح طلب اند اما تاریخ همیشه خشنه " هدف فیلم هم همینه. فیلم سعی میکنه میکنه خشونت و بی رحمی جنگ رو نشون بده و تا اینجای کار اشکالی وارد نیست اما صحنه ی اخر، فیلم تمام هدفی که در طول این ساعات شعار سر میداد و جنک رو مخرب ، خانمانسوز و بی رحم نشون میداد رو خراب میکنه. یعنی فیلم حتی خودش رو هم نقض میکنه. اخر فیلم چنان هندی بازی و مسخره میشه که بشدت حالم رو گرفت. متاسفانه خیلی اخر فیلم رفت روی اعصابم و مثل این بود که فیلم مخاطبش رو اونقدر احمق فرض میکنه که زیر سایه ی درام هر مزخرفی رو قالب مخاطب قرار میده و انتظار داره قبول کنیم. همین باعث شد کل فیلم روی سرم خراب شه! نه دیگه میشد احساسات بازیگرا رو قبول کنم، نه میشد داستانی که فیلم تعریف میکرد رو قبول کنم ، نه هیچ چیز دیگه ای رو. تجربه ی بدی بود دیدن این فیلم برام.
3 از 10

The_Mummy_%282017%29.jpg

The Mummy 2017
4.5/10

ترکیب تام کروز، راسل کرو با جلوه های ویژه و همچنین نوستالژیک از فیلم ها پیشین، قطعا شما را با تریلرش راضی می کرد که یک فیلم مورد انتظار در سال 2017 براتون بشه. اما فقط در تریلر، چون خود فیلم واقعا انچیزی که انتظار داشتیم نبود. حتی سکانس های اکشن هم پر ایراد و هیجان انگیز نبود که مخاطب خاص و عام مومیایی را جذب کند. ویلن فیلم هم در حد و اندازه ویلن مومیایی کلاسیک نیست. تم تاریک فیلم هم زیاد جالب نیست و هیچ خبری از سکانسهای کامیک و بامزه مومیایی کلاسیک هم نخواهد بود. فیلم نامه ضعیف،،کارگردانی ضعیف در خلق سکانس های اکشن و غیره... فیلمی که فقط در Trailer قابل تحمل است.​

امروز فیلم Amadeus رو دیدم! درباره ی زندگی موتزارت هست. Director's Cut بود و نزدیک به 3 ساعت ران تایم و بدون جم خوردن جز برا ناهار دیدم و محکم زیبا بود. بیوگرافی بینا ببینید! نمیدونم اصلا کسی هم هست که این دست فیلمارو نگاه کنه یا فقط من موندم و حوضم؟:D
10/10
منم این فیلمو دیدم و بدون شک یه شاهکاره.
یه داستان جالب و یه سرنوشت غریب.
توصیه میشه اگه حوصله دارین و داستان رو به اکشن ترجیح میدین این فیلمو ببینین.

Baywatch_poster.jpg

Baywatch 2017
4/10

Baywatch
که از سریال آمریکایی با همین نام اقتباس یافته، ساخته شده است. فیلمی که قرار بود در حین زنده کردن نوستالژیک سریال و فروش خیلی خوب و راضی کردن طرفداران فیلم های اکشن و کمدی ساخته شود، به نظرم در هیچ کدوم از این موارد بالا موفق نبوده است. فیلمی که از فیلم نامه ضعیفی ساخته شده. شوخی های فیلم کاملا کلیشه ای هستند و بار ها در فیلم های ضعیف دیگر دیده بودیم. زک افرون و جواین جانسون هم در خنداندن مخاطبان هم موفق ظاهر نشدند. در کل یک B movie بی مصرف است.​

• Like
Reactions: Powerful King
ikq9_maxresdefault-640x360.jpg

مستندی کامل در مورد افشاگری اسناد FBI و صرف هزینه های سرسام آور میلیاردی سالیانه برای آزمایشهای مخفیو رویت UFOها ، مستند با مقدمه شروع میشه و با یه تیراژ بی نظیر کارشو شروع میکنه ، صحبتهایی که با تمام شاهدین تراز اول مملکتی انجام میده تکان دهندس ، دکتر Steven Greer's هم که تقریبا همه ی کسایی که به هوا فضا علاقه مندن میشناسنشو عمرشو برای پدیده های ناشناخته گذاشته ۲۵ سال و آدم با دلوجراتیه ، مهم نیس برای من این مستند چقدر هیجان انگیزه ، این مهمه که به دولتها یه تلنگر درستو حسابی زد در مورد مهمترین رویدادهایی که حق منو شماس دونستنشو اینکه چرا ما توی تنگناییم ، خیلی دوس داشتم در مورد ماهواره شوالیه سیاه هم صحبت بشه که نشد .
۱۰/۱۰

