Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

من این کارهارو هم پسندیدم در این ژانر
diving bell and the butterfly
walk the line هم که احتمالا تو لیستت هست
in the name of father
my left foot
beautiful mind
doors
raging bull
127 hours
imitation game
general (1998)
dallas buyers club
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford این یکی رو بدجور پیشنهاد می کنم. ریتمش کنده یکم ولی فوق العاده است مخصوصا موسیقی اش
اومدم بگم داداچ چرا ایراد میگیری نونمو آجر کردی که خودت نون رسونی کردی!:دی
diving bell and the butterflyو doors و general و ندیدم و نمیدونم راجعبه کیا هستن! جنرال فک کنم Patton باشه!
باقیرو دیدم فقط یه سوال: این 127 میدونم زیر سنگ و این صحبتا ولی بیوگرافیه؟:| چون با جیمز فرانکو هم زیاد حال نمیکنم متاسفانه!:دی

اومدم بگم داداچ چرا ایراد میگیری نونمو آجر کردی که خودت نون رسونی کردی!:D
diving bell and the butterflyو doors و general و ندیدم و نمیدونم راجعبه کیا هستن! جنرال فک کنم Patton باشه!
باقیرو دیدم فقط یه سوال: این 127 میدونم زیر سنگ و این صحبتا ولی بیوگرافیه؟:| چون با جیمز فرانکو هم زیاد حال نمیکنم متاسفانه!:D
ببین استایل بیوگرافی اش خاصه . من خودم زمانی که اومد فکر می کردم ای بابا باید 2 ساعت هی تقلای یک آدم زیر سنگ رو ببینم .ولی فیلم به خوبی گذشته ی کاراکتر رو نشون میده . شاید خیلی چهارچوبش شبیه کارای زندگی نامه ای دیگه نباشه ولی فیلم خوبیه .
ژنرال هم درباره پتون نیست . پتون یک فیلم جدا داره که خودش شاهکاریه برا خودش . این داستان یک خلافکار ایرلندیه که پلیس رو گذاشته بود سر کار. تو سال 2001 بازسازی اش به اسم ordinary descent criminal با بازی کوین اسپیسی ساخته شده که اصلا به پای نسخه اصلی نمیرسه

• Like
Reactions: J. Constantine
Dunkirk
من این فیلم رو ۳ روز پیش دیدم ، ولی صبر کردم تا از روی جوگیر شدن نظر ندم. فیلم به شدت زیبایی هست ، کل فیلم مثل یک آهنگ که تو اوج میمونه و فقط سر چند صحنه آروم میشه. مثل فیلمهای امروزی همش CGI نیست و نولان تا جایی که امکان داشنه سعی کرده از تصاویر زنده و طبیعی استفاده کنه. موزیک و تصویر برداری هم عالی هست. نکته ای که خیلی تو ذوق من زد pg-13 بودن فیلم هست یعنی تو کل فیلم یک قطره خون دیده نمیشه و این واسه یک فیلم war genre اصلا خوب نیست به نظرم و زیادی فیلم رو پاستوریزه کرده. نکته ی دیگه هم cut های فیلم که ممکنه یکم گیج کننده باشه.
در نهایت یکی از بهترین فیلمهای نولان هست و به نظرم حتما باید IMAX 70mm دیده بشه.

9/10

آخرین ویرایش:
Superbad
6/10
220px-Superbad_Poster.png

دیدم تعریف و تمجید زیاده ازش دانلود کردم دیدمش...گرچه با حضور سث روگن پیش بینی میکردم که اون کمدی که میخوام نداشته باشه ولی حضور جونا هیل کمی امیدوارم کرد که بلاخره بعد مدت ها یه کمدی هالییوودی اندازه جامپ استریت مارو بخندونه...
فیلم که شروع شد الفاظ رکیک پشت سرهم گاها بدون معنی از دهن شخصیت های فیلم میومد بیرون...باخودم گفتم خب اوکی...!خنده داره...که البته دو سه جا خندوند مارو...
رسیدیم تا اون جایی که قرار شد مشروب ببرن...باخودم گفتم یاخدا الان اینا از مصایب شون پاره میشن من از خنده...
که سیر نزولی فیلم هم همونجا برای من شروع شد و بعد اون کمتر خندیدم و بار کمدی کمتر و کمتر شد...یکی دوجا حالب بود ولی اون چیزی که ازش انتظار داشتم نشد...:|
نمی دونم چرا زیاد با سث روگن حال نمیکنم...برام مثل الان مهران غفوریانه...چهره با نمکه ولی خیلی سخت می تونم به حرکات و حرفاش بخندم:|

