Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
خب تاریخ انتشار اولین Dlc بازی یعنی operation black ice مشخص شد.این dlc در تاریخ 2 فوریه یعنی 13 بهمن میاد.محتواش 2تا اپراتور جدید به همراه یک نفشه جدید و اسکین جدید اسلحه هستش. نقشه و اسکین برای همه رایگان هست ولی اپراتور ها پولی هستن.
برای باز کردن اپراتور ها 3 راه دارید.اولیش اینه سیزن پس رو بخرید و 7روز زودتر از بقیه به اپراتورها دسترسی داشته باشید. دومیش اینه با پول واقعی توی بازی اون ها رو بخرید که مثلا شاید هر کدوم 5دلار باشن.سونیشم هم اینه برای باز کردن هر یک از اپراتورها 25ساعت بازی کنید و 1ریال پول هم پرداخت نکنید.یعنی برای باز کردن این2 اپراتور dlc باید 50ساعت بازی کنید.
...................
پ.ن: اینجور که مشخصه این 2اپراتور نیروهای ویژه کشور کانادا هستن.

خب تاریخ انتشار اولین Dlc بازی یعنی operation black ice مشخص شد.این dlc در تاریخ 2 فوریه یعنی 13 بهمن میاد.محتواش 2تا اپراتور جدید به همراه یک نفشه جدید و اسکین جدید اسلحه هستش. نقشه و اسکین برای همه رایگان هست ولی اپراتور ها پولی هستن.
برای باز کردن اپراتور ها 3 راه دارید.اولیش اینه سیزن پس رو بخرید و 7روز زودتر از بقیه به اپراتورها دسترسی داشته باشید. دومیش اینه با پول واقعی توی بازی اون ها رو بخرید که مثلا شاید هر کدوم 5دلار باشن.سونیشم هم اینه برای باز کردن هر یک از اپراتورها 25ساعت بازی کنید و 1ریال پول هم پرداخت نکنید.یعنی برای باز کردن این2 اپراتور dlc باید 50ساعت بازی کنید.
...................
من نفهمیدم یعنی با REWONS چیه با اون میشه خرید یا نه
25 ساعت هم نفهمیدم اول باید بخریم تا بشه باهاش بازی کرد
از اول هم خودشون گفته بودن کاناداست
اول کانادا میاد
اپراتورهای بعدی امریکاس
اپراتور های سوم برزیل
چهارم هم ژاپن

...................

من نفهمیدم یعنی با REWONS چیه با اون میشه خرید یا نه
25 ساعت هم نفهمیدم اول باید بخریم تا بشه باهاش بازی کرد
از اول هم خودشون گفته بودن کاناداست
اول کانادا میاد
اپراتورهای بعدی امریکاس
اپراتور های سوم برزیل
چهارم هم ژاپن

رفيق مون يه مقداري اشتباه فهميده
بايد براي هر كدوم 25000 تا Renown پرداخت كنيد كه به صورت بازي خوب و نرمال هر ساعت مي تونيد حدود 1000 تا بگيريد كه اين مدلي ميشه 25 ساعت !
من الان حدود 16000 تا دارم با 40 ساعت و باز كردن همه اپراتورها و ...
تا اون موقع دست كم 50000 تايي بايد جمع كرده باشم !

- - -ویرایش - - -

• Rook's armor improves the armor rating of all non-level three operators to level three, and further improves the damage resistance for operators with level three armor rating.

WTF
What The Fuze

:|:|:|

...................

چرا دوتا ؟:| یعنی یه دفندر و یه اتکر؟ من فک میکردم دیگه 4 تا مپ رو میدن و 4 تا اپراتور با هر dlc...

بايد براي هر كدوم 25000 تا Renown پرداخت كنيد كه به صورت بازي خوب و نرمال هر ساعت مي تونيد حدود 1000 تا بگيريد كه اين مدلي ميشه 25 ساعت !

- - -ویرایش - - -

WTF
What The Fuze

دادا لطفا این انگلیسی رو ترجمه کن ببینیم چیه

- - -ویرایش - - -

چرا دوتا ؟:| یعنی یه دفندر و یه اتکر؟ من فک میکردم دیگه 4 تا مپ رو میدن و 4 تا اپراتور با هر dlc...
یا خدا هرdlc چهارتا اپراتور:d دادا اگر اینجور بود لابد سیزن پس 50 دلار میشد.کلا 8تا اپراتور توی 4تا dlc و هر بار 2تاشون اراءه میشن.
اره دیگه لابد یه دفاع یه حمله.
فقط امیدوارم تجهیزاتشون بدرد بخور باشن

- - -ویرایش - - -

یا خدا هرdlc چهارتا اپراتور:d دادا اگر اینجور بود لابد سیزن پس 50 دلار میشد.کلا 8تا اپراتور توی 4تا dlc و هر بار 2تاشون اراءه میشن.

