Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Mystic River 2003
ژانر: جنایی، معمایی، مقداری اکشن
کارگردان: کلینت ایسوود
فیلم با یه سکانس ساده ایی شروع میشه و از همون اول شخصیت هارو از سن 11 سالگیشون به خوبی معرفی میکنه، داستان فیلم بعد از دیدن ساده است اما روایت فوق العاده داره،
چیزی که این فیلم رو واقعا متمایز میکنه بازی بازیگران هست، به معنای کلمه واقعا جاهایی که باید ترس در چهره باشه هست، نفرت هست، بغض هست، پشیمونی هست و......
دیدن این فیلم رو به همه توصیه میکنم مخصوصا سکانس پایانی فیلم که هر سه شخصیت اصلی فیلم در کنار خانواده هاشون هستن به جز.......

The Prestige 2006
ژانر: معمایی،درام، فوق العاده هیجانی :)
کارگردان: استاد بزرگ کریستفر نولان :D
اول فیلم یکم گیج کنندس چون صحنه ها هی میرن و میان 20 دقیقه اول از فیلم رو هم که میبینید میگید این چیه مسخرس همش میخواد تر دستی و شعده بازی رو نشون بده اما درست از همون 20 دقیقه به بعد میخوایید دیگه تا آخرش این فیلم رو ببینید.
نولان واقعا فیلم های معمایی فوقالعاده ایی میسازه واقعا لذت بردم.

آخرین ویرایش:
Batman vs. Superman dawn of justice
5/10

انصافا من خیلی مثبت گرا بودم نسبت به فیلم از اولی که ساختنش و حاشه هاش شروع شد و... . با سری نولان هم اصلا مقایسه نمیکنم چون اصلا فضا و جو و سیستم فیلما باهم فرق داره .
ولی ناموسا خیلی چرت بود... اصلا گم بود فیلم... جلوه های ویژه خوب بود ولی داستان اصلا افتضاح...ازاینور میپرید اونور... سیر تحول لباس بتمنم که کلا سوت بود...جناب آلفرد هم خودشون یه پا دانشمند هسته ای تشریف داشتن... کل فیلم بسنت میخواست سوپر منو بکشه سر یه سکانس یه دفعه با هم دوست میشن... بچه بازی تا چه حد... به نظرم جناب اسنایدر در قسمت داستان نابود کرد فیلمو... حیف کریستوفر نولان که executive producer هم بوده... اون بیچاره چی کشیده...

دراکولا

عطاران چهره ی محبوبیه و صرف دیدن چهره و نحوه بازی کردنش خنده داره . ولی دلیل نمیشه که یک فیلم فقط روی این نکات الکی حساب باز کنه . دراکولا ی عطاران ایده ی جذابی داره . ولی اون ایده رو با سرسری گرفتن خراب کرده . واقعا فیلم نامه ی کشدار این فیلم رو انگار عطاران سر بساط دور همی به ذهنش رسیده . چند ایده ی تک خطی و دیالوگ های کمی بامزه که بی ربط کنار هم قرار گرفتن . مقداری اش دست عطاران بسته بوده و مقدار زیادی اش اصلا ایده نداشته . این ایده جون میداد برای یک کمدی ناب و جذاب ولی الان تبدیل شده به یک مشت سکانس بی مصرف .فیلم می خواد از یک درد جامعه بگه که خنده دار نیست . ولی عطاران از قصد برای از دست ندادن مخاطب میخواد با بار طنز حرفش رو بزنه ولی از بس موقعیت ها . کاراکتر ها دیالوگ ها مضحک هستن که بیننده نمی تونه حرفش رو جدی بگیره . همین باعث سرگردانی فیلم شده .
فیلم سالوادور هم فاجعه بود ولی خب اون قابل تحمل تر بود چون انتظاری از کارگردان و فیلم نامه نویس اش نمیرفت . ولی از خود عطاران انتظار بیشتری می رفت . بدون شک حالا می تونم بگم عطاران تو این سال ها یک مثلث برمودا و نحس از فیلم های آشغال داره که شامل : من سالوادور نیستم -گینس و دراکولا است . خدا به داد فیلم جدی اش که فرح بخش ساخته برسه .
امتیاز 3 از 10 (به خاطر ایده -بازی ها )

