Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین بازی های On Going این صنعته، بی نقص نیست خودم هر روز به اندازه کافی اعصابم خرد میکنه بخصوص الان که باگ اضافه شده صدای چت داخل بازی به دفعات بالا از اول بازی قطع میشه ولی خب از همه بهتره، در واقع تنها بازی یوبیه که تو این نسل بازی کردم اگه Farcry 4 و AC Unity اول نسل رو در نظر نگیریم.
نیاز به خیلی بهتر شدن هست ولی کارشون قابل قبوله
روی صحبت من در مورد خود بازی نبود . از نظر گیم پلی بازی به شدت معتاد کننده است خود من هم هر روز حداقل یک ساعت رو پاش هستم . ولی ایرادات عجیب و غریب بازی واقعا اعصاب خورد کنه. اپدیت قبلی که از ACOG فیوز و فینکا نمیشد استفاده کرد من پیش خودم گفتم هیچ راهی نداره که طراحای این بازی اونقدر احمق باشن که اینجوری گند بزنن تو ACOG صد در صد دارن اذیت میکنن. اینجور چیزا رو آدم میبینه واقعا اعصابش خورد میشه.

چرا نمیشه هم تیمی ها رو موردی میوت کرد؟ طرف میکروفونش اونقدر خش و پش کرد که آخر مجبور شدم بر خلاف میلم یک پارتی تشکیل بدم و برم تنها توش بشینم! >:P

آخرین ویرایش:
چرا نمیشه هم تیمی ها رو موردی میوت کرد؟ طرف میکروفونش اونقدر خش و پش کرد که آخر مجبور شدم بر خلاف میلم یک پارتی تشکیل بدم و برم تنها توش بشینم! >:P
یه میکروفون کنار اسما میاد یدونه رو اون بزنید میوت میشه

• Like
Reactions: B20EAST
چند تا نکته رو لازمه اشاره کنم :
- موس و کیبورد رسما نسخه کنسولی بازیو به گند کشیده هر روزم تعدادشون داره بیشتر میشه. یوبی و سونیم به پشمشون نیست تازه حمایتم می کنن.اقا برید تو pc. تو کنسول چیکار می کنید با موس؟ چرا بازیو زهر مار بقیه می کنید اخه؟
- کاستوم کنترلر ها و Scuf یکی دیگه از مواردیه که گند زده به تجربه بازی. یعنی حرکاتو می بینی تابلو هست که یا موس داره یا Scuf. جفتشم مصداق روشن تقلبه توی یه بازی کامپتتیو بیای از تجهیزاتی استفاده کنی که از نظر سخت افزار کنترلی دست اکثریت کامیونیتی نیست. خب لابد تقلب کردن حس badass بودن می ده دیگه یا بهتر بگیم توهمشو. و واقعا تشکر ویژه از یوبی که راه انواع این دودوزه بازیا رو باز گذاشته واسه ملت.
-یه باگ فوق العاده جالب دیدم توی 3 تا مچ برام پیش اومد که انصاقا فکر نمی کردم یه روزی همچین باگی ببینم. تچر انتخاب کردم و یکی دیگه نومد ورداشت. توی مچ نومد رو داد به من و تچر رو داد به اون یکی.این یکیش:D
- یه باگ جدید اضافه شده که تا یه بار بازیو کلا ری استارت نکنی پوینتاتو اپدیت نمی کنه و نشون نمی ده. سیزن قبلم از وسطاش کلا سیستم Tracking بازی از کار افتاد و کل زحمات افراد برای اصلاح K/D و W/L به فنای کامل رفت.2 ماهم دور خودشون چرخیدن تا دوباره با این پچ اخر درست شد. بعد که درست شد رفتم دیدم کلا قبلیا رو ثبت نکرده. به همین راحتی!
- شدت و دفعات باگ حذف شدن مارک های نشونه گیری تو بازی خیلی بیشتر شده و هر 3-4 تا مچ یه بار واسم اتفاق میفته. قبلا شاید هر 10 - 15 تا مچ یه بار پیش میومد.

- کلیت بازی واقعا تجربه بی نظریه و با اختلاف فاحش بیشتر از هر مولتی دیگه ای برام لذت بخشه. مطمعنم هر چیز دیگه ای بود با این نکات رو اعصاب تا حلا بی خیالش شده بودم.

