Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تاحالا 5 تا اسلحه گرفتم تعداد اسلحه ها 30 تاست اگه اشتباه نکنم یه اسلحه میده یه تو مایه های زله هست میزنی اسلحه رو یه چیز نزمی به وجود میاره که میتونی باهاش بپری اون نارنجک که همه میرقصن خیلی باحاله ادونچر یا ماجراجویی بیشتر شده که حیلی عالیه لیست اپگرید ها فراووون عالی .کلا بازی از همه جهت کامله حلات کنک هم میتونی عوض کنی یه باری هلیکوپتر یه بار موشک ...

خیلی بازیه مسخره ای شاید برا یه عده و بچه ها جذاب باشه ولی من اصلا خوشم نیومد از اولم میدونستم بچه بازیه و بازیه مسخره ایه و فقط فک میکردم گرافیک خیلی بالاتر از اینهاست تو بازیرایانه که انقد تعریف کرده بود از گرافیک هنری بازی من این بازیو خریدم :evil:

بچه ها کسی هست بازی رو تموم کرده باشه بخواد بفروشه یا تعویض کنه؟؟؟
چون تو بخش تعوی بازی ها کسی نیومد جوابمو بده اینجا گفتم

منم تموم کردم تمام هیلو پلانت هارو جمه کردم اون پیچهای پلاتینومی هم همشو خوردم فقط اخرش کلنک رو بردن کجا بردن گذشته ی رچت رو نشونش بدن ؟
بازی خیلی باحال بود.....

خیلی بازیه مسخره ای شاید برا یه عده و بچه ها جذاب باشه ولی من اصلا خوشم نیومد از اولم میدونستم بچه بازیه و بازیه مسخره ایه و فقط فک میکردم گرافیک خیلی بالاتر از اینهاست تو بازیرایانه که انقد تعریف کرده بود از گرافیک هنری بازی من این بازیو خریدم :evil:

هر کسی سلیقه ای داره و سبک خاصی رو بازی میکنه این که دلیل نمیشه که شما از این

بازی خوشتون نیاد بگید مسخره :eek:

به نضرم تو اصلا این بازی رو نداری

بر خلاف مجلات اومدی یه چیزی نوشتی :laughing:

منم امروز خونه اين دوستمون { zafina } زدم عالي بود فقط بعضي اوقات كند ميشد فريم ميرفت روي 40 يا 30
مثل اينكه هم قسمت 2 براي سال 2009 تاييد شده بعد از پروژه Resistance 2 ميرن سراغ اين بازي

سلام عزیزان بازی چرا نمیاد؟؟؟ نوشته بعد از علامت insomniac میاد نوشته yuor hddووووووو.. خلاصه من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
درست بگو چی نوشته ؟ HDD = Hard Disk Drive ! احتمالاً باید بازی رو نصب کنی دیگه یا مثلاً هاردت جا نداره و .... درست بگو چی نوشته.

کسی اگه این بازی رو تمام کرده لطفا به سوال من جواب بده نحوه قوی کردن اسلحه ها چطوری است من هر کاری مکنم تفنگام تا level 5 بیشتر نمیره ولی من مطمعنم بیشتر ارتقا داره اون بیچهای طلایی اون عکس ها چیی تو بازی میده کلا در این مورد توضیح بدین :cheesygri

کسی اگه این بازی رو تمام کرده لطفا به سوال من جواب بده نحوه قوی کردن اسلحه ها چطوری است من هر کاری مکنم تفنگام تا level 5 بیشتر نمیره ولی من مطمعنم بیشتر ارتقا داره اون بیچهای طلایی اون عکس ها چیی تو بازی میده کلا در این مورد توضیح بدین :cheesygri
من هنوز اين شماره را بازي نكردم ولي طبق شماره هاي قبل جوابت را ميدم:
وقتي كه به لول 5 رسيدي ميتوني ورژن 6 اسلحت رو بخري و دوباره ارتقاش بدي... البته اگر درست يادم باشه بايد يك بار بازي رو تموم كني بعد...(براي بعضي از اسلحه مطمئنم براي لول 5 به بالا نياز به يكبار تمام كردن بازي بود ولي يادم نيست در خصوصهمشون بود يا بعضيهاشون)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or