Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
دیشب تویچ داشتم میدیم بازیو خیلی خوب بود
فقط تایمای هر راندش کم بود در حد 5 دیقه بود و همین طور کاش تعداد هر تیم از 5 به 7 برسه که هیجان بیشتری داشته باشه
به احتمال 90٪ بازی اگه اینجوری باشه میگیرم

داداش اگر توي مولتي ايش بخوان بيشتر از اين زمان بذارن اصلا" نميشه
يعني همه سعي مي كنن 100 مدل كار انجام بدن و هي لفت اش بدن
من خودم ديدم كه مي گم !
فرضاً اگر بي نهايت بود تيم مهاجم يا حتي مدافع اون قدر يه جاي مي ايستاد تا يكي بياد رد شه بكشتش ! زيادتر از اين هم واقعا" يه سري از مپ ها گنجايش ندارن مثلا" مپ خونه كه يكي از مپ هاي جالب شه اگر 14 نفره بشه ديگه هيچي :| البته مپ سفارتخونه جاي نفر بيشتر داره واقعا"

یه بخش بازی با AI داره من هنوز تستش نکردم .

داداش نصف اصل بازي رو نرفتي :d روي هارد TERRORIST HUNT واقعا" بازي جالب مي شه :d فقط اگر روي هارد رفتيد اگر ديديد دشمني داره مياد سمت تون كه نور ابي ازش مياد زودتر بكش اش و گرنه بووووووم ميشي :d

خیر ، بازی کلا آنلاینه

نميشه گفت كلا" ! اگر بخوايم ميتونيم بخش VS AI اش رو به گونه ايي افلاين اسم بذاريم مي گن افلاين هم ميشه اونو بازي كرد

دوستان بازی CO-OP آفلاین هم داره؟

تقريباً بله ولي فكر كنم توي بتا نيست

--------------------------------------------------------------------
به خبر خوب :d

مدت زمان بتا تا يك اكتبر تمديد شد :d
http://www.pcgamer.com/rainbow-six-siege-beta-extended-until-the-end-of-the-month/
https://www.vg247.com/2015/09/26/rainbow-six-siege-beta-extended-until-october-1/
اصلا" به خاطر همين يه حركت يوبي بايد رفت بازي رو خريد :d

آخرین ویرایش:
منم گيم پلي ديدم خيلي خوبه ولي به نظرم بد موقعي لانچ ميشه:d
سال ديگه ميومد حتما ميخريدم ولي امسال نميشه اصلا:d
به نظرم حتما بايد با ٥ نفر پارتي رفت چون جذابيت مولتي داره خيلي بيشتر ميشه نسبت به اينكه ١ نفره رفت، چون حالت تاكتيكي داره:d

خوب امروز هم باز بازي نموديم و خيلي جذاب بازي را دريافتيم :d

فقط مشكل اش اينه كه سرور اختصاصي نداره :| امروز من و اصلان هر چي خواستيم بازي كنيم نشد :| تا هر كدوم مون رفتيم براي خودمون بازي كنيم راحت بازي پيدا كرد و خيلي هم عالي بازي كردم!
ولي من فكر مي كردم هر كشوري 10 تا كلاس داره ولي الان مي بينم هر كشور 4 تا كلاس داره كه دوتا مهاجم و دوتا مدافع ميشه كه يك سري شون هم توي بتا نيستن !
در واقغ توي تريلر ها يه جوري گول زدن ! يه سري از اين ها مدافع اند و نبايد توي تريلر ها جاي مهاجم ها هم مي اومدن من فكر كردم كه همه اين ها مهاجم اند يا همه شون رو مي شه هر جايي خواستيم بازي كنيم در صورتي كه نميشه
فكر كنم سرباز ساده يا RECRUIT رو هم جزو كلاس ها حساب كرده :| كه جمعاً بشه 5 تا كلاس براي هر تيم

مورد بعدي كه نمي دونم دقت كرديد يا نه اينه كه هر كلاسي رو كه باز كنيد براي لانچ هم باز هست :d يعني الان باز كنيد بعداً هم اگر بازي رو بگيريد كلاس باز هست :d
فقط ملت بعد از شروع انتخاب كلاس بدو بدو ميرن كه كلاس محبوب شون رو بردارن و اين جور جاها به يك مشكل بر مي خوريم :|:d

از لحاظ تاكتيكي و فكري هم كافيه تيم بدونه كه بايد تيمي كار كنه تا شما از بازي لذت ببريد !

چند صفحه قبل يك سري از دوستان يخيل به بازي اعتراض و انتقاد كردن ! شايد چون من مولتي وگاس هارو بازي نكردم اين طوري مي گم ( سينگل شون رو بازي كردم ) ولي مولتي اين بازي ها بايد همين جوري باشه ديگه !!! چه جور بايد باشه نمي دونم !

-----------------------
كسي هست بخواد بازي رو بخره تا با هم شريكي بخريم ؟

خوب امروز هم باز بازي نموديم و خيلي جذاب بازي را دريافتيم :d

فقط مشكل اش اينه كه سرور اختصاصي نداره :| امروز من و اصلان هر چي خواستيم بازي كنيم نشد :| تا هر كدوم مون رفتيم براي خودمون بازي كنيم راحت بازي پيدا كرد و خيلي هم عالي بازي كردم!
ولي من فكر مي كردم هر كشوري 10 تا كلاس داره ولي الان مي بينم هر كشور 4 تا كلاس داره كه دوتا مهاجم و دوتا مدافع ميشه كه يك سري شون هم توي بتا نيستن !
در واقغ توي تريلر ها يه جوري گول زدن ! يه سري از اين ها مدافع اند و نبايد توي تريلر ها جاي مهاجم ها هم مي اومدن من فكر كردم كه همه اين ها مهاجم اند يا همه شون رو مي شه هر جايي خواستيم بازي كنيم در صورتي كه نميشه
فكر كنم سرباز ساده يا RECRUIT رو هم جزو كلاس ها حساب كرده :| كه جمعاً بشه 5 تا كلاس براي هر تيم

