Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
همتون تجربه میکنید متوجه حرفم میشید بازی خوبی نیست و خسته کننده است
کلا دو تا ماد بیشتر نداره تا اینجا
من ٢ روزه بازي ميكنم از نظر گيم پلي اينا اوكي هست ، حالت تاكتيكي داره اون ايرادايي كه شما گرفتي اشتباس.
تنها مشكلش سرور هاشه.

الان psn بودم همه مینالیدن یعنی یکی و ندیدم از بازی تعریف کنه
فکر کنم اگه یوبی بتا رو نمیداد احتمال فروشش بالا بود ولی الان بعید بدونم
این R6 بود با این همه تبلیغ این شد وای به حال دیویژن البته من هر طوری هست باید اینو تجربه کنم

We’re happy to confirm we’ll be launching the Rainbow Six Siege open beta at 12pm EST

خب با سعید عزیز (saeedproxima@) دو ساعتی بازی کردیم. فوق العاده حال داد. مخصوصا اون راندی که همه مردن به جز من و سعید. دو نفری همشون رو کشتیم.:d

به نظرم خیلی از مشکلات حل شدن ولی باز جای کار زیاد داره. بعضی شخصیت هاش هم بی خودن. مثلا Kapan (فکر کنم) تنها کارش اینه که لیزر بزنه دم در. کسی رد بشه منفجر میشه. لیزرش هم خیلی ضایع است. همه متوجه میشن. در کل بازی بد نیست. فقط بعد یه مدت خسته کننده میشه.

فقط بعد یه مدت خسته کننده میشه.

دقیقا، من شدید شک دارم مدت زمان زیادی بتونه جذاب بمونه، حداقل برای همه.
منم بازی کردم دست اول رو زدم اومدم بیرون دوباره که رفتم تو حدود 15 دقیقه تو لابی گیر کرد. نمی تونستم هم منو رو بیارم هی مجبور شدم alt و f4 بزنم...
بعد هم بازی کردم بدک نیست، ولی تو یکی دو دست دیدم بعضی ها استراتژی زدن در حد، یکی یه تیکه از دیوار رو کند سوراخ درست کرد هر کس رد میشد کشت خیلی راحت...

ولی در کل بازی اصلا در حد 60 چوق نیست، تازه با کمال پر رویی دارن season pass هم می فروشن!

آخرین ویرایش:
من وقتی گفتم صد میلیون زیر حرفم نقل قول زدن حالا بعضیا اصلا رنگ بازی رو هم ندیدن
بازی ای که مزخرف باشه مزخرف اینکه باید اینجوری باشه رو من نمیدونم از کجا درآوردن!
یعنی چی باید گیم پلی اینجوری باشه!بازی مزخرفه!از طرفی میان به بازی منم ایراد میگیرند که مثلا این codنیست این اینجوری نیست اونجوریه !بابا شما بیا بازی کن فیلم بزار!lol
من با ادمی که یوبی سافت دفاع کنه حرفی ندارم اول و اخر بازی هاش مشخصه چیه:d
برید از ادلیستاتون بپرسید کی این بازی رو پسند کرده؟؟یه ماد داره برا آنلاین یه ماد دیگه داره فقط تروریست میاد و خنثی سازی بمبه اصلا چرته به تمام معناست!
نمیتونی یه اسلحه بگیری دستت چلنج هاشو تکمیل کنی لذت ببری!نمیتونی کاراکتر ثابت داشته باشه هی عوض میشه !حالا اگه اون کاراکتر رو کسی دیگه هم خریده باشه باید زودتر انتخابش کنید که یکی دیگه ازش استفاده نکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!این دیگه خیلی مسخره است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
همه چیز محدود و کند !شبیه سازی شبیه به هیچی!!!
تاتیک های بازی اصلا بکارتون نمیاد آویزون شدن و از پنجره داخل شدن فقط باعث کشته شدن خودتون میشه در اخر همه تصمیم میگیرند از پله ها استفاده کنند و همه رو headshotکنند
گرافیک مصنوعی و سطح پایین واسه نسل هفت خوبه
موسیقی هم که من چیزی نشنیدم :))
داستان هم که نداره
سرور ها مشکلات زیادی دارند و پینگ بسیار بالاست وقتی ادمی مثل من پینگش 180باشه برای شماها بالای280خواهد بود (بعضی کاربرا خبر دارند من پینگم تو بقیه بازی های از 120تجاوز نمیکنه و 120بدترین وضعیت برای من هست)
:|

- - -ویرایش - - -

اینم یه ویدئو دیگه از بازی خودم
Rainbow Six Betaبازی حرفه ای!