آخرین ویرایش:
Fury
از فیلم هایی که به جنگ میپردازند معدود فیلم هایی هستند که واقعیت جنگ رو نشون بدن و معمولا شعار هستند در نفی جنگ. فیلم یه دیالوگ موندگار داره " ایده ال ها صلح طلب اند اما تاریخ همیشه خشنه " هدف فیلم هم همینه. فیلم سعی میکنه میکنه خشونت و بی رحمی جنگ رو نشون بده و تا اینجای کار اشکالی وارد نیست اما صحنه ی اخر، فیلم تمام هدفی که در طول این ساعات شعار سر میداد و جنک رو مخرب ، خانمانسوز و بی رحم نشون میداد رو خراب میکنه. یعنی فیلم حتی خودش رو هم نقض میکنه. اخر فیلم چنان هندی بازی و مسخره میشه که بشدت حالم رو گرفت. متاسفانه خیلی اخر فیلم رفت روی اعصابم و مثل این بود که فیلم مخاطبش رو اونقدر احمق فرض میکنه که زیر سایه ی درام هر مزخرفی رو قالب مخاطب قرار میده و انتظار داره قبول کنیم. همین باعث شد کل فیلم روی سرم خراب شه! نه دیگه میشد احساسات بازیگرا رو قبول کنم، نه میشد داستانی که فیلم تعریف میکرد رو قبول کنم ، نه هیچ چیز دیگه ای رو. تجربه ی بدی بود دیدن این فیلم برام.
3 از 10
منظورت از هندی بازی آخر فیلم درک نمی کنم.
درسته موضوع فیلم ضد جنگ هست ولی نمی شه که آخر فیلم به جای موشک و گلوله به همدیگه گل بدن. فیلم زمان جنگ جهانی جریان داره و از اسمش معلومه ....

منظورت از هندی بازی آخر فیلم درک نمی کنم.
درسته موضوع فیلم ضد جنگ هست ولی نمی شه که آخر فیلم به جای موشک و گلوله به همدیگه گل بدن. فیلم زمان جنگ جهانی جریان داره و از اسمش معلومه ....
هندى بازى يعنى خيلى اخرش بى منطق ميشه.
ببين شروع فيلم ميبينيم كه يه سرباز عاطفى كه اشتباها اونو به خط مقدم كشوندن وارد داستان ميشه سربازى كه حتى بذور ميتونه به دشمناش شليك كنه و هنوز جنگ رو درست درك نكرده اما در طول فيلم متوجه ميشه كه جنگ و انسانها چقدر ميتونن پست و فرومايه بشن! خود فيلم اصلا تمركزش روى همينه. ديالوگ هايى مثل تاريخ هميشه خشنه يا صحنه ى اى كه با دختر المانى دوست ميشن و وقتى ميخواد جدا بشه سعى ميكنه شمارش رو بگيره كه هم رزمى ايش مياد با تمسخر ميگه مگه ميخواى باهاش ازدواج كنى! يعنى داره ميگه اينجا جنگه ما فقط ميل شهوانى خودمون رو ارضا ميكنيم! و صحنه بعدش كه دختره ميميره. يا صحنه ى استفاده از بچه ها تو جنگ! خب اينا يعنى چى؟! يعنى كه جنگ چقدر خانمان سوز و مخربه و هيچ دلسوزى اى توش نيست! خب بعد از اين اتفاقات هم ديديم كه همين سرباز چطور دست به اسلحه شد و شروع به كشتن كرد! كسى جراتش رو نداشت! حالا اخر كار اولا اينكه صحنه درگيريشون توى تانك ميگم هندى بود چون دووم اوردنشون و كشتن سربازهاى اس اس خيلى كشكى و مسخره بود. دشمن انگار مشتى كله پوك نفهم بودن كه بلد نبود بجنگن نه سربازهاى اس اس، از اينكه بگذريم بعد از اينهمه نكوهش جنگ، سرباز نازى وقتى دشمنش رو ميبينه كه صدها نفر از همرزمى هاشو كشته يك لبخند نازنينى بهش ميزنه و راهشو كج ميكنه ميره! و شتر ديدى نديدى!! اين مسخره نيست؟

هندى بازى يعنى خيلى اخرش بى منطق ميشه.
ببين شروع فيلم ميبينيم كه يه سرباز عاطفى كه اشتباها اونو به خط مقدم كشوندن وارد داستان ميشه سربازى كه حتى بذور ميتونه به دشمناش شليك كنه و هنوز جنگ رو درست درك نكرده اما در طول فيلم متوجه ميشه كه جنگ و انسانها چقدر ميتونن پست و فرومايه بشن! خود فيلم اصلا تمركزش روى همينه. ديالوگ هايى مثل تاريخ هميشه خشنه يا صحنه ى اى كه با دختر المانى دوست ميشن و وقتى ميخواد جدا بشه سعى ميكنه شمارش رو بگيره كه هم رزمى ايش مياد با تمسخر ميگه مگه ميخواى باهاش ازدواج كنى! يعنى داره ميگه اينجا جنگه ما فقط ميل شهوانى خودمون رو ارضا ميكنيم! و صحنه بعدش كه دختره ميميره. يا صحنه ى استفاده از بچه ها تو جنگ! خب اينا يعنى چى؟! يعنى كه جنگ چقدر خانمان سوز و مخربه و هيچ دلسوزى اى توش نيست! خب بعد از اين اتفاقات هم ديديم كه همين سرباز چطور دست به اسلحه شد و شروع به كشتن كرد! كسى جراتش رو نداشت! حالا اخر كار اولا اينكه صحنه درگيريشون توى تانك ميگم هندى بود چون دووم اوردنشون و كشتن سربازهاى اس اس خيلى كشكى و مسخره بود. دشمن انگار مشتى كله پوك نفهم بودن كه بلد نبود بجنگن نه سربازهاى اس اس، از اينكه بگذريم بعد از اينهمه نكوهش جنگ، سرباز نازى وقتى دشمنش رو ميبينه كه صدها نفر از همرزمى هاشو كشته يك لبخند نازنينى بهش ميزنه و راهشو كج ميكنه ميره! و شتر ديدى نديدى!! اين مسخره نيست؟

