خوب شد تاپیک رو بالا اوردید! کاملا یادم رفته بود

مجله چی شد؟ :d
منم یادم رفته بود اینجا بزارم:d. دیروز خودم نشستم خوندم تا سر حد مرگ هایپ شدم :d
فک کنم وقتی همه دارن U4 و Dark souls 3 بازی میکنن من دارم اینو بازی میکنم :d
========================================================
حدود 7-8 صفحه پیش نمایش و مصاحبس که نصفش راجب فیلمه. نویسنده مثل اینکه یه چند ساعتی تونسته بازیو تجربه کنه و منم نکات جدید و مهمشو اینجا میزارم:
* اول از همه اینکه گفته به قیمت بازی توجهی نکنید و بازی یه remake ساده از نسخه اول نیست.
* یکی از زیباترین و فک برانداز ترین گرافیک هایی که برای ps4 منتشر خواهد شد!
* مناطق بازی کاملا دوباره طراحی شده و حتی قسمت های جدیدی بهشون اضافه شده برای همین چند برابر بزرگتر از مناطق اصلی شدن
* سه سیاره کاملا جدید توی بازی وجود داره که یکیشون اصلا توی نسخه اول وجود نداشته
* با چند ساعت بازی کردن به این نتیجه رسیده که این بازی خیلی بزرگ و عظیم تر از چیزیه که بقیه فکر میکنن و یکی از هیجان انگیز ترین انحصاری های PS4 که 2 ماه بیشتر به انتشارش نمونده
* Gasper که سیاره ای اتش فشانی بود و قسمت کوچکی از اولین بازی رو شامل میشد ولی در این نسخه با اضافه کردن قسمت های بیشتر حدود دو سه برابر شده و شامل jetpack خواهد بود که حالا استفاده ازش گسترده تر شده
* در مورد metropolis هم گفته که بزرگ تر و شلوغ تر خواهد بود ولی سیاره pokitaru با اینکه همچنان متحیرتون میکنه بیشتر به نسخه اول وفادار هستش
* تعداد دشمن ها در مناطق خیلی بیشتر خواهد بود و با اضافه شدن بیشتر سلاح های محبوب که در کل سری شاهدشون بودیم همینطور راه های از بین بردنشون هم بیشتر خواهد بود
* اسلحه Pixelizer روی همه ی دشمن ها از جمله boss ها تاثیر گذاره و این حس کنجکاوی رو به وجود میاره که ببینیم ورژن پیکسلی دشمن ها چه جوریه!
* cut scene های بازی بعضا کلبپ هایی از داخل فیلم هستن
* با اضافه کردن محیط های جدید فرصت بیشتری برای درخشیدن clank توی بازی وجود داره
در مورد نحوه کار اسلحه های دیگه هم توضیح دادن که توی تریلر ها هستن و نیازی به ترجمه نیست . بیشتر مصاحبه هم درباره فیلم هستش و موضوعات فرعی که ربطی به بازی نداره
===========================================================
کل مجله هم به لطف [MENTION=35453]nimaprince[/MENTION] عزیز واسه دانلود موجوده توی این تاپیک :
http://forum.bazicenter.com/thread805/page56/