Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
دوستان با نت مخابرات نا محدود 512 میشه بازی کرد اینو یا نه؟

احتمال زياد بايد بشه ولي بهتره بازم بچه هاي ديگه جواب بدن

@NERO 7
صحنه های سینمایی زیاد خلق میشه:d یه جا تیم حرف کل دیوار یه خونه رو خراب کرد تا بتونه بیاد تو!:d
ولی کلاس های دیفندر مثل اتکر جذاب نیستن:d

كل بازي به همينه كه حالت سينمايي داره و هيچ وقت تكراري نميشه ! يعني هر دفعه با سيستم ها و استراتژي ها مختلف تيم حريف رو به رو ميشي ! يكي از بالا مياد يكي از رو به رو يكي از زير زمين و ... !
به احتمال زياد توي مپ CLUB بوديدي و اون طبقه بالا !

اتفاقاً من مدافعين رو خيلي دوست دارم چون نيترو دارن :d ميزني يه ملتي ميرن هوا :d
كاپكان كه خيلي خوبه يا حتي ROOK كه ميتونه تيم رو تقويت كنه ! MUTE و SMOKE و ... !
من اينقدر همه كلاس هارو دوست دارم كه بعضي مواقع كلاس بر نميدارم تا ببينم چي مي مون بعد من بردارم :|

احتمال زياد بايد بشه ولي بهتره بازم بچه هاي ديگه جواب بدن

كل بازي به همينه كه حالت سينمايي داره و هيچ وقت تكراري نميشه ! يعني هر دفعه با سيستم ها و استراتژي ها مختلف تيم حريف رو به رو ميشي ! يكي از بالا مياد يكي از رو به رو يكي از زير زمين و ... !
به احتمال زياد توي مپ CLUB بوديدي و اون طبقه بالا !

اتفاقاً من مدافعين رو خيلي دوست دارم چون نيترو دارن :d ميزني يه ملتي ميرن هوا :d
كاپكان كه خيلي خوبه يا حتي ROOK كه ميتونه تيم رو تقويت كنه ! MUTE و SMOKE و ... !
من اينقدر همه كلاس هارو دوست دارم كه بعضي مواقع كلاس بر نميدارم تا ببينم چي مي مون بعد من بردارم :|
من جدیدا شدید عاشق Ash شدم!:d...
این سرورای یوبی چقدر اذیت میکنن یهو عالی میشن بعد یهو میپوکن حتی Store هم باز نمیشه...

من جدیدا شدید عاشق Ash شدم!:d...
این سرورای یوبی چقدر اذیت میکنن یهو عالی میشن بعد یهو میپوکن حتی Store هم باز نمیشه...

اين ضعيفه هم شد كاراكتر :|:d خجالت بكشيد :d

وجود ASH به نظرم زياد مهم نيست چون قابليت اش تركوندن صفحات چوبي از دوره و فقط هم دوتا لانچر داره :|اين كه كاري رو از پيش نمي بره تازه بدتر از اون هم اين كه ارمور خوبي نداره :|
منتها اسلحه هاش بد نيستند ولي بازم نميدونم وقيت كاراكترهاي مهم تري هست كسي سمت اونها نميره و اين ash رو خيلي ها بر ميدارن :|:d

واقعاً بيايد توضيح بديد چرا برش مي داريد ؟!:d

وجود ASH به نظرم زياد مهم نيست چون قابليت اش تركوندن صفحات چوبي از دوره و فقط هم دوتا لانچر داره :|اين كه كاري رو از پيش نمي بره تازه بدتر از اون هم اين كه ارمور خوبي نداره :|
منتها اسلحه هاش بد نيستند ولي بازم نميدونم وقيت كاراكترهاي مهم تري هست كسي سمت اونها نميره و اين ash رو خيلي ها بر ميدارن :|:d

اگر بتونی دیوار قابل انفجار رو پیدا کنی، ترکوندن با لانچر اش و ریخن فرگ فیوز خیلی راحت میتونه بازی رو جمع کنه، تازه خطر صدمه دیدن خودی ها هم کم میشه:d

خب همه چی توی این بازی سلیقه ای هست :d
دادا منم ash نسبتا خوب برمیدارم.دلیلش هم اینه وقتی میخوام به درها c4 بزارم یا یکی از هم تیمی ها این کار رو بکنه از زیر در که پام رو ببینن به رگ بار میبندنمون.ولی ash از راه دور در رو منفجر میکنه.برای پنجره ها هم همچین حالتی داره.
قابلیت دیگش وقتی دشمن پشت کاور آهنی موضع گرفته میتونی بزنی بغل کاور با لانچر بعدش پودرش کنی.

