Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
حمزه اول معذرت ميخوام كامنت ات رو كوتاه كردم:d
كليت حرفات درسته و قبول دارم ! اي كاش حداقل خورده ريزهاي پاتريوت رو ميذاشتن توي اين حتي براي چند ساعت :|

نكته بعدي هم نداشتن يه كانسپت كلي از كار تيمي برا افراده ! تنها نكته ايي كه درباره حرفات باهاش موافق نيستم اينه كه مي گي كار تيمي محدوده ! نه كار تيمي حتي بدون داشتن ارتباط صوتي هم ميشه تيمي كار كرد !
اگ قرار باشه افراد بفهمن همه صبر مي كنن تا من ترمايت كار درست رو انجام بدم ! ولي اگر نفهمن خوب كاري نميشه كرد !
مشكل اصلي از بازي نيست مشكل از پليرهاست كه بايد بدونن جريان چيه !

خواهش میکنم :-l:d
خب، در جواب این مورد یحتمل میگن: "چه نیازیه؟". میگیری چی میگم؟ :-b

خب الان با این توضیحات مهر تایید زدی به محدود بودن کار تیمی یا چی؟ آدم دوچار دوگانگی میشه :|:d
صرف نظر از اینکه این بازی اصلا قابلیت چت صوتی درون بازی داره، بنده به شخصه ندیدم مکانیزم بازی‌ای -هر بازی- به شکلی باشه که طرف مجبور به کار تیمی بشه. چراکه فقط در این صورت هست که میتونیم بگیم کار تیمی کامل انجام شده چون راه فراری ازش نخواهد بود.
لذا در این بازی و این سبک بخصوص که بیس بر مبنای کار تیمی هست -بصورت اختیاری البته- -هرچند لازم-، باز هم میبینیم که کامل و درست انجام نمیشه!
پس برمیگردیم سر خونه‌ی اول، یعنی اینکه بطور مثال ببینی بقیه دارن چیکار میکنن، و اگر اونا یه قسمت از کار رو گرفتن، توام همون رو نگیری، برو بقیه ی کارهارو انجام بده. این یعنی کار تیمی در شرایطی که محدودیت هست. و مثال‌های متعدد دیگه در شرایط مختلف.

بچه ها من و دوستم هرچي از ظهر بازي ميكنيم ميندازه بيرون ارور ميده
بقيه هم همينطورن؟ البته تو بازي ياراي ديگمونم لفت ميخورن كه خارجي هستن
اي بابا نكنه اينم به فنا رفت
رو ايكس باكس وان

Sent from my iPhone using Tapatalk

بچه ها من و دوستم هرچي از ظهر بازي ميكنيم ميندازه بيرون ارور ميده
بقيه هم همينطورن؟ البته تو بازي ياراي ديگمونم لفت ميخورن كه خارجي هستن
اي بابا نكنه اينم به فنا رفت
رو ايكس باكس وان

روی ایکس باکس وان رو نمیدونم ولی امروز من یه 6ساعتی رو ps4 بازی کردن هیچ مشکلی سرور هاش نداشت

خواهش میکنم :-l:d
خب، در جواب این مورد یحتمل میگن: "چه نیازیه؟". میگیری چی میگم؟ :-b

خب الان با این توضیحات مهر تایید زدی به محدود بودن کار تیمی یا چی؟ آدم دوچار دوگانگی میشه :|:d
صرف نظر از اینکه این بازی اصلا قابلیت چت صوتی درون بازی داره، بنده به شخصه ندیدم مکانیزم بازی‌ای -هر بازی- به شکلی باشه که طرف مجبور به کار تیمی بشه. چراکه فقط در این صورت هست که میتونیم بگیم کار تیمی کامل انجام شده چون راه فراری ازش نخواهد بود.
لذا در این بازی و این سبک بخصوص که بیس بر مبنای کار تیمی هست -بصورت اختیاری البته- -هرچند لازم-، باز هم میبینیم که کامل و درست انجام نمیشه!
پس برمیگردیم سر خونه‌ی اول، یعنی اینکه بطور مثال ببینی بقیه دارن چیکار میکنن، و اگر اونا یه قسمت از کار رو گرفتن، توام همون رو نگیری، برو بقیه ی کارهارو انجام بده. این یعنی کار تیمی در شرایطی که محدودیت هست. و مثال‌های متعدد دیگه در شرایط مختلف.

نه دارم مي گم كار تيمي محدود به صدا و ارتباطات نيست ! بايد روح كار تيمي رو درك كرده باشيد !
مثل جامعه مي مونه:-b :d لازم نيست حتماً همه با هم در ارتباط باشن فقط كافيه هر كسي كارخودش رو درست انجام بده !!!

ببين كار تيمي اين طوري تعريف ميشه كه هر كسي بدونه چي كار بايد بكنه 1 اما وقتي يكي براي خودش ميشه تيم جدا و ميره هر كاري مي كنه اين ديگه به خاطر اشتباه بازي ساز نبوده ! خود شخص بايد درك درستي داشته باشه !

