Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم کسی میدونه کمک کنه.من بازیم ریجن 2 بود رفتم رو اکانت اروپا سیزن بازیو خریدم و اون اکانتمم پرایمریه.ولی الان رو اکانت ریجن 1 به محتوای سیزن پس دسترسی ندارم مشکل از کجاست؟سر چندتا بازی dlc هاشونو گرفتم کار میکرد تا چندوقت پیش سر این بازی باز نمیکنه محتوای سیزنو برام!
تا اونجا که من اطلاع دارم این بازی هم مثل بلک اوپس3 برای جلوگیری از شیر و اکانت های غیر قانونی فقط روی اکانت اصلی جواب میده.

وای خدا محشر:oیعنی مگه منو میتونن بزنن اصلا امکان نداره همشونو یه تنه حریفم فوق العاده هست این بلک برد همین دیشب بازش کردم تا الان هرچی بازی کردم باهاش نمردم سه نفرو باهاش حریفم این اوپراتور اصلا نامیره سلاحش خیلی دمیجش بالاس اصلا غولی ساختن اینو خدا به داد اون تیمی برسه که بلک برد بخواد بهش اتک بزنه اگه من باشم میرم بیرون دستامو میزارم سرم تسلیم میشم^:)^

وای خدا محشر:oیعنی مگه منو میتونن بزنن اصلا امکان نداره همشونو یه تنه حریفم فوق العاده هست این بلک برد همین دیشب بازش کردم تا الان هرچی بازی کردم باهاش نمردم سه نفرو باهاش حریفم این اوپراتور اصلا نامیره سلاحش خیلی دمیجش بالاس اصلا غولی ساختن اینو خدا به داد اون تیمی برسه که بلک برد بخواد بهش اتک بزنه اگه من باشم میرم بیرون دستامو میزارم سرم تسلیم میشم^:)^
خواستی بگو خودم با سیم خاردار بیام بکشمت :d چون خیلی راحت بلک برد میمره
فکر کنم روز اولی که بلک برد اومده بود من 5 بار بلک برد کشتم بلک بردم 2 بار اولش هم زیاد وحشتناک نبود فقط تنها خفنیش اینه که پشت پنجر اویزون باشه زدنش سخت میشه
(البته دیروز یه راند با بلک برد 5 نفرو زدم یه راندم 4 نفرو)

• Like
Reactions: 863110435
خواستی بگو خودم با سیم خاردار بیام بکشمت :d چون خیلی راحت بلک برد میمره
فکر کنم روز اولی که بلک برد اومده بود من 5 بار بلک برد کشتم بلک بردم 2 بار اولش هم زیاد وحشتناک نبود فقط تنها خفنیش اینه که پشت پنجر اویزون باشه زدنش سخت میشه
(البته دیروز یه راند با بلک برد 5 نفرو زدم یه راندم 4 نفرو)
با سیم خاردار چطور؟:-??

با سیم خاردار چطور؟:-??
نه اونو به شوخی میگم
یه تیم نوب تو PS4 هستند R6 بازی میکنن
بعد ما میخواستیم سر به سرشون بزاریم و کفریشون کنیم میگفتیم ما با سیم خاردار شما رو میکشیم
یه بار هم سر به سر یکی که تازه بازیو خریده بود گذاشتیم آقا فکر میکرد اگه اتکرا برن تو سیم خاردار میمیرن =))

نه اونو به شوخی میگم
یه تیم نوب تو PS4 هستند R6 بازی میکنن
بعد ما میخواستیم سر به سرشون بزاریم و کفریشون کنیم میگفتیم ما با سیم خاردار شما رو میکشیم
یه بار هم سر به سر یکی که تازه بازیو خریده بود گذاشتیم آقا فکر میکرد اگه اتکرا برن تو سیم خاردار میمیرن =))
خدایش من فکرم از اون موقع مشغول بودا که سیم خاردار چطور بلک بردو میکشه:Dبلک بردو فقط میشه از بغل و از پشت زد یا c4

• Like
Reactions: VICE
برادر من جوگیر نشو ! کمی سطح لول حریفات بیاد بالا (در حد پلاتینیوم) به راحتی با بلک برد پورد میشی ! یه تیر شاتگان والکری تو شیلد بلک برد میکشش :))

• Like
Reactions: amir_k2m
آپدیت pulse شدیدا بی مورد و الکی بود الانم کامل بالانس بازیرو بهم زده! یعنی قشنگ کسی که pulse برمیداره اگه حساب شده بازی کنه میتونه بازیرو تک و تنها واسه تیمش در بیاره. کسی مثل valkyrie رو باز میشه جمعش کرد ولی این واقعا اعصاب خورد کنه حداقل c4 رو ازش میگرفتن 8-|
به نظرم به جای این میتونستن یکم رو گجت IQ کار کنن تا به درد بخورتر بشه !

جای PULSE باید رو CASTLE کار میکردن بی خود ترین کارکتر بازیه
قابلیتش با بریچین شارز هم (که اکثر کاراکترها این قابلیتو دارن) از بین میره با نارنجگ از بین میره و.....
حداقل یه C4 میدادن دستش

آپدیت pulse شدیدا بی مورد و الکی بود الانم کامل بالانس بازیرو بهم زده! یعنی قشنگ کسی که pulse برمیداره اگه حساب شده بازی کنه میتونه بازیرو تک و تنها واسه تیمش در بیاره. کسی مثل valkyrie رو باز میشه جمعش کرد ولی این واقعا اعصاب خورد کنه حداقل c4 رو ازش میگرفتن 8-|
به نظرم به جای این میتونستن یکم رو گجت IQ کار کنن تا به درد بخورتر بشه !
الان باید رو IQ کار کنن پالس دیگه واقعا غول شده.من خودم قبل از این خیلی پالسو ورمیداشتم اما الان دیگه اصلا حال نمیده کیل گرفتن راحت شده باهاش.
با IQ میشه پالسو شکار کرد اما بدیش اینه که فقط از P12 استفاده کرد اگه میشد گجتش روی اسلحه اصلی سوار شه خیلی بهتر میشه.

• Like
Reactions: kanway
قابلیتش با بریچین شارز هم (که اکثر کاراکترها این قابلیتو دارن) از بین میره با نارنجگ از بین میره و.....
حداقل یه C4 میدادن دستش
دقیقا،حتی به نظر من اون پنل های کسل خیلی وقتا باعث دردسر میشه برای تیم
مثلا fuze میخواد کلاستر چارج بذاره رو پنجره،(یا اپراتور دیگه بخواد بریچ کنه)آدم اگه حواسش باشه میتونه با چنتا تیر هم کلاسترو بزنه هم خوده فیوز،بدون این که barricade از بین بره اما اگه پنجره castle شده باشه تنها راه استفاده از c4.

حداقل یه C4 میدادن دستش
اتفاقا castle خيلي خوبه. خوبيش اينه كه خيلي وقت گيره واسه دشمن. ما داشتيم بازي ميكرديم كه 1 به 1 شده بود يارمون هم خيلي ضعيف بود و اگر دشمن ميرسيد بهش مرده بود يار ما و تو ثانيه هاي آخر وقتي دشمن داشت ميدويد به سمت objective به armor panel من رسيد و همين باعث شد تا وقتش رو بگيره و نتونه برسه و ببريم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or