• Like
Reactions: RezaXus and Cj_sa
Batman vs. Superman dawn of justice
5/10

انصافا من خیلی مثبت گرا بودم نسبت به فیلم از اولی که ساختنش و حاشه هاش شروع شد و... . با سری نولان هم اصلا مقایسه نمیکنم چون اصلا فضا و جو و سیستم فیلما باهم فرق داره .
ولی ناموسا خیلی چرت بود... اصلا گم بود فیلم... جلوه های ویژه خوب بود ولی داستان اصلا افتضاح...ازاینور میپرید اونور... سیر تحول لباس بتمنم که کلا سوت بود...جناب آلفرد هم خودشون یه پا دانشمند هسته ای تشریف داشتن... کل فیلم بسنت میخواست سوپر منو بکشه سر یه سکانس یه دفعه با هم دوست میشن... بچه بازی تا چه حد... به نظرم جناب اسنایدر در قسمت داستان نابود کرد فیلمو... حیف کریستوفر نولان که executive producer هم بوده... اون بیچاره چی کشیده...
بین همه صحنه های مضحک فیلم که اصلا هم کم نبودن! بدترین جاش همون صحنه متحد شدن بتمن و سوپرمن بود، فقط بخاطر یک اسم:D
بهترین سکانس هم به نظر معرفی کردن اکاوامن، فلش و سایبرگ بود.
بازی بازیگرها و جلوه های ویژه خوب بودش اما پلات داستانی انقدر مضحکه که حد نداره.پایان بندی هم که ابر کلیشه ای و قابل حدس
3 از 10

• Like
Reactions: Silent Storm
نه بازیش کردم ،نه کتابش رو خوندم.اگر واقعا سه گانه فیلم شروع خیلی بدی داشت،ناامیدم کرد
آقا این فیلمی که اینا ساختن بازیش از سال 1994 بود فکر کنم اومد تا اینکه سال 2004 ادامه داستانشو انداخت رو دوش بازی World Of Warcraft اینا بخوان مثل آدم فیلمشو بسازن باید یه سریال خفن مثل گیم آف ترونز درست کنن. توی استور اپل یا گوگل اسم کتابشو سرچ کنید تا الان 34 جلو کتابش بیرون اومده!!!
------------------------------------------
Memento 2000
ژانر: جنایی، معمایی، درام
کارگردان: کیریستوفر نولان

اصن داستان فیلم یه جووووریه! یه بار که ببینی همش دنبال قاتلی ولی بار دوم که ببینی میری دنبال یه چیز دیگه، روایت داستانش واقعا عالیه، عالییییییی
هیچ ایرادی نمیشه از فیلم گرفت تک تک سکانس های این فیلم نکته داره.
برای کسایی که عاشق فیلم های معمایی هستن حتما حتما توصیه اش میکنم.
امتیاز من 10 از 10

Drag Me To Hell

اینو هی دوستم میگفت ببین اخرت ترسه, ولی دیدمش یه بارم نترسیدم
داستانشم واقعا مسخره بود ...
یعنی چی که بخاطر نفرین یه پیرزن قرار بود روح دختره کشیده شه تو جهنم ؟!
اونم نفرین سر دلیلی مسخره و بی معنی ....