Euro Trip
10/10
euroo.jpg

روز دوشنبه دوم تیر،شب هنگام بود که خسته و کوفته دنبال یه کمدی خوب میگشتم و کم کم نا امید شده بودم از پیدا کردن یه کمدی که با سلیقم همخونی داشته باشه...
داشتم لیست پیشنهادی رو میدیدم که به این فیلم برخوردم...
آقا تیر در تاریکی،زدیم رو دانلود گفتیم مثل هندوونه سربسته...یا پاره میشیم از خنده یا شیفت دیلیت میشه:D
همون اول که چهره هارو دیدم فهمیدم این کمدی،کمدی مورد علاقمه...:Dاصلن چهره هارو میدیدم خندم میگرفت:Dعالی بود آقا عالی:D
جنس شوخی هاش درکل شبیه همون شوخی های فیلم های ساشا بارون کوهن بود منتها روش بیانش متفاوت بود و مورد پسنده ما قرار گرفت:D
چندتا از لحظاتی که زمین ره گاز گرفتیم:
ورود به کافه هولیگان های منچستر:))
ساحل مردونه و حمله مردهای عریان مثل زامبی ها:))
ارزش پول تو براتیسلاوا که محشر بود:))=))=))=))
حشیش تقلبی:))
گیر افتادن تو تله منحرفان و کلمه ایمنی:))=))=))
خلاصه بعد خیابون جامپ استریت این فیلم بعد مدت ها مارو خندوند...:D
خودمان را مهیا قسمت های بعدی میکردیم که فهمیدیم قسمت بعدی در کار نیست و با road trip اشتباه گرفتم:|آقا یه لحظه دنیا رو سرم خراب شد:|
البته بعدش گفتم خوب که همون یه قسمت تموم شد و با خاطره خوب ازش یاد میکنیم چون تا میان سیکوئل میسازن از یه فیلمی،عمدتا با همون گندی که نسخه های بعدی بالا میاره خاطره همون فیلم اولی هم مالیده میشه...
اگه کسی کمدی شبیه به این میشناسه ممنون میشم معرفی کنه تو پی وی

آخرین ویرایش:
We're The Millers
8/10

220px-We%27re_the_Millers_poster.jpg

برای من فیلم به دو نیمه تقسیم شد...
نیمه اول که کمدی خوبی داشت و خندوند مارو...تابحال دو 3 فیلم از جیسون سودیکیس رو دیدم و راضی بودم...یکی همین فیلم و فیلم های horrible bosses...همشونم از نظرم خوب بودند...
نیمه دوم هم گرچه طنزش کمتر شد ولی داستان خوبی داشت و فیلم قشنگ تموم شد...
از دیدنش لذت بردم.

Me and Earl and The Dying Girl
8/10

220px-Me_%26_Earl_%26_the_Dying_Girl_%28film%29_POSTER.jpg

تا بحال دو فیلم منو تحت تاثیر قرار داده...
یکی "هاچیکو،داستان یک سگ" که اشکم دراومد(درحد یکی دوتا اشک نه که هق هق بزنم زیر گریه)
و یکی همین فیلم،گرچه اشک نریختم ولی پایانش منو تا نیم ساعت دپرس کرد...
اینجور فیلم ها که تا چند ساعت بعد فیلم،آدم هنوز خودشو تو همون حس و حال فیلم ببینه رو دوست دارم...

Harold & Kumar Go to White Castle
0/10
220px-Harold_%26_Kumar_Go_to_White_Castle.JPG