اینکه میگی دشمن کله پوگه مخصوص این فیلم نیست بلکه صفت هالیووده. ولی قبول دارم اون تیکه آخر مسخره بود.
به نظرم این فیلم مشکل دیگه ای نداشت و لیاقتش بیشتر از 3 از 10 هست

• Like
Reactions: stanley
اینکه میگی دشمن کله پوگه مخصوص این فیلم نیست بلکه صفت هالیووده. ولی قبول دارم اون تیکه آخر مسخره بود.
تا حدودى اره هاليووده ولى از طرفى فيلم ماهيت رئالى داره ، رامبو و جيسون استاتهام كه تو تانك ننشستن! :D اون تيكه اخر فيلمو زهرمارم كرد!

• Like
Reactions: dark_knight
اثر شعاري اونم تو ژانر جنگي واقعا ٣ هم زيادشه:D

Sent from my iPhone using Tapatalk

brick
یک اثر خوشساخت و دیدنی . رایان جانسون که چند سال پیش با لوپر خوش درخشید در اولین تجربه فیلم سازی اش که یک کار مستقل بود کاری تحویل داده بود که خیلی ها در آثار جریان اصلی نتونسته بودن . فیلم یک نوآر امروزیه . در دنیای جوانان خرده خلافکار لس آنجلس. چیزی که عملا قابل هضم نبود تا پیش از این اسم فیلم نوآر برابر بود با مردان و زنان بالغ که در مکان هایی مثل بار ها و اداره پلیس و ... حوادث رو خلق می کردن . ولی این جا همه چیز در چهارچوب زندگی جوانانه . و جانسون به خوبی این فضا هارو که سنخیتی با نوآر ندارن رو با چهارچوب فیلم های نوآر تطبیق داده به طوریکه بیننده حس نمی کنه که دارن ادای این سبک کاراکتر هارو در میارن کاراکتر اصلی با بازی جوزف گوردون لویت یادآور فیلیپ مارلو است و شخصیت زن افسونگر هم جذاب در اومده . فیلم ریتم کندی داره و دیالوگ ها و جزییات اهمیت زیادی تو فیلم دارن که برای یک فیلم اولی مستقل فراتر از انتظاره . و البته بازی ها بعضی جاها اغراق آمیز هستن ولی در کل قابل قبوله . دیدن این فیلم رو به دوستداران سبک جنایی/معمایی پیشنهاد می کنم
امتیاز 9 از 10

امروز فیلم Amadeus رو دیدم! درباره ی زندگی موتزارت هست. Director's Cut بود و نزدیک به 3 ساعت ران تایم و بدون جم خوردن جز برا ناهار دیدم و محکم زیبا بود. بیوگرافی بینا ببینید! نمیدونم اصلا کسی هم هست که این دست فیلمارو نگاه کنه یا فقط من موندم و حوضم؟:D
10/10

البته این فیلم ترکیب افسانه و واقعیت هست و صد در صدش بیوگرافی نیست.

• Like
Reactions: J. Constantine
The Mummy
The_Mummy_%282017%29.jpg

معمولا در مورد فیلم های ضعیف چیزی نمی نویسم مگر اینکه صحبت فاجعه باشه. البته ریبوت مومیایی برای همه یه فاجعه کامل نیست و یه مورد خاصه که یکی دو هفته پیش دیدم.
کلیت مومیایی بنظرم در حد یه قسمت کمتر از 40 دقیقه ای یه سریال معمولیه که هر قسمت به یه اتفاق و موضوع می پردازه! هیچی این فیلم در حد یه فیلم بلاکباستری پر هزینه مهم نیست! فیلم به معنای واقعی کلمه هیچی نداره، نه بازی، نه روایت، نه داستان، نه عمق داستانی، نه شخصیت پردازی، نه دیالوگ خاصی رد و بدل میشه و نه صحنه های اکشن و CGI بزرگ و چشم گیر و در کل به معنای واقعی کلمه رو هوا و کاملا چرت و پرته!
این سری من رو یاد سری آندرورلد میندازه، از این نظر که پتانسیل تبدیل شدن به یه سری جذاب مثل ایندیانا جونز رو داره ولی کسی نمی تونه این پتانسیل رو بالفعل کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or