Rare Reply

Developer : Rare Ltd
Publisher : Microsoft Studios
Platforms : Xbox One
Genre : Collection
Release Date : 4 August 2015

در کنفرانس E3 2015 مایکروسافت استدیو Rare کالکشن Rare Reply را معرفی کرد.
استدیو Rare که آماده جشن گرفتن 30 سالگی خود می شود در این عنوان که حاوی 30 عنوان گذشته استدیو Rare بصورت HD میباشد و تنها با قیمت 30 دلار از 4 آگوست 2015 در اختیار طرفداران قرار می گیرد.
طبق گفته Rare این عنوان دارای 10000 گیم اسکور میباشد.

عناوینی که در این کالکشن میباشند:

Jetpac (1983)
Atic Atac (1983)
Lunar Jetman (1983)
Sabre Wulf (1984)
Underwurlde (1984)
Knight Lore (1984)
Gunfright (1985)
Slalom (1986)
R.C. Pro-Am (1987)
Cobra Triangle (1989)
Snake Rattle 'n' Roll (1990)
Digger T. Rock: The Legend of the Lost City (1990)
Solar Jetman: Hunt for the Golden Warpship (1990)
Battletoads (1991)
R.C. Pro-Am II (1992)
Battletoads Arcade (1994)
Killer Instinct Gold (1996)
Blast Corps (1997)
Banjo-Kazooie (1998)
Jet Force Gemini (1999)
Perfect Dark (2000)
Banjo-Tooie (2000)
Conker's Bad Fur Day (2001)
Grabbed by the Ghoulies (2003)
Perfect Dark Zero (2005)
Kameo: Elements of Power (2005)
Viva Piñata (2006)
Jetpac Refuelled (2007)
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (2008)
Viva Piñata: Trouble in Paradise (2008)

تصاویر بازی:

آخرین ویرایش:
جدیدا یه ویدئو از Rare پخش شده که تو اون رئیس استودیو اشاره میکنه که در حال حاضر 4 تا تیم داخلی دارن، زیاد نیست؟ :دی دقیق نمی دونم چند تا کارمند دارن (باید بین 150 تا 200 باشه) ولی فکر کنم مثل اوایل نسل قبل باید تو این نسل شاهد بازی های زیادی از Rare باشیم که عالیه :دی

من تقریبا کل بازی های مجموع یک چند دقیقه ای بازی کردم و البته Battletoads: Arcade تموم کردم و Battletoads هم تا وسطش رفتم.
تموم کردن Battletoads که واقعا حال داد و اون مراحلی که قبلا نمی شد رد کرد و دهن آدم سرویس می شد حالا به لطف قرار دادن rewind میشه رد کرد. البته با همین rewind هم هنوز سخت بازی :|:d
کلا این rewind برای اکثر بازی ها قرار دادن و واقعا حرکت خیلی خوبی بوده چون خیلی از بازی ها دیگه تو سال 2015 جذابیتی نداره گیم پلیشون و سختی اون ها هم باعث میشه کلا طرفشون نری اما به لطف rewind میشه تحملشون کرد. (مثلا یک بازی مثل شماره اول Jetpac که واقعا الان بری سراغش هیچ جذابیتی برای مخاطب های جدید نداره)
کلا گنجینه خیلی خوب و با ارزشی مخصوصا با وجود Viva Pinata, Battletoads, Banjo و conker که 100% ارزش تموم کردن دارن.
یک سری ویدیو هم بازی داره که فوق العادست و سازنده های بازی در مورد مثلا نحوه ساخت Banjo و شرایط اون زمان توضیح میدن.

واقعا نصب بودن این کالکشن روی هر کنسولی از واجباته به نظر من. از 30 تا بازی پکیج همون سه تا Banjo واسه راضی بودن از این کالکشن کافیه. من بعد از ویچر و بتمن و Sunset Overdrive الان دارم Banjo Kazooie 1999 بازی میکنم و واقعا باید بگم بازی تو یه سری زمینه ها حتی سرگرم کننده تر از اون سه تا بازی هم هست! واقعا متعجبم، اگه سال 99 یه پلتفرمر سه بعدی با این ویژگی‌ها ساخته شده، پس این سبک تا حالا(سال 2015) درجا زده. البته بازی که تو اوج محبوبیت Mario 64 بتونه روی همون پلتفرم و همون سبک واسه خودش اعتبار به دست بیاره دیگه نیازی به تعریف من نداره :دی ساندترکای داینامیک همراه با لول دیزاین عالی یه ریتم کم‌نظیر به بازی داده و نتیجه مثه یه انیمیشن طنز موزیکال با کلی شخصیت باحال از آب در اومده.

حالا جالبیش اینه من شروع کردم از همون اولین بازی کالکشن بازی کردم در حد چند دقیقه ولی هیچکدومشون نتونست منو مجاب کنه که تمومش کنم. اما یه فایده ای داشت که الان کاملا میفهمم ریشه های این سیستم مبارزه و گشت و گذار تو محیط به کدوم عنوان قدیمی تر Rare برمیگرده. یه جورایی Rare با عرضه‌ی این کالکشن یه نگاه دوباره ای کرده به تاریخچه ی صنعت گیم و تغییر و تحولات و پیشرفتاش و البته به طور کلی مقوله‌ی بازیسازی. همین بازه‌ی زمانی تقریبا 30 ساله بین عرضه ی اولین و آخرین بازی پکیج اصلی‌ترین جذابیت این کالکشنه به نظر من.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or