چی خُـــنُــــک...:|:|:|:|

Shot Caller 2017
Shot-Caller.jpg

نیکولاس(بازیگر نقش جیمی تو got) عالی بازی کرد عالی -اصن حرف نداشت بازیش -فیلم روایت فردیه که محیط زندان تغییرش می ده و خلاصه می پیونده به خلافکاری .
تقریبا همه چی در سطح خوبی قرار داشت -حالا به اینا کار ندارم فیلم از یک سری جهات برام شبیه فیلم bronson 2008 بود .
8/10

large_jQLoOPwNxyILwDbdhn9DsfQz0Sg.jpg

يك درام خيلى خوب. بازى فوق العاده ديكاپريو.
داستان مرد جوانى به نام گيلبرت هست (با بازى جانى دپ) كه توى يك شهر كوچيك زندگى ميكنه و مسئوليت زيادى از جمله برادرش كه اختلالات ذهنى داره ( با بازى ديكاپريو) برعهده اش هست. حس و حال فيلم رو خيلى دوست داشتم.دى كاپريو حقيقتا يكى از بهترين بازى هاى دوران بازيگريش رو تو اين فيلم انجام داده. فيلم رو ببينيد.
٨ از ١٠

wakefield 2017
wakefield.154-84690.jpg

یک درام جالب که موازین انسانی و روزمره گی رو به چالش می کشه - بازی برایان هم که حرف نداشت .
داستان مردیو روایت میکنه که کلا فرد موفقیه ولی احساس میکنه خانواده اش جز نیاز پولی و مسایل مادی بهش نیاز دیگه ای ندارن بنابراین تصمیم میگیره گوشه ای عزلت
اختیار کنه و خانواده شو بپاهه .
همچنین یه طنز پشت زمینه ای هم ضمیمه فیلم بود که مثلا من توی چند تا سکانس خندم گرفت اینم بگم توی 60 درصد فیلمای کمدی معمولا خندم نهایتا به لبخند خلاصه شه و نمی خندم
ولی تو چند تا سکانس این فیلم واقعا طنز جالبی دیده میشد البته این فیلم کمدی نبود و در کل فیلم حالت دراماتیک و تلخ داره .
8.5/10

آخرین ویرایش:
A Cure for Wellness
CureforWellnessOfficialPoster.jpeg

درمانی برای سلامتی یه تریلر رمز آلوده. مدت زمان فیلم حدودا 2 ساعت و نیم هست که تقریبا 85% این مدت زمان اتفاق های گنگی می افتند که علامت سوال هایی رو تو ذهن مخاطب ایجاد می کنن تا جایی که تا 20 دقیقه آخر فیلم هر چی هینت به داستان فیلم داده میشه مخاطب رو به هیچ نتیجه ای نمی رسونه و حدس داستان و دلایل پشت پرده اتفاق ها رو بیشتر میکنه (با توجه به هینت ها بعید میدونم پایان فیلم رو کسی بتونه پیشبینی کنه). تقریبا میشه گفت 15 دقیقه آخر فیلم خیلی سریع دلیل همه اتفاق های گنگ و مرموزی که تو 2 ساعت و خرده ای اتفاق افتادن مشخص میشه. با توجه به روایت فیلم احساس می کردم دلیل گنگ تر و مرموزتری پشت اتفاق های فیلم باشه اما در مورد پایان بندی و داستان کلی قضاوت نمیکنم شاید خیلی ها باهاش کنار بیان.
اینم بگم روایت فیلم کاملا جذاب و درگیر کننده هست. تماشای فیلم جذابه سوال هایی رو تو ذهن مخاطب ایجاد میکنه که فکر کردن بهشون به نظر من جالبه و اصلا خسته کننده نیست.
8/10

آخرین ویرایش:

Raw_%28film%29.png

Raw 2017
5/10

عده ای از منتقدان هنگام نقد فیلم، نظرات شخصی خود را وارد نقد خود می کنند. مثل مسعود فراستی که بی چون و چرا نظرات شخصی او در نقد ،بیشتر تا بررسی دقیق فیلم دیده می شود. (مثل دادن نمره صفر به سریال Breaking Bad). من به خودم قول دادم که هیچ وقت نظر شخصیم رو در نقد فیلمم وارد نکنم، اما متاسفانه برای این فیلم اینقدر با خود کلنجار رفتم که این نظر شخصی را وارد کنم. فیلم Raw از نظر فنی و هنری، تمام معیار سینمای اروپا را دارد، اما از نظر شخصی و تا حدودی محتوایی، یک آشغال تمام عیار است! فیلم درباره کانیبال است و دختری را میخواهد که از گیاهخواری به یک کانیبال تبدیل شود. خب تا اینجا همه چیز اوکی هست، اما در فیلم علت و چرایی تبدیل شدن را بیان نمی کند. اگر علت اینگونه در نظر بگیریم که دختر بخاطر نچشیدن گوشت حیوان و نبوییدن خون و ندید پدید درآوردن در مقابل آنان و حتی بخاطر خواهرش، کانیبال می شود یا حتی از روی احساسات، آدمخوار می شود، باید بگیم به شدت الکی و دلیل مسخره ای است. حتی حضور یافتن در دانشگاه که به قول خود فیلم، شب های عجیب و غریبی دارد و دخترک چند بار اذیت می کنند، بر او تاثیر می گذارد تا آدمخوار شود، باز هم دلیل قانع کننده ای نیست. من با محتوای فیلم مشکل داشتم. وگرنه از نظر فیلمبرداری، کادربندی ها و حتی موسیقی هم خوب است (گرچه بعضی وقت ها گوشخراش است) در کل فیلمی در حد Snuff است و تشابهاتی کلیشه ای به فیلم Hannibal Holocost دارد.​

