Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
دقیقا من با دوتا نت تست زدم هر دوتا توش لگ داره برای خارجیها هم دیدم توی دوتا دست که لگ داشتن احتمالا بازم یه آپدیت دیگه بدن
اره یک ساعت پیش تو چت بازی بودم دوستان خارجی عمه یوبی رو مورد عنایت قرار دادن :D مشکل سراسری هست تا جایی که من دیدم
و اینکه من هم با دوتا نت مثل شما تست کردم فرقی نداشت بگیر نگیر داره لگ بخوره تو همه میخوره خارجی داخلی نداره بستگی داره تو اون لحظه سرور ها تو چه شرایطی باشن حتی من دو دست کامل لگ نداشتم ولی بعدش سرویس کرد :|
راستی سرور ها داون هم میشه برا شما ها ؟ من دو سه بار وصل شدنی تو منو زد سرور تحت تعمیر هست و افلاینه ولی 3 ثانیه بعد اوکی شد خودکار

• Like
Reactions: amir_k2m
اره یک ساعت پیش تو چت بازی بودم دوستان خارجی عمه یوبی رو مورد عنایت قرار دادن :D مشکل سراسری هست تا جایی که من دیدم
و اینکه من هم با دوتا نت مثل شما تست کردم فرقی نداشت بگیر نگیر داره لگ بخوره تو همه میخوره خارجی داخلی نداره بستگی داره تو اون لحظه سرور ها تو چه شرایطی باشن حتی من دو دست کامل لگ نداشتم ولی بعدش سرویس کرد :|
راستی سرور ها داون هم میشه برا شما ها ؟ من دو سه بار وصل شدنی تو منو زد سرور تحت تعمیر هست و افلاینه ولی 3 ثانیه بعد اوکی شد خودکار
برای من داون نشده تا بحالا احتمالا یه جونی دارن میدن رو سرورها من فقط لگ دارم اونم نه از نتم بلکه از سرورها:-<ما هر سری با آپدیتهای جدید ریمبو مشکل داریم:|اونم توی این وضعیت اول سیزن که مهمه:|

من از وقتی اپدیت اومده یه ثانیه هم لگ نداشتم، شاید به ISP ربط داشته باشه
شاید با یکسری از نتها سرورها مشکل داشته باشن مثلا سر اوپراتورهای هیبانا و اکو که ملت ریخته بودن که ما فریز داریم توی بازی خیلی ها هم اینجا مشکل رو داشتن اما من اصلا همچین مشکلی نداشتم حتی یکبار هم برام فریز نشد اما الان برعکسه شما اکثرتون مشکل ندارید منو چندتا از دوستان مشکل لگ رو داریم:-<

درود

استارتر محترم اگه دیگه در توانتون نیست آپدیت کردن و به روز نگه داشتن پست اول لطفاً اطلاع بدید تا تاپیک به کاربر دیگه ای انتقال داده بشه. ممنون
البته احتمالاً به زودی قوانینی برای این بخش وضع میشه تا تاپیک ها شکل منظم تر و شکیل تری به خودشون بگیرن.

کاربرانی که وقت و اطلاعات کافی برای بر عهده گرفتن پست اول تاپیک رو دارن به بنده پ.خ بزنن
(تاپیک باید آپدیت، شکیل، طبقه بندی شده و منظم باشه)

با آپدیت آخری سرورها پوکیدن و بازی به شدت لگ میزنه
طرف آلمانیه پینگش دیشب از ۲۰ اومد روی ۶۰۰ داشت جلوی ما تردمیل میزد کاراکترش،بنده خدا اینقدر داد و هوار زد فکر کنم حلقش پاره شد

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

با آپدیت آخری سرورها پوکیدن و بازی به شدت لگ میزنه
طرف آلمانیه پینگش دیشب از ۲۰ اومد روی ۶۰۰ داشت جلوی ما تردمیل میزد کاراکترش،بنده خدا اینقدر داد و هوار زد فکر کنم حلقش پاره شد

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دست رو دلم نزار :D
همین الان از بازی اومدم طرف رو در حال این که داشت از میز رد میشد و اصلا انکان نداشت نشونه بگیره زدم ولی خودم مردم :|
بعد فیلم رو نشون داد که طرف قبل این که بپره منو زده من اصلا او موقع تو دیدرس طرف نبودم :D لگ در این حد اعصابم ریخت بهم

C8A00AFF-5217-4D8F-B353-129661344E04.jpeg
یعنی واقعا ها:D
من گاها شک میکنم که این متچ میکینگ بازی باهام لج میکنه. یعنی شده با یه تیم بد بیفتم بعد از پایان بازی بزنم یه تیم دیگه واسم پیدا کن بعد روبرو بشم با تیم افتضاح قبلیم بعد از اون تیم افتضاح قبلیم هم ببازم چون تیمی که توش افتادم از قبلی هم افتضاح تره:D.

View attachment 85108
یعنی واقعا ها:D
من گاها شک میکنم که این متچ میکینگ بازی باهام لج میکنه. یعنی شده با یه تیم بد بیفتم بعد از پایان بازی بزنم یه تیم دیگه واسم پیدا کن بعد روبرو بشم با تیم افتضاح قبلیم بعد از اون تیم افتضاح قبلیم هم ببازم چون تیمی که توش افتادم از قبلی هم افتضاح تره:D.
مچ میکینگ بازی که توی باقالیاست هرچی نوبه باهات میندازه الان چند دست که زدم ۳تا از یارامون خوب افتادن پایه استی تیم بودن یه ۵ دستی درجا بردیم مگه اینکه اینطوری رنک ببریم بالا وگرنا بدون اسکواد اصلا نمیشه بازی کرد تهش یه دست برد یه دست باخت

• Like
Reactions: ps34 and stanley
مچ میکینگ بازی که توی باقالیاست هرچی نوبه باهات میندازه الان چند دست که زدم ۳تا از یارامون خوب افتادن پایه استی تیم بودن یه ۵ دستی درجا بردیم مگه اینکه اینطوری رنک ببریم بالا وگرنا بدون اسکواد اصلا نمیشه بازی کرد تهش یه دست برد یه دست باخت
واقعا!
5 دست موندن دمشون گرم! جالبه اخه وقتی یه تیم خوب عمل میکنه اگه میخوای ادامه بدی میزنی بمونی با تیم دیگه ولی اکثریت لفت میدن واقعا نمیفهمم!

• Like
Reactions: amir_k2m
واقعا!
5 دست موندن دمشون گرم! جالبه اخه وقتی یه تیم خوب عمل میکنه اگه میخوای ادامه بدی میزنی بمونی با تیم دیگه ولی اکثریت لفت میدن واقعا نمیفهمم!
منم لفت میدم چون برای من به شخصه همون تیم عالی ای که باهامه دست بعدش نمیدونم چرا تبدیل میشه به نوب ترین تیم عالم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or