نمره 7 از 10

---------------------

Vampires 1999

بدترین فیلم خون اشامی که تا حالا دیده بودم
, کلا یه خون اشام اول فیلم اومد دیگه تا اخر فیلم همش دنبال اون یه نفر بودن :|
کلا هیجانی وجود نداشت
پایان فیلم هم سطحی بود

نمره 6 از 10

آخرین ویرایش:
احساسات انسان از ابتدا چیزهای مشخصی نبود و در قالب کلمه تعریفی براش ارائه نشده بود تا دیگری و یا خودشو از از این حس آگاه کنه.همین الانش در لحظه،در بعضی مواقع احساساتی در شما به وجود میاد که نه میتونین به خودتون توضیح بدین و نه دیگری،چون کلمه‌ای براش انتخاب نشده.شما یه گروه ادم غارنشین رو در نظر بگیرید،تو اون گروه شاید تنها یک نفر {واقعاً} عاشق میشد،یک نفر دلتنگ میشد،یک نفر انتظار میکشید و غیره.اما وقتی که برای این احساسات کلمه‌ای انتخاب شد،سریعا این احساس در نمودار مکان-زمان قرار گرفت،و چیزی ک در این نمودار قرار بگیره ناگزیر باید از هر انسانی گذر کنه.واسه همینه که الان هر کسی باید عاشق بشه،بهتره بگم عشق «استاندارد»،چون کلمه باعث پایین اوردن سطح احساس و نهایتاً استاندارد سازیش میشه،چیزی ک برای همه قابل درک و پذیرفتن باشه.از این رو حتی اگر کسی عاشق نشه مورد تعجب اطرافیانش قرار میگیره،چون عشق تعریف شده برای یه نوجوون تا میانسال و پیر،چقدر عجیب!.اما اون افراد غار نشین هر کردومشون احساس منحصر به فرد خودشون رو داشتن که فقط تصویر میتونست بیانگرش باشه.

چون احساس از جنس تصویره و نه کلمه یا متن.تصویر نیاز به تعریف خودش نداره،همون نشون دادن یا دیده شدنش کافیه.واسه همین یه جنگی همیشه بین تصویر و کلمه برپاست،و این جنگ احتمالاً چیزیه که ژان-لوک گدار در Contempt به تصویر میکشه.تصویر خودِ احساس رو نشون میده،و بعد مرد در پی یافتن دلیل این احساس-با کلمه-،و زن در پی جواب دادن به مرد-با کلمه-و هر دو عاجز،مرد عاجز از درک کردن،زن عاجز از توضیح دادن،و باز تصویر با بیرحمی برتری خودش رو نشون میده و باز زن و مرد مکرراً ناتوانی خودشون و کلمه رو.

البته این تنها یک زاویه‌ای که من عمداً انتخاب کردم تا مورد بررسی قرار بدم چون فیلم موضوعات دیگه‌ای هم در بر میگیره.

اون تک موسیقی که در خلال فیلم بسیار زیاد استفاده میشه،یه حس اسطوره‌ای داره که انگار از درون خود زن به بیرون راه پیدا میکنه،این موسیقی همیشه زمانی نواخته میشه که کرکتر زن در نما وجود داره و یا خبر از وارد شدنش به نما رو میده.حس اسطوره‌ای موزیک با گریم و لباس Bridge Bardot ک در زنانه‌ترین حالتش قرار داره(کلا در فیلم های گدار زن‌ها از نظر احساس و گریم و لباس هیچ ردی از مردها ندارن) خیلی ترکیب زیبایی رو به وجود داره.

و همه این ها در حالتی رخ داده ک من تا چند ماه پیش از گدار خوشم نمیومد و این فیلمشم زیاد دوست نداشتم :D البته الانم عاشق گدار نیستم اما حداقل هفته ای یه بار شبا به این فیلمش فکر میکنم :D

Contemp یا Le Mepris

contempt.jpg

Trance 2013
وای mind blowing بود این فیلم. من فکر می کنم الهامی بود از inception، lost highway و حتی قسمتهایی منو یاد داستان silent hill 2 مینداخت. فوق العاده بود و فوق العاده عجیب! باید دو بار ببینید بار اول از زاویه ی دید شخصیت سایمون James McAvoy بار دوم از زاویه ی دید الیزابت (Rosario dawson) ! محشر بود کسایی که به فیلمهای روانشناسانه علاقه دارن حتمن این فیلم رو ببینن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or