اگر بتونی دیوار قابل انفجار رو پیدا کنی، ترکوندن با لانچر اش و ریخن فرگ فیوز خیلی راحت میتونه بازی رو جمع کنه، تازه خطر صدمه دیدن خودی ها هم کم میشه:d

خب همه چی توی این بازی سلیقه ای هست :d
دادا منم ash نسبتا خوب برمیدارم.دلیلش هم اینه وقتی میخوام به درها c4 بزارم یا یکی از هم تیمی ها این کار رو بکنه از زیر در که پام رو ببینن به رگ بار میبندنمون.ولی ash از راه دور در رو منفجر میکنه.برای پنجره ها هم همچین حالتی داره.
قابلیت دیگش وقتی دشمن پشت کاور آهنی موضع گرفته میتونی بزنی بغل کاور با لانچر بعدش پودرش کنی.

كاملاً متوجه هستم چي مي گيد ولي يه كم خواستم باهاتون شوخي كنم :d
به هر حال ASH به سبك بازي من نميخوره چون ارمور خوبي نداره و مشكل اصلي ترش از نظر من همون دوتا دونه لانچريه كه داره !

اگر بيشتر بود باز يه چيزي ولي بهتون پيشنهاد مي كنم از SLEDGE هم استفاده كنيد
هم ساكت تره هم پتك اش كاربرد طولاني تري داره و در ضمن نارنجك هم داره به علاوه يه SMG به عنوان اسلحه دوم كه عاليه

شايد هم بتونيد يهو يه تيكه رو با پتك خراب كنيد دوتا از يارهاتون يهو بيفتن وسط دشمن =))=))=))
البته بچه ها جون سالم به در بردن :d

به هر حال ASH به سبك بازي من نميخوره چون ارمور خوبي نداره و مشكل اصلي ترش از نظر من همون دوتا دونه لانچريه كه داره !

هم ساكت تره هم پتك اش كاربرد طولاني تري داره و در ضمن نارنجك هم داره به علاوه يه SMG به عنوان اسلحه دوم كه عاليه

شايد هم بتونيد يهو يه تيكه رو با پتك خراب كنيد دوتا از يارهاتون يهو بيفتن وسط دشمن =))=))=))
اتفاقا همین الان یه دست زدم سیستم Sledge و Blitz (اسمش یادم رفت دقیق همونی که سپرش کور میکنه:d) خیلی خوب جواب میداد.. اون خورد میکرد من میرفتم تو کور میکردم درو میکردیم..

شما اگه تونستی یه دست این SLEDGE خالی گیر بیاری....
یعنی دیروز ازاد کردم هرکاری کردم نشد دیگه تا میرم بردارم پر میشه سریع...
یکی از بهترین ها برای attack که من همیشه برمیدارم Thatcher واقعا فوق العاده است مخصوصا نارنجک های الکتریکیش خیلی خوبه...برای منیم که کلا با سلاح های رگباری کار میکنم خیلی خوبه...
نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیتونم با شاتگان کنار بیام...شاتگان فقط مثلا طرف خیلی بهت نزدیک باشه کاربرد داره یعنی بیشتر از چهار متر به نظرم دیگه کاربردی نداره نمیدونم چرا برای شمام اینطوریه؟
برای دفاع هم Mute چیز خوبیه یکم روش کارکنید

اتفاقا همین الان یه دست زدم سیستم Sledge و Blitz (اسمش یادم رفت دقیق همونی که سپرش کور میکنه:d) خیلی خوب جواب میداد.. اون خورد میکرد من میرفتم تو کور میکردم درو میکردیم..

sledge كلاس همه كاره است و خيلي به درد تيم ميخوره و براي بعضي مپ ها وجودش ضروريه ! مثلاتوي كافه دورتيكسوف :| ( همون كه 3 طبقه است اشپزخونه و موزه و واگن قطار داره :| :d ) اين كلاس جزو مهم ترين هاست چون اكثر قسمت هاي نقشه چوبي اند
بليتز از هم از فواصل نزديك عاليه ولي بايد مواظب باشيد چون نقاط اسيب پذيرش از مونتاژ بيشتره و سپرش كوچيك تره

