تا سالها با فیلم های فانتزی کنار نمیومدم(بجز فیلم های ابرقهرمانی)برام به هیچ وجه قابل لمس نبودند اما اخیرا احساس کردم تخیلم گسترش پیدا کرده
بنابراین بر ان شدیم به تماشای فیلم های فانتزی ای که مدت ها بود دوست داشتم ببینم. از دیدن همه فیلم ها لذت بردم و بنظرم ارباب حلقه ها بهتر از همه بود.
The Lord of the Rings Trilogy
بنظرم بهترین اثر فانتزی سینما. پر از ماجرا و حماسه. استفاده ی جذاب از نمادهای خیر و شر. کلی کیف کردم، افرین به سازنده اش، می ارزه به صدتا فیلم های سوپرهیرویی که تمرکزشون فقط اکشنه.اصلا فانتزی و تخیل همینه ، یک قسمت بزرگش درونمایه اخلاقیشه که با توجه به دنیای فیلم نحوه ی پرداخت منحصر به خودش داره. تنها نیم نمره کم میکنم چون ترجیح میدادم یک انسان مرکز داستان باشه تا یک هابیت که اونم کاملا سلیقه ای.
9.5 از 10
the Hobbit
بعد از ارباب حلقه ها و نظر دوستان خیلی با احتیاط رفتم سراغ این سه گانه. حقیقتا نمیشه گفت فیلم بدی بود، بشخصه خیلی لذت بردم اما نسبت به ارباب حلقه ها بله خوب نبود. شخصیت ما وارد ماجرای بزرگی میشه و باید از کوه ها ، دشت ها و جنگل ها بگذره و در این میان چالش هایی که درگیرش میشه که از این لحاظ رضایت بخشه. یعنی بخش ماجراجویی فیلم راضی کننده بود اما حماسی نبود و به اندازه ی ارباب حلقه ها پرداخته شده نبود.
8 از 10
Harry Potter
هری پاتر! یک سری هیجان انگیز از داستان یک جادوگر. از دنیای فیلم خیلی لذت بردم. عالی بود فیلم.
9 از 10
Pirates of the Caribbean
دزدان دریایی خیلی فراز و نشیب داشت، گاها خیلی عالی بود بعضی اوقات نه. درمجموع 3 قسمت اول خیلی خوب بودند اما قسمت چهارم زیاد جذبم نکرد و بنظرم به هیچ وجه جذابیت سه قسمت اول رو نداشت.
8 از 10 (قسمت چهارم 6.5 از 10)
Star Wars
جنگ ستارگان پر اوازه ترین فیلم دنیا! تاثیر فیلم اونقدر زیاد بوده که الان جزیی از فرهنگ شده. میگن جرج لوکاس همیشه عاشق خلق دنیایی بوده که بتونه تخیلش رو بدون هیچ مرزی تاثیر بده. با این حال تخیل لوکاس برای سه فیلم اول یعنی قسمت چهار، پنج و ششم و برای اون دوران حقیقتا انقلابی و عالی بود. حتی الان هم دیدنش لذبخشه. اما قسمت اول و دوم ... قسمت اول رو دیدم و انچنان فیلم برام سطحی، ساده و خشک بنظر میرسید که هیچ جذابیتی نداشت! فیلم بشدت بی کشش و اعصاب خورد کن بود. با اینحال قسمت یک رو دیدم ، قسمت دوم که اومدم ببینم واقعا نتونستم تحمل کنم و نصفه کنارش گذاشتم. عملا فیلم پسرفت شدیدی حتی نسبت به سه نسخه ی اول داشت. با توجه به پیشرفت تکنولوژی انتظار خیلی فیلم بهتری رو داشتم. با این حال مطمعنم برای طرفدارهای دو اتیشه رضایت کننده بوده.
8 از 10 ( قسمت 4 5 6)
5 از 10 (قسمت 1)