من مي گم توسط گيم محدود نيست اما بازيكن ميتونه محدوديت ايجاد كنه

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تا حالا به كفش هاي نيروي GSG 9 المان نگاه كرديد !!! من از همون اول كه اين يونيت رو ديدم تو كف شون بودم كه چرا اين همه خودموني اند و لباس بيرون تن شونه و كفش اسپورت مي پوشن !!!
الان رفتم تحقيق كردم ديدم اين كفش هارو خودشون طراحي كردن و اديداس براشون انحصاري توليد مي كنه :eek: :|

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستي كه هي قطع ميشي !!!
خطايي كه بهت ميده چيه ؟
2X-00000000041 نيست ؟ اين به خاطر اينترنت ! بهتره مودم رو هي خاموش روشن كني تا ارتباط بهتري پيدا كني ! براي من كه جواب داده

• Like
Reactions: dargon9090
کرک شدنش عین کرک شدن battlefield hardline هست با این تفاوت که این بخش داستانی نداره و فقط اموزشه :دی ولی اون این قدر بخش داستانیش مزخرف و کسل کننده بود که این شرف داره به اون :دی
البته من واسه این دانلود کردم که بعد ریلیز تو استیم نیاز نداشته باشم به دانلود و همینو بشناسونمش به استیم و سریع بازی کنم :دی

battlefield hard line داستانیش خوب بود ولی عالی نبود

دو سه صفحه اخير رو بخونيد متوجه مي شديد
بازي مد داستاني نداره !

ميشه ماموريت هايي رو ( كه در اصل مربوط به CO-OP بازيه ) به صورت تك نفره رد كرد كه عليه AI ولي مد داستاني يا تماماً افلاين نداره

به صورت تک نفره که میری گروه (هوش مصنوعی) کمکت می کنند یا تنهای تنها هستی ؟

نه دارم مي گم كار تيمي محدود به صدا و ارتباطات نيست ! بايد روح كار تيمي رو درك كرده باشيد !
مثل جامعه مي مونه:-b :d لازم نيست حتماً همه با هم در ارتباط باشن فقط كافيه هر كسي كارخودش رو درست انجام بده !!!

ببين كار تيمي اين طوري تعريف ميشه كه هر كسي بدونه چي كار بايد بكنه 1 اما وقتي يكي براي خودش ميشه تيم جدا و ميره هر كاري مي كنه اين ديگه به خاطر اشتباه بازي ساز نبوده ! خود شخص بايد درك درستي داشته باشه !

من مي گم توسط گيم محدود نيست اما بازيكن ميتونه محدوديت ايجاد كنه

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تا حالا به كفش هاي نيروي GSG 9 المان نگاه كرديد !!! من از همون اول كه اين يونيت رو ديدم تو كف شون بودم كه چرا اين همه خودموني اند و لباس بيرون تن شونه و كفش اسپورت مي پوشن !!!
الان رفتم تحقيق كردم ديدم اين كفش هارو خودشون طراحي كردن و اديداس براشون انحصاري توليد مي كنه :eek: :|

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستي كه هي قطع ميشي !!!
خطايي كه بهت ميده چيه ؟
2X-00000000041 نيست ؟ اين به خاطر اينترنت ! بهتره مودم رو هي خاموش روشن كني تا ارتباط بهتري پيدا كني ! براي من كه جواب داده

فروم های رینبوسیکس رو گشتم یوبی سافت گفته که دارن روش کار می کنن و مشکل از سروره. مال منم نیست تو بازی حتی بقیه هم میفتن بیرون . تو بازی با خارجی ها یه بار همشون افتادن بیرون الکی الکی بردیم. هر بازی2-3 نفر کانکشنشون فیلد میشه. امیدوارم زودتر حل بشه و این مشکل موندگار نباشه

من یکی به شدت تحت تاثیر این بازی قرار گرفتم،ینی یه همچین شوتری آرزوم بوده همیشه.شبیه ساز یجورایی.
به علت بی پولی :d هنوز نتونستم بخرمش اما از توییچ میبینم.چیزیم که تو بازی بروبچه های توییچ دیدم کاملا تیمی بازی میکردن.
به نظر من این بازی به خوبی میتونه آموزش جنگ بده به آدم :d

فروم های رینبوسیکس رو گشتم یوبی سافت گفته که دارن روش کار می کنن و مشکل از سروره. مال منم نیست تو بازی حتی بقیه هم میفتن بیرون . تو بازی با خارجی ها یه بار همشون افتادن بیرون الکی الکی بردیم. هر بازی2-3 نفر کانکشنشون فیلد میشه. امیدوارم زودتر حل بشه و این مشکل موندگار نباشه

من صبح همين مشكل رو داشتم ! dns رو صادق گفت از گوگل بردارم بذارم رو اتوماتيك بازم بهتر شد !!!

سلام دوستان
این بازی مثل cs حالت بازی کردن با bot رو داره؟
گرافیکش چطوره؟

نه با بات نداره ولي يه قسمت co-op داره كه ميشه عليه AI جنگيد
گرافيكش خيره كننده نيست در حد قابل قبول ميشه ازش ياد كرد

----------------------------------------------------------------

صبح چهار تا ايراني بوديم همه تو قوطي بودن:| :d
تيم ضعيف يه جوري اعصاب ادم رو خورد مي كنه تيم ات هم قوي باشه اصلاً حريف رو نمي بيني همون موقع پودر ميشه :|:d

من صبح همين مشكل رو داشتم ! dns رو صادق گفت از گوگل بردارم بذارم رو اتوماتيك بازم بهتر شد !!!

تيم ضعيف يه جوري اعصاب ادم رو خورد مي كنه تيم ات هم قوي باشه اصلاً حريف رو نمي بيني همون موقع پودر ميشه :|:d

دي ان اس رو ميگي؟ و تنظيماتو

داداش خیلی ممنون :x
فقط یه سوال دیگه گرافیکش یعنی از بتل 4 بهتره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or