Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال .

این اپریتور های برزیلی که سر و صداش درومده dlc هستن و باید با گیفت خریدشون ؟

یا همینطوری یهویی به بازی اضافه میشن ؟؟
dlc ها که free هست و با آپدیت به بازی اضافه میشه ولی اپراتورهای جدید واسه اعضای سیزن پس مجانی و برای بقیه پولیه هستن هر کدوم 25 هزار ریبون

• Like
Reactions: Joghdmohammad
آقا یه سوال دیگه :D

برا شما ها هم تو قسمت terrorist hunt extract hostage هنگ میکنه ؟؟؟؟

هاستیج رو نمیشه rescue کرد :|
اره حاجی برای همه اینجوره و من نمیدونم بعد این همه مدت که از عرضه ی بازی میگذره پس کی میخوان درستش کنن !

• Like
اره حاجی برای همه اینجوره و من نمیدونم بعد این همه مدت که از عرضه ی بازی میگذره پس کی میخوان درستش کنن !
خیلی ضد حاله خدایی .....

این همه آپدیت پس واسه چی میدن ؟؟

تو فروم خارجی ها اصن بحثی شده ؟ درجریانش هستید شما ؟

من درست متوجه نشدم ولی انگار مد جدیدی اضافه شده که بازیو realistic تر میکنه.مپ جدید بیشترین تخریب رو بین مپ ها خواهد داشت.

Attachments

• Screenshot_2016-07-25-21-43-26-1.png
    Screenshot_2016-07-25-21-43-26-1.png
    1.4 MB · مشاهده: 26
  • Screenshot_2016-07-25-21-43-26-1.png
    Screenshot_2016-07-25-21-43-26-1.png
    1.4 MB · مشاهده: 20
اقا راستی یه سوال.
جونمون کم شه نمیشه دوباره پرش کرد؟؟
جایی نیست بتونم مپارو کامل یاد بگیرم؟
چون نمیشناسم مپارو. از در و دیوار یهو ادم میریزه
برو تو کاستوم گیم تایم بازیو زیاد کن هر مپی که خواستی برو

• Like
Reactions: xobx 360 slim
بچه ها من اخرین بار ماه پیش انلاین شدم بازی کردم.پچ اومده دوباره؟اخرین اپدیتی که داشت بازی کردم همون operation dustline بود
نگین دوباره باید اپدیت دانلود کنم:-s

• Like
k6zqavf6t78wn4lrqyma.jpeg

dpwabvf00wgmmeliok13.jpg

Season 3 معرفی شده و مربوط به نیروهای برزیل هست به نام : Skull Rain
اطلاعات کامل تر رو می تونید توی لینک های زیر دنبال کنید و البته اطلاعات کامل هم تاریخ 30 July در طی فینال مسابقات Xbox Pro League منتشر می شه.

Operation Skull Rain - Focus on Health | Rainbow Six® Siege Game News & Updates | Ubisoft® (US)
Rainbow Six Siege – Operation Skull Rain Recruits Brazil's BOPE Operators - UbiBlog - Ubisoft®

اما موارد مهمی که فعلا اشاره شده:
1- اضافه شدن 2 اپراتور جدید:
Caveira is the defensive Operator of the two. As such, she possesses the “Silent Step” skill that enables her to sneak up on enemies to immobilize and then interrogate them to reveal their teammates’ location. Her arsenal includes an M12 and SPAS-15 for primary weapons, a PRB92 as a secondary, and Nitro Cell C4 and Barbed Wire for gadgets.

As the attacker, Capitão carries a tactical crossbow that can fire asphyxiating bolts that burn oxygen within a certain radius, as well as micro smoke grenades that can mask positions and team movements. Capitão also has an M-249 and PARA-308 for primary weapon options, a PRB92 for secondary, and frag and stun grenades rounding her available arsenal.

2- مپ جدید هم توی منطقه Favela برزیل هست که گفته شده تا به اینجا بیشترین تخریب پذیری رو بین مپ های بازی داره!
3- سیستم Anti Cheat جدیدی هم قراره اضافه بشه به بازی به نام BattlEye که این امکان رو داره قبل از لود شدن بازی اگر Cheat فعال بود، از لود جلوگیری کنه!
4- یکی از فیکس های بازی هم تغییراتی هست که باعث می شه از بیرون زدگی بدن از دیوار ها و شیلد ها به مقدار زیادی جلوگیری کنه!
5- دقت Kill Cam هم بیشتر شده.
6- Tactical Realism مد هم به بازی اضافه می شه، که توی این حالت شما باید بیشتر به ارتباط و بازی تیمی تکیه کنید، قابلیت مارک کردن وجود نداره، توی HUD بازی تنها تایمر، قطب نما و اسلحه شما نشون داده می شه. تایید Kill وجود نداره و باید خودتون مطمئن باشید. و آخرین مورد هم تغییراتی توی استفاده از خشاب ها ایجاد شده.

اه لعنتی برم رینون جمع کنم پس .

شما خودت سیزن پس داری ؟؟
اره حاجی من سیزن پس دارم.
زودتر جمع کن چون dlc جدید سه شنبه هفته اینده ریلیز میشه.
که البته اپراتور ها برای شما که سیزن پس نداری در واقع 2هفته دیگه میتونی دسترسی داشته باشی

• Like
چيزي كه متن بالا مشخصه
دفندر دختره كه چاقو داره و بي صدا ميكشه
اتكر ي چيزي مثل اش هست ولي هدفش از شكليك كشتن هست كه نوشته ميسوزونه
متاسفانه مد جديد نداره
طبق معمول نقشه جديد هم داره

این مپ جدیده احتمالا تو یه محیطی مثل جنگل باشه اگه بارونم داشته باشه جالب میشه :دی
سیستم تسلیم شدنم گویا اضافی شده.
.........
کسی میدونه که سیزن پس این بازی رو تو ps4 میشه شیر کرد یا نه؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or