مورد بعدي كه نمي دونم دقت كرديد يا نه اينه كه هر كلاسي رو كه باز كنيد براي لانچ هم باز هست :d يعني الان باز كنيد بعداً هم اگر بازي رو بگيريد كلاس باز هست :d
فقط ملت بعد از شروع انتخاب كلاس بدو بدو ميرن كه كلاس محبوب شون رو بردارن و اين جور جاها به يك مشكل بر مي خوريم :|:d

از لحاظ تاكتيكي و فكري هم كافيه تيم بدونه كه بايد تيمي كار كنه تا شما از بازي لذت ببريد !

چند صفحه قبل يك سري از دوستان يخيل به بازي اعتراض و انتقاد كردن ! شايد چون من مولتي وگاس هارو بازي نكردم اين طوري مي گم ( سينگل شون رو بازي كردم ) ولي مولتي اين بازي ها بايد همين جوري باشه ديگه !!! چه جور بايد باشه نمي دونم !

-----------------------
كسي هست بخواد بازي رو بخره تا با هم شريكي بخريم ؟
من که احتمال 90٪ فیزیکی میگیرم
بهتم پیشنهاد میکنم فیزیکی بخری چون شاید یه روز خاصی بفروشیش

من که احتمال 90٪ فیزیکی میگیرم
بهتم پیشنهاد میکنم فیزیکی بخری چون شاید یه روز خاصی بفروشیش

فيزيكي گرفتن بودجه اوليه بيشتري ميخواد ! بدبختيش همينه :| بعد هم معلوم نيست بتوني بفروشيش يا نه ولي مشكل اصلي من همون بودجه اوليه است !
فعلا" هم با يكي از دوستام گفتيم ميخريم ولي منتظريم بازي بياد بعد تصميم قطعي بگيريم

اقا واسه من کد اومده میزنم تو قسمت redeem code ps4 قبولش نمیکنه مشکلش چیه اخه

بتا كه فردا تموم ميشه :(
شما ببيني براي كدوم اكانت ات كد فرستادن ، اگر تو همون اكانت داري ميزني كه هيچي ! اگر نه ببين ريجن اكانت و كد ات با هم بخونه
چه خطايي ميده ؟

از طریق ایمیل بهم خبر دادن که بتای بازی تا 4 اکتبر تمدید شد.

HxYUGpJ.jpg

TAKM-CDRT-MWNA-DAFY
ULAE-7JLC-BCAF-LK78
89V9-PMNL-46JE-J6QV
LM7E-3FB8-CLUB-CX3G
E968-GJ7D-TGLF-AUC4
RQCQ-M9XR-JNAR-XBEK
UDLL-37MA-BG8J-BF6D

بتا كه فردا تموم ميشه :(
شما ببيني براي كدوم اكانت ات كد فرستادن ، اگر تو همون اكانت داري ميزني كه هيچي ! اگر نه ببين ريجن اكانت و كد ات با هم بخونه
چه خطايي ميده ؟
the code you entered may not be correct or may no longer be valid
please check your entry (wc-40376-0) hamin dg

خب بازی تا ششم اکتبر یعنی تا پانزدهم مهر تمدید شد :d

چند تا کد هم هست که دیشب باز ایمیل زد برام : میزارم کسی خواست بگیره

2MGC-D7N9-4K2C
9P72-TJN7-AH9Q
8FAA-JQN8-F7LR
64K7-HGNC-CK72

اگه کسی دیگه هم می خواد اینم برای من اومده خواستید استفاده کنید تا 4 اکتبر هم تمدید شده:
ACMK-HLAC-CNF8-6VXC
Q3T9-VKCK-4YNM-HA47
T8EM-CMMX-KLRA-LMUG
خواستید منو هم ادد کنید باهم بازی کنیم:
saeedproxima

اگه کسی دیگه هم می خواد اینم برای من اومده خواستید استفاده کنید تا 4 اکتبر هم تمدید شده:
ACMK-HLAC-CNF8-6VXC
Q3T9-VKCK-4YNM-HA47
T8EM-CMMX-KLRA-LMUG
خواستید منو هم ادد کنید باهم بازی کنیم:
saeedproxima

درسته دان گریدو اینا داشته ولی به نظر آنلاین استیلب و خوبی داره....البته جدای از باگ های نسخه بتا....سرگرم کننده و لذت بخش بود با من حداقل
دادا ادت کردم آن بودی بگو بزنیم...
LastVVall

the code you entered may not be correct or may no longer be valid
please check your entry (wc-40376-0) hamin dg

داداش برات كد فرستادم فقط بدون ريجن شون يكه اگر اكانت ات ريجن يك نيست بزن تو يه اكانت ريحن يك و بعد دانلود كن و با اكانت اصلي ايت بازي كن

اين ددوتارو هم ميذارم هر كسي خواست استفاده كنه :d
البته فكر كنم بتا تا 4 اكتبر تمديد شد چون تو ايميل نوشته تا چهارم

LT7F-PPN8-RGBE
K99A-BHNC-G2DH

خدا خير بده يوبي رو همين طوري پيش بره فكر كنم همين بتا رو به عنوان بازي اصلي بدن بيرون :d
اين افزايش زمان اش خيلي با حال داره ميشه

اگر هم ميخوايد كلاس باز كنيد مولتي بريد CO-OP زياد XP و Re نميده ولي امان از موقعي كه با گروه .... بيفتي :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or