تا سالها با فیلم های فانتزی کنار نمیومدم(بجز فیلم های ابرقهرمانی)برام به هیچ وجه قابل لمس نبودند اما اخیرا احساس کردم تخیلم گسترش پیدا کرده:D بنابراین بر ان شدیم به تماشای فیلم های فانتزی ای که مدت ها بود دوست داشتم ببینم. از دیدن همه فیلم ها لذت بردم و بنظرم ارباب حلقه ها بهتر از همه بود.

51kchbiP0lL.jpg

The Lord of the Rings Trilogy
بنظرم بهترین اثر فانتزی سینما. پر از ماجرا و حماسه. استفاده ی جذاب از نمادهای خیر و شر. کلی کیف کردم، افرین به سازنده اش، می ارزه به صدتا فیلم های سوپرهیرویی که تمرکزشون فقط اکشنه.اصلا فانتزی و تخیل همینه ، یک قسمت بزرگش درونمایه اخلاقیشه که با توجه به دنیای فیلم نحوه ی پرداخت منحصر به خودش داره. تنها نیم نمره کم میکنم چون ترجیح میدادم یک انسان مرکز داستان باشه تا یک هابیت که اونم کاملا سلیقه ای.
9.5 از 10
hobbit-trilogy-549x269.jpg

the Hobbit
بعد از ارباب حلقه ها و نظر دوستان خیلی با احتیاط رفتم سراغ این سه گانه. حقیقتا نمیشه گفت فیلم بدی بود، بشخصه خیلی لذت بردم اما نسبت به ارباب حلقه ها بله خوب نبود. شخصیت ما وارد ماجرای بزرگی میشه و باید از کوه ها ، دشت ها و جنگل ها بگذره و در این میان چالش هایی که درگیرش میشه که از این لحاظ رضایت بخشه. یعنی بخش ماجراجویی فیلم راضی کننده بود اما حماسی نبود و به اندازه ی ارباب حلقه ها پرداخته شده نبود.
8 از 10
hp-posters.jpg

Harry Potter
هری پاتر! یک سری هیجان انگیز از داستان یک جادوگر. از دنیای فیلم خیلی لذت بردم. عالی بود فیلم.
9 از 10

open-uri20150422-12561-nie8b7_49ceb417.jpeg

Pirates of the Caribbean
دزدان دریایی خیلی فراز و نشیب داشت، گاها خیلی عالی بود بعضی اوقات نه. درمجموع 3 قسمت اول خیلی خوب بودند اما قسمت چهارم زیاد جذبم نکرد و بنظرم به هیچ وجه جذابیت سه قسمت اول رو نداشت.
8 از 10 (قسمت چهارم 6.5 از 10)