آخرین ویرایش:
- موس و کیبورد رسما نسخه کنسولی بازیو به گند کشیده هر روزم تعدادشون داره بیشتر میشه. یوبی و سونیم به پشمشون نیست تازه حمایتم می کنن.اقا برید تو pc. تو کنسول چیکار می کنید با موس؟ چرا بازیو زهر مار بقیه می کنید اخه؟
این مشکل تو فورتنایت هم زیاد شده یعنی هیچ مچی پیدا نمیکنی که باخت رو تقصیر خودت بندازی :D قبلا فقط پینگ بود الان موس و کیبرد هم اضافه شده ~X(
وقتی اونور اب برا بچشون مربی فورتنایت استخدام میکنن که تو کلاس مدرسه سربلند باشه :|

پ.ن: scuf چیه؟

• Like
Reactions: The Hound
این مشکل تو فورتنایت هم زیاد شده یعنی هیچ مچی پیدا نمیکنی که باخت رو تقصیر خودت بندازی :D قبلا فقط پینگ بود الان موس و کیبرد هم اضافه شده ~X(
وقتی اونور اب برا بچشون مربی فورتنایت استخدام میکنن که تو کلاس مدرسه سربلند باشه :|

پ.ن: scuf چیه؟
کنترلرهای کاستوم شده با یه سری قابلیت واسه افراد پولدار و فلج که نمیتونن مثل ادم با کنترلر عادی بازی کنن ‎:D
توی ویدیو گیم هم کسی که پولدارتر باشه موفق تره ‎:D اینم به هر حال خودش درس زندگیه، البته توی پی سی هم این تبعیض ها زیاده مثلا یکی پول نداره مجبوره از موس ۸۰۰ دی پی ای فراسو با هدفون ۲۰ تومنی استفاده کنه یکی دیگه موس ۸۰۰۰ دی پی ای ریزر با هدفونی که صدا رو از ته مپ تشخیص میده استفاده میکنه!
ولی کار ندارم، خاک بر سر سونی و مایکروسافت ‎:|‎ خب حداقل یه سیستمی چیزی درست کن که اونی که گیمپد داره با یکی مثل خودش بیوفته یا تن لشتو بردار قابلیت کراس پلتفرم رو راه بنداز و اونی که تو کنسول از موس استفاده میکنه رو بنداز توی سرورهای پی سی تا ببینم اون موقع چقدر شاخ بازی میتونه در بیاره ‎:|

امروز منو کویرا زد بعدش با اینپکت (اگه درست نوشته باشم) کانفریم کرد،بعد جالبترین باگ زندگیمو دیدم،وقتی اومدم رو دوربین هم تیمی هام صفحه تار بود تا اون راند تموم شده
خداییش حیف که یکی از زیباترین و بهترین شوتر های این نسل افتاده دست باگی سافت

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

چند تا نکته رو لازمه اشاره کنم :
- کاستوم کنترلر ها و Scuf یکی دیگه از مواردیه که گند زده به تجربه بازی. یعنی حرکاتو می بینی تابلو هست که یا موس داره یا Scuf. جفتشم مصداق روشن تقلبه توی یه بازی کامپتتیو بیای از تجهیزاتی استفاده کنی که از نظر سخت افزار کنترلی دست اکثریت کامیونیتی نیست. خب لابد تقلب کردن حس badass بودن می ده دیگه یا بهتر بگیم توهمشو. و واقعا تشکر ویژه از یوبی که راه انواع این دودوزه بازیا رو باز گذاشته واسه ملت.
-یه باگ فوق العاده جالب دیدم توی 3 تا مچ برام پیش اومد که انصاقا فکر نمی کردم یه روزی همچین باگی ببینم. تچر انتخاب کردم و یکی دیگه نومد ورداشت. توی مچ نومد رو داد به من و تچر رو داد به اون یکی.این یکیش:D
- یه باگ جدید اضافه شده که تا یه بار بازیو کلا ری استارت نکنی پوینتاتو اپدیت نمی کنه و نشون نمی ده. سیزن قبلم از وسطاش کلا سیستم Tracking بازی از کار افتاد و کل زحمات افراد برای اصلاح K/D و W/L به فنای کامل رفت.2 ماهم دور خودشون چرخیدن تا دوباره با این پچ اخر درست شد. بعد که درست شد رفتم دیدم کلا قبلیا رو ثبت نکرده. به همین راحتی!
- شدت و دفعات باگ حذف شدن مارک های نشونه گیری تو بازی خیلی بیشتر شده و هر 3-4 تا مچ یه بار واسم اتفاق میفته. قبلا شاید هر 10 - 15 تا مچ یه بار پیش میومد.