شما اگه تونستی یه دست این SLEDGE خالی گیر بیاری....
یعنی دیروز ازاد کردم هرکاری کردم نشد دیگه تا میرم بردارم پر میشه سریع...
یکی از بهترین ها برای attack که من همیشه برمیدارم Thatcher واقعا فوق العاده است مخصوصا نارنجک های الکتریکیش خیلی خوبه...برای منیم که کلا با سلاح های رگباری کار میکنم خیلی خوبه...
نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیتونم با شاتگان کنار بیام...شاتگان فقط مثلا طرف خیلی بهت نزدیک باشه کاربرد داره یعنی بیشتر از چهار متر به نظرم دیگه کاربردی نداره نمیدونم چرا برای شمام اینطوریه؟
برای دفاع هم Mute چیز خوبیه یکم روش کارکنید

من امروز كلي SLEDGE برداشتم :|:d البته در رده بعدي ترمايت مهم ميشه
دقت كنيد كه وقتي EMP هاي THATCHER رو مي اندازيد زمان كوتاهي هم چراغ هاي اون منطقه خاموش ميشن :d

شاتگان هم مدل اش همينه:| از 4 متري بيشتر بخواي بزني خيلي سخته بيشتر سعي كنيد شاتگان رو توي دفاع و مپ هاي كوچيك برداريد

گردن کلفتاش FUZE و Blitz و KAPKAN و پالس و مونتاگ

واسه مونتاگ یه پارتنر مثل ASH داشته باشید پدردرمیارید

پالس قابليت اش خوبه اما ارمور و اسلحه هاش خوب نيست :|

sledge كلاس همه كاره است و خيلي به درد تيم ميخوره و براي بعضي مپ ها وجودش ضروريه ! مثلاتوي كافه دورتيكسوف :| ( همون كه 3 طبقه است اشپزخونه و موزه و واگن قطار داره :| :d ) اين كلاس جزو مهم ترين هاست چون اكثر قسمت هاي نقشه چوبي اند
بليتز از هم از فواصل نزديك عاليه ولي بايد مواظب باشيد چون نقاط اسيب پذيرش از مونتاژ بيشتره و سپرش كوچيك تره

من امروز كلي SLEDGE برداشتم :|:d البته در رده بعدي ترمايت مهم ميشه
دقت كنيد كه وقتي EMP هاي THATCHER رو مي اندازيد زمان كوتاهي هم چراغ هاي اون منطقه خاموش ميشن :d

شاتگان هم مدل اش همينه:| از 4 متري بيشتر بخواي بزني خيلي سخته بيشتر سعي كنيد شاتگان رو توي دفاع و مپ هاي كوچيك برداريد
البته این وسط حق میوت هم داره خورده میشه:d با همون پارازیتاش اول بازی که درون ها رو کور میکنه خیلی میتونه کمک کنه، جلوی بریچ رو هم میگیره.. (اسلحشم کار راه بندازه!:d)

پالس قابليت اش خوبه اما ارمور و اسلحه هاش خوب نيست :|
البته این وسط حق میوت هم داره اجهاف میشه!:d با پارازیتاش اول بازی میتونه درونارو کور کنه که خب خیلی کمک میکنه، بریچ هارم میتونه از کار بندازه..

البته این وسط حق میوت هم داره اجهاف میشه!:d با پارازیتاش اول بازی میتونه درونارو کور کنه که خب خیلی کمک میکنه، بریچ هارم میتونه از کار بندازه..

من جزو اولين كلاس هاي مدافعي كه باز كردم Mute بود
كلاس عالي ايه ولي مشكل اصلي اينه كه 15 تا سوارخ سمبه هست كه Drone ازشون ميتونه بياد تو :| به خاطر همين اگر اول بازي جاي ورود درون هارو گرفتي بعد بايد بدو بدو بري دوباره سينگال جمر هارو برداري بذاري پشت ديوار تازه شانست بايد بگه كه تيم حريف Thatcher نداشته باشه و گرنه همه چي ميره هوا :|

بچه ها بیاید یه برنامه بریزیم سر یه تایم مشخص 5 نفر با هم دیگه بریم بازی کنیم.....5 تا ایرانی با همدیگه خیلی خیلی خیلی راحت تره و 100000 درصد کار تیمی بیشتر میشه و لذت بازی هم به طرز وحشتناکی فوق العاده میشه......اگه پایه اید من خودم آخر هفته ها کامل هستم....روز های عادی هم 2-4 ساعت قبل از ساعت 12 شب هستم......اگه کسی پایه هست بگه که برنامه ریزی کنیم....
راستی تا حالا چنین حرکتی زدین؟منظورم 5 تا ایرانی با هم هست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or