2016-12-02-1480699875-9244107-StarWarsPosters.jpeg

Star Wars
جنگ ستارگان پر اوازه ترین فیلم دنیا! تاثیر فیلم اونقدر زیاد بوده که الان جزیی از فرهنگ شده. میگن جرج لوکاس همیشه عاشق خلق دنیایی بوده که بتونه تخیلش رو بدون هیچ مرزی تاثیر بده. با این حال تخیل لوکاس برای سه فیلم اول یعنی قسمت چهار، پنج و ششم و برای اون دوران حقیقتا انقلابی و عالی بود. حتی الان هم دیدنش لذبخشه. اما قسمت اول و دوم ... قسمت اول رو دیدم و انچنان فیلم برام سطحی، ساده و خشک بنظر میرسید که هیچ جذابیتی نداشت! فیلم بشدت بی کشش و اعصاب خورد کن بود. با اینحال قسمت یک رو دیدم ، قسمت دوم که اومدم ببینم واقعا نتونستم تحمل کنم و نصفه کنارش گذاشتم. عملا فیلم پسرفت شدیدی حتی نسبت به سه نسخه ی اول داشت. با توجه به پیشرفت تکنولوژی انتظار خیلی فیلم بهتری رو داشتم. با این حال مطمعنم برای طرفدارهای دو اتیشه رضایت کننده بوده.
8 از 10 ( قسمت 4 5 6)
5 از 10 (قسمت 1)

Raw 2016
Raw_%28film%29.png

درک نکردم اصلا این فیلم رو! نمی دونم خیلی دور بود یا من نتونستم ارتباط برقرار کنم خیلی عجیب غریب بود. در مورد عادت شخصیت اصلی فیلم فکر نمی کردم چنین موردی وجود داشته باشه وحشتناک بود. ظاهرا بازخوردها به فیلم خیلی مثبت بوده، اینم نمی تونم درک کنم بنظرم چیز خاصی نداشت یا شاید من متوجه نشدم که در این صورت دوستانی که فیلم رو تماشا کردن و مخالف این هستند خوشحال میشم نظرشون رو بدونم.
Raw_%28film%29.png

Raw 2017
5/10

فیلم درباره کانیبال است و دختری را میخواهد که از گیاهخواری به یک کانیبال تبدیل شود. خب تا اینجا همه چیز اوکی هست، اما در فیلم علت و چرایی تبدیل شدن را بیان نمی کند.​
یکی از دلایل و فک کنم مهمترینش رو آخر فیلم مشخص کرد دیگه.

تا سالها با فیلم های فانتزی کنار نمیومدم(بجز فیلم های ابرقهرمانی)برام به هیچ وجه قابل لمس نبودند اما اخیرا احساس کردم تخیلم گسترش پیدا کرده:D بنابراین بر ان شدیم به تماشای فیلم های فانتزی ای که مدت ها بود دوست داشتم ببینم. از دیدن همه فیلم ها لذت بردم و بنظرم ارباب حلقه ها بهتر از همه بود.

51kchbiP0lL.jpg

The Lord of the Rings Trilogy
بنظرم بهترین اثر فانتزی سینما. پر از ماجرا و حماسه. استفاده ی جذاب از نمادهای خیر و شر. کلی کیف کردم، افرین به سازنده اش، می ارزه به صدتا فیلم های سوپرهیرویی که تمرکزشون فقط اکشنه.اصلا فانتزی و تخیل همینه ، یک قسمت بزرگش درونمایه اخلاقیشه که با توجه به دنیای فیلم نحوه ی پرداخت منحصر به خودش داره. تنها نیم نمره کم میکنم چون ترجیح میدادم یک انسان مرکز داستان باشه تا یک هابیت که اونم کاملا سلیقه ای.
9.5 از 10
hobbit-trilogy-549x269.jpg

the Hobbit
بعد از ارباب حلقه ها و نظر دوستان خیلی با احتیاط رفتم سراغ این سه گانه. حقیقتا نمیشه گفت فیلم بدی بود، بشخصه خیلی لذت بردم اما نسبت به ارباب حلقه ها بله خوب نبود. شخصیت ما وارد ماجرای بزرگی میشه و باید از کوه ها ، دشت ها و جنگل ها بگذره و در این میان چالش هایی که درگیرش میشه که از این لحاظ رضایت بخشه. یعنی بخش ماجراجویی فیلم راضی کننده بود اما حماسی نبود و به اندازه ی ارباب حلقه ها پرداخته شده نبود.
8 از 10
hp-posters.jpg

Harry Potter
هری پاتر! یک سری هیجان انگیز از داستان یک جادوگر. از دنیای فیلم خیلی لذت بردم. عالی بود فیلم.
9 از 10

open-uri20150422-12561-nie8b7_49ceb417.jpeg

Pirates of the Caribbean
دزدان دریایی خیلی فراز و نشیب داشت، گاها خیلی عالی بود بعضی اوقات نه. درمجموع 3 قسمت اول خیلی خوب بودند اما قسمت چهارم زیاد جذبم نکرد و بنظرم به هیچ وجه جذابیت سه قسمت اول رو نداشت.
8 از 10 (قسمت چهارم 6.5 از 10)

