واقعا بازی چرتی بود . انتظار نداشتم بازی شاخی باشه ولی لااقل لذت بزن بکش گونی گونی آدم یه سبک رمبو رو توش تجربه می کردم گرافیکش هم داغون بود عیب نداشت .
دمو ها که تعطیل بودن
سبک بازی هم ریل شوتره . یعنی نمی دونم هنوز هست یا نه ولی کافیه یک سر برین سرزمین عجایب سراغ اون کامپیوتر هاش که می شه تفنگ گرفت دقیقا یک بازی داره رمبو . این انگار نسخه ی hd شده ی اونه (خداییش ریل شوتر برای ایکس باکس جواب میده اصلا ؟؟ بابا مثل بچه آدم اول شخص شوتر درست می کردین اکی بود . ) الکی هم سخت اش کردن نه برای هیجان ها برای کرم ریختن . کنترل اش که داغونه هیچ تازه زرتی تا گرفتی به گلوله باید خشاب عوض کنی جون بکنی بتونی پشت یک جا قایم شی که ماشالله از بس عین مور و ملخ می ریزن از این ور اون ور که سریع مردی .
گرافیک هم که اصلا حرفشو نزنیم بدتره . شنیده بودم شرکت سازنده اش قراره چند تا بازی بر اساس فیلم های کلاسیک بده و بعد رمبو نوبت ترمیناتوره . عالی شد قراره به خاطراتمون سر اون فیلم هم گند بزنن . در کل این بازی بهتر بود واسه موبایل (که انواع و اقسام ریل شوتر ها بر اساس فیلم های مشهور واسش ساخته می شن ) منتشر شه نه کنسول های این نسل .
یادمه 2011 دوک نوکم شد بدترین باز دوک برای من لذت بخش بود ولی این یکی به حق مزخرف ترین بازی امساله