:d

من وقتی گفتم صد میلیون زیر حرفم نقل قول زدن حالا بعضیا اصلا رنگ بازی رو هم ندیدن
بازی ای که مزخرف باشه مزخرف اینکه باید اینجوری باشه رو من نمیدونم از کجا درآوردن!
یعنی چی باید گیم پلی اینجوری باشه!بازی مزخرفه!از طرفی میان به بازی منم ایراد میگیرند که مثلا این codنیست این اینجوری نیست اونجوریه !بابا شما بیا بازی کن فیلم بزار!lol
برید از ادلیستاتون بپرسید کی این بازی رو پسند کرده؟؟یه ماد داره برا آنلاین یه ماد دیگه داره فقط تروریست میاد و خنثی سازی بمبه اصلا چرته به تمام معناست!
نمیتونی یه اسلحه بگیری دستت چلنج هاشو تکمیل کنی لذت ببری!نمیتونی کاراکتر ثابت داشته باشه هی عوض میشه !حالا اگه اون کاراکتر رو کسی دیگه هم خریده باشه باید زودتر انتخابش کنید که یکی دیگه ازش استفاده نکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!این دیگه خیلی مسخره است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
تاتیک های بازی اصلا بکارتون نمیاد آویزون شدن و از پنجره داخل شدن فقط باعث کشته شدن خودتون میشه در اخر همه تصمیم میگیرند از پله ها استفاده کنند و همه رو headshotکنند
داستان هم که نداره
سرور ها مشکلات زیادی دارند و پینگ بسیار بالاست وقتی ادمی مثل من پینگش 180باشه برای شماها بالای280خواهد بود (بعضی کاربرا خبر دارند من پینگم تو بقیه بازی های از 120تجاوز نمیکنه و 120بدترین وضعیت برای من هست)

- - -ویرایش - - -

برای من پینگش 160 هست;;)
بعد از چند دست بازی باید بگم با بیشتر حرفات موافقم.
ارزش خرید نداره به نظرم.
همه دوس دارن تو بازی ارتیست بازی در بیارن در صورتیکه کشتن حریفها آسون تر از این حرفاست.

داستان هم که نداره

- - -ویرایش - - -

اي بابا پينگ من تو بازي ١٢٠-١٣٠ عه اينترنتتو بايد عوض كني:)
بقيه حرفاتم جواب دادنش وقت تلف كردنه!

برای من پینگش 160 هست;;)
بعد از چند دست بازی باید بگم با بیشتر حرفات موافقم.
ارزش خرید نداره به نظرم.
همه دوس دارن تو بازی ارتیست بازی در بیارن در صورتیکه کشتن حریفها آسون تر از این حرفاست.
رفیق دیدی من گفتم باید بازی کرد و دید ! انصافا ارزش خرید نداره:d
من الان بازی کردم 130زده بود دیشب من ساعت 1تا 3بازی کردم که ساعت افت مصرف هست همین اقایونی که صداشون بلنده ساعت افت مصرف خیلی خوب باشه براشون 200پینگشون
گریه بعضی کاربرا تو تاپیک اختلال در سال94قابل مشاهده است اصلا جای بحثی نمیمونه وگرنه کل کل کردن رو بچه2ساله بهتر بلده
با این حال سرورای بازی مشکل داره
اگه همه آرتیست بازی دربیارند میشه درست بازی کرد اما وقتی هدف اکثر بازیکن ها کشتنه و حتی کار به خنثی کردن بمب نمیرسه پس تاکتیک ها فایده نداره |-)

وقتی میکشی خونی که رو زمین و دیوار میریزه دیدن داره یعنی قشنگ سطل رنگ و برداشتن میپاشن ها گوجه هم روش رد بشی این طوری پخش نمیشه
در کل من احتمال زیاد نسخه فیزیکیشو 1/5 ماه دیگه بگیرم یه تستی بزنم
در کل به این یوبی سافت نمیشه امیدی داشت
همین مسیر رو بره به افق 1404 میرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or