2016-12-02-1480699875-9244107-StarWarsPosters.jpeg

Star Wars
جنگ ستارگان پر اوازه ترین فیلم دنیا! تاثیر فیلم اونقدر زیاد بوده که الان جزیی از فرهنگ شده. میگن جرج لوکاس همیشه عاشق خلق دنیایی بوده که بتونه تخیلش رو بدون هیچ مرزی تاثیر بده. با این حال تخیل لوکاس برای سه فیلم اول یعنی قسمت چهار، پنج و ششم و برای اون دوران حقیقتا انقلابی و عالی بود. حتی الان هم دیدنش لذبخشه. اما قسمت اول و دوم ... قسمت اول رو دیدم و انچنان فیلم برام سطحی، ساده و خشک بنظر میرسید که هیچ جذابیتی نداشت! فیلم بشدت بی کشش و اعصاب خورد کن بود. با اینحال قسمت یک رو دیدم ، قسمت دوم که اومدم ببینم واقعا نتونستم تحمل کنم و نصفه کنارش گذاشتم. عملا فیلم پسرفت شدیدی حتی نسبت به سه نسخه ی اول داشت. با توجه به پیشرفت تکنولوژی انتظار خیلی فیلم بهتری رو داشتم. با این حال مطمعنم برای طرفدارهای دو اتیشه رضایت کننده بوده.
8 از 10 ( قسمت 4 5 6)
5 از 10 (قسمت 1)

یکی از قشنگترین قسمت های جنگ ستارگان همون قسمت سوم هست که قبلش حتما باید یک و دو رو ببینی که البته قسمت اول نسبتا ضعیفه

یکی از قشنگترین قسمت های جنگ ستارگان همون قسمت سوم هست که قبلش حتما باید یک و دو رو ببینی که البته قسمت اول نسبتا ضعیفه
قسمت دوم هم نصفه ديدم جالب نبود. البته شايد چون قسمت اول واقعا تو ذوقم زد زياد ترغيب نميشدم قسمت دوم رو ببينم.

• Like
Reactions: TheGodfather
Raw_%28film%29.png

Raw 2017
5/10

عده ای از منتقدان هنگام نقد فیلم، نظرات شخصی خود را وارد نقد خود می کنند. مثل مسعود فراستی که بی چون و چرا نظرات شخصی او در نقد ،بیشتر تا بررسی دقیق فیلم دیده می شود. (مثل دادن نمره صفر به سریال Breaking Bad). من به خودم قول دادم که هیچ وقت نظر شخصیم رو در نقد فیلمم وارد نکنم، اما متاسفانه برای این فیلم اینقدر با خود کلنجار رفتم که این نظر شخصی را وارد کنم. فیلم Raw از نظر فنی و هنری، تمام معیار سینمای اروپا را دارد، اما از نظر شخصی و تا حدودی محتوایی، یک آشغال تمام عیار است! فیلم درباره کانیبال است و دختری را میخواهد که از گیاهخواری به یک کانیبال تبدیل شود. خب تا اینجا همه چیز اوکی هست، اما در فیلم علت و چرایی تبدیل شدن را بیان نمی کند. اگر علت اینگونه در نظر بگیریم که دختر بخاطر نچشیدن گوشت حیوان و نبوییدن خون و ندید پدید درآوردن در مقابل آنان و حتی بخاطر خواهرش، کانیبال می شود یا حتی از روی احساسات، آدمخوار می شود، باید بگیم به شدت الکی و دلیل مسخره ای است. حتی حضور یافتن در دانشگاه که به قول خود فیلم، شب های عجیب و غریبی دارد و دخترک چند بار اذیت می کنند، بر او تاثیر می گذارد تا آدمخوار شود، باز هم دلیل قانع کننده ای نیست. من با محتوای فیلم مشکل داشتم. وگرنه از نظر فیلمبرداری، کادربندی ها و حتی موسیقی هم خوب است (گرچه بعضی وقت ها گوشخراش است) در کل فیلمی در حد Snuff است و تشابهاتی کلیشه ای به فیلم Hannibal Holocost دارد.​
علتش خوردن گوشت بود ديگهر. يبار بخوري اينجوري ميشي

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or