مشکل اینجاس من همون حسی رو که سر هاردلاین داشتم سر اینم دارم...خود بازی اصلی اندازه 60 دلار توش چیز میز نداره:d ولی با این حال قشنگه;;)

- - -ویرایش - - -

WTF
What The Fuze

دقیقآ منم 22 تا دارم که این چند وقته به علت مشکل اینترنتیم نتونستم افزایشش بدم احتمالآ اگه اینترنتم درست شد تا اون موقع 2 اپراتور ها رو همزمان گرفتم

توي يه تريلر از يكي شعبات يوبي ( مثل اين كه مكزيك بوده ) لو رفته كه نقشه بعدي احتمال داره يه كشتي تفريحي يخ زده داخل اقيانوس باشه !

احتمالا اپديت بعدي هم اخر ژانويه ميشه

DLC و كلاس هاش هم از 2 فوريه براي دوستان سيزن پس دار بازي ميشه و هفته بعدش براي همه هست تا بخرنش

اگر مي تونستن اين تعداد بدن كه يه چيز فوق ماورايي ميشد :d
با هر DLC دوتا كلاس و يه مپ و تعدادي اسكين

اگر توي عكس تبلغياتي سيزن پس دقت مي كردي عكس هر 8 تا كلاس بود

- - -ویرایش - - -

Rook's armor improves the armor rating of all non-level three operators to level three, and further improves the damage resistance for operators with level three armor rating

مي گه با استفاده از زره ROOK ميتونيد درجه زره هر كلاسي رو به 3 برسونيد :| اگر هم درجه اش 3 باشه اوضاع اش بهتر ميشه :|
من مي ديدم بعضي اوقات اين BANDIT ها سگ جون ميشن :| فكر مي كردم باز بازي مشكل پيدا كرده :|

در اين صورت تركيب كلاس هاي المان با ROOK عالي ميشه

یکی لیست Change log کامل رو میزاره اینجا بی زحمت؟:d

چند صفحه قبل رو بگردي فكر كنم گذاشتم :d
چيش برات مهم تا بگم :d

خیلی زود جمع میشه.
من که 50k دارم:d تاحالا کلی هم از این skin ها که 10-12k هستن خریدم:d

تو خود هيولاي ادم خوارت رو با ما مقايسه مي كني كه مثل بچه ادم ميشينيم داخل ساختمون تا بيان سراغ مون :|:d

توي يه تريلر از يكي شعبات يوبي ( مثل اين كه مكزيك بوده ) لو رفته كه نقشه بعدي احتمال داره يه كشتي تفريحي يخ زده داخل اقيانوس باشه !

DLC و كلاس هاش هم از 2 فوريه براي دوستان سيزن پس دار بازي ميشه و هفته بعدش براي همه هست تا بخرنش

مي گه با استفاده از زره ROOK ميتونيد درجه زره هر كلاسي رو به 3 برسونيد :| اگر هم درجه اش 3 باشه اوضاع اش بهتر ميشه :|
من مي ديدم بعضي اوقات اين BANDIT ها سگ جون ميشن :| فكر مي كردم باز بازي مشكل پيدا كرده :|

تو خود هيولاي ادم خوارت رو با ما مقايسه مي كني كه مثل بچه ادم ميشينيم داخل ساختمون تا بيان سراغ مون :|:d
نزاشتی فقط یه خط Rook رو گذاشتی!:d میخوام کلش رو بخونم ببینم چه خبره!:d
پ.ن: Bandit با اون ساب ماشین گانش خیلی عالیه!:d

نزاشتی فقط یه خط Rook رو گذاشتی!:d میخوام کلش رو بخونم ببینم چه خبره!:d
پ.ن: Bandit با اون ساب ماشین گانش خیلی عالیه!:d

نه اين رو توي wikia بازي خوندم !

اگر منظورت MP7 كه اره خيلي عاليه ولي شات گانش براي خودش غوليه :d

نه اين رو توي wikia بازي خوندم !

اگر منظورت MP7 كه اره خيلي عاليه ولي شات گانش براي خودش غوليه :d
اها فکر کردم آپدیت اومده جزئیات تغییرات منتشر شده!:d
امیدوارم Net Code بازی رو هم یه دستی بکشن بعضی وقتا صحنه‌های عجیبی دیده میشه..

اها فکر کردم آپدیت اومده جزئیات تغییرات منتشر شده!:d
امیدوارم Net Code بازی رو هم یه دستی بکشن بعضی وقتا صحنه‌های عجیبی دیده میشه..

نه اپديت بعدي احتمالاً اخر ژانويه ميشه
احتمالاً منظورت killcam ؟ صحنه هاي كيل كم كه خداست :| شليك و محل خوردن گلوله با هم 30 سانت فاصله دارن ؟
فكر نكنم كاري خاصي باهاش بكنن !!!

امروز من با خود PS4 نت تايپ رو امتحان مي كردم 2 بود ! بعد توي بازي براي اولين بار ديدم زده 3 :|

اون خبر مپ بعدي يه كشتي يخ زده هم هست انگار fake بوده

واقعا توی یکسال میخوان 4 تا مپ بدن؟ خسته نشن یه موقع؟ :|

اینی که درباره زره گفتی رو من با چشم دیدم...این کلاس های rook و Doc خیلی سگ جوون شدن ..به پاها و بدنشون میزدم خیلی سخت میمردن...فقط باید هد بزنی سریع بمیرن

m416 کلاس jager المان توو دفندرها و AK12 و اسلحه GLAZ توو اتکرها به نظرم بهترینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or