u.T.a کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 May 5, 2011 #1 درود خریدار Ratchet & Clank Future: Quest for Booty میباشم ترجیحا ریجن ۲ پ.خ بدین ممنون آخرین ویرایش: May 7, 2011
Mahdi Co کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 May 6, 2011 #4 گشتیم نبود نگرد نیست آخرین ویرایش: May 6, 2011
u.T.a کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 May 6, 2011 #6 نوشته شده توسط Mahdi Co: ﮔﺸﺘﯿﻢ ﻧﺒﻮﺩ ﻧﮕﺮﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ بیشتر... نوشته شده توسط Mandozma.: نیست آقا نگرد ! بیشتر... :stupids: تا این لحظه ۴۵۴۳۵۳۴ نفر پ.خ دادن گرون میدن شما جَو ندین امثال این پیدا نمیشه :arrowd: نوشته شده توسط make: من دارم 55 تومن بیشتر... tools of destructions رو که یه شماره قبل اینه گرفتم ۲۰! دیگه جو گیر نشین! you'r kidding right؟! آخرین ویرایش: May 6, 2011
نوشته شده توسط Mahdi Co: ﮔﺸﺘﯿﻢ ﻧﺒﻮﺩ ﻧﮕﺮﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ بیشتر... نوشته شده توسط Mandozma.: نیست آقا نگرد ! بیشتر... :stupids: تا این لحظه ۴۵۴۳۵۳۴ نفر پ.خ دادن گرون میدن شما جَو ندین امثال این پیدا نمیشه :arrowd: نوشته شده توسط make: من دارم 55 تومن بیشتر... tools of destructions رو که یه شماره قبل اینه گرفتم ۲۰! دیگه جو گیر نشین! you'r kidding right؟!
u.T.a کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 May 6, 2011 #8 نوشته شده توسط baris manco: من دارم 30 میخای پ .خ بده بیشتر... خس و خاشاک تو دیگه چرا ؟ آخرین ویرایش: May 6, 2011
Mandozma. کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 May 7, 2011 #10 برادر من یه دفه گفتم نگرد نیست ! دفه ئ دیگه یه جور دیگه صحبت میکنما ! :d
u.T.a کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 May 7, 2011 #12 نوشته شده توسط Mandozma.: برادر من یه دفه گفتم نگرد نیست ! دفه ئ دیگه یه جور دیگه صحبت میکنما ! :d بیشتر... علی یه بار دیگه اینجا پست بدی تاپیک رو قفل میکنم نوشته شده توسط hitman_ravani: چند میخری؟! ریجن 2 نوی نو! قیمت بده پ خ بیشتر... پ.خ دادم داداش
نوشته شده توسط Mandozma.: برادر من یه دفه گفتم نگرد نیست ! دفه ئ دیگه یه جور دیگه صحبت میکنما ! :d بیشتر... علی یه بار دیگه اینجا پست بدی تاپیک رو قفل میکنم نوشته شده توسط hitman_ravani: چند میخری؟! ریجن 2 نوی نو! قیمت بده پ خ بیشتر... پ.خ دادم داداش