- کلیت بازی واقعا تجربه بی نظریه و با اختلاف فاحش بیشتر از هر مولتی دیگه ای برام لذت بخشه. مطمعنم هر چیز دیگه ای بود با این نکات رو اعصاب تا حلا بی خیالش شده بودم.
دیگه خداییش به این شدتی که شما میگید نیست من این سیزن نزدیک 30 مچ بازی کردم ولی هیچ کدوم از مواردی که شما اشاره کردید نه برای من و نه هم تیمی هام پیش نیومده [-(
موس و کیبورد هم شدیدا موافقم که یوبی سافت یا سونی باید یک فکری براش بردارند اینطوری بالانس بازی شدیدا بهم می خوره

• Like
Reactions: SHAYAN1999
باگ غیب شدن نشونه رو تا به حال ندیده بودم که اونم دیدم
باگ غیب شدن کامل اسلحه در حالت ساپورت مود
باگ گیر کردن تروریست ها در تروریست هانت (باید دوساعت مپ رو بگردی ببینی لای کدوم دیوار گیر کرده) :))

بعد سه سال ادم اینارو میبینه میگه حیف که این بازی افتاد دست یوبیسافت:-w

دیگه خداییش به این شدتی که شما میگید نیست من این سیزن نزدیک 30 مچ بازی کردم ولی هیچ کدوم از مواردی که شما اشاره کردید نه برای من و نه هم تیمی هام پیش نیومده [-(
موس و کیبورد هم شدیدا موافقم که یوبی سافت یا سونی باید یک فکری براش بردارند اینطوری بالانس بازی شدیدا بهم می خوره
موس و کنترلای کاستوم گرون قیمتو که خود شمام موافقی با حذفش. از کار افتادن سیستم tracking بازی سیزن قبلم که من نساختم از خودم.از کار افتاده بود. غیب شدن نشونه های هدف گیریم که همه دارن می گن هست و اخیرا هم زیادتر شده. این قضیه ثبت نشدن پوینتا و رینان ها هم که الان برای همه هست.باید بازیو ریست کنی تا اپدیت بشه رینان ها. این قضیه اشتباه بازی تو تخصیص اپراتور انتخابی رو هم 3 باز برام اتفاق افتاده دیشب.مرض که ندارم بیخودی بگم. تچر برداشتم یکی دیگه نومد براشت.توی بازی نومد رو داد به من. کسل برداشتم یکی دیگه کپکان برداشت. توی بازی کپکانو داد به من. حالا چرا من نمی دونم.

حالا کدومش اینی نیست که من می گم ؟ موردی میشه بگید؟ این که واسه شما اتفاق نیوفتاده که نشد دلیل. برای منم چیزایی اتفاق نمیفته که برای یه عده دیگه میوفته.

موس و کنترلای کاستوم گرون قیمتو که خود شمام موافقی با حذفش. از کار افتادن سیستم tracking بازی سیزن قبلم که من نساختم از خودم.از کار افتاده بود. غیب شدن نشونه های هدف گیریم که همه دارن می گن هست و اخیرا هم زیادتر شده. این قضیه ثبت نشدن پوینتا و رینان ها هم که الان برای همه هست.باید بازیو ریست کنی تا اپدیت بشه رینان ها. این قضیه اشتباه بازی تو تخصیص اپراتور انتخابی رو هم 3 باز برام اتفاق افتاده دیشب.مرض که ندارم بیخودی بگم. تچر برداشتم یکی دیگه نومد براشت.توی بازی نومد رو داد به من. کسل برداشتم یکی دیگه کپکان برداشت. توی بازی کپکانو داد به من. حالا چرا من نمی دونم.

حالا کدومش اینی نیست که من می گم ؟ موردی میشه بگید؟ این که واسه شما اتفاق نیوفتاده که نشد دلیل. برای منم چیزایی اتفاق نمیفته که برای یه عده دیگه میوفته.
من صحت حرف شما رو زیر سوال نبردم گفتم به این شدتی که شما میگی نیست و تمام! اگه جسارتی کردیم عذرخواهی میکنم [-o<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or