Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
تو منو اپراتورا رو هر کدوم بزنی چن تا گزینه میاد بزن رو Bio

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk

والا من که میرم تو بازی از ترس این که حجمم تموم نشه زرتی میرم تو مولتی :D

اصن به این چیزاش دقت نکرده بودم ...

دمت گرم ♥

• Like
Reactions: afshin-rnj
نايت ويژن رو گفتن قبلا توي بازي نميذارن
از دلايل شون هم به هم خوردن بالانس و نبود بيلد بازي بر اساس نايت ويژنه

حالا شايد يهويي گذاشتن اما گمون نمي كنم
جريان تچر هم اونطوري نيست كه مي گيد، تا جايي كه من يادمه از اون به عنوان رويدادي ياد ميشه كه باعث شد SAS ها به دنيا معرفي بشن

پر سن و سال ترين اپراتور بازي تاچانكاست كه به جنگ شوروي و افغانستان بر ميگرده تچر اونقدري سن اش نيست كه به اون جريان بخوره

• Like
Reactions: Joghdmohammad
بچه ها چرا میکروفونه من تو بازی کار نمیکنه :|
با تانگل بازی میکردم مثل بلبل کار میکرد تو نسخه اریج اصلا صدایی نمیشنون بقیه

خداکنه تو اپدیت بعدی mode جدیدی به بازی اضافه کنن حداقل از یکنواختی در بیاد

-----------------------------------------------------------------------------------
از بس هم تیمی با fuze عزیز hostage روکشت دیگه هرکی مد hostage تو تیم fuze رو برداره team kill میکنم :D

• Like
Reactions: Joghdmohammad

-----------------------------------------------------------------------------------
از بس هم تیمی با fuze عزیز hostage روکشت دیگه هرکی مد hostage تو تیم fuze رو برداره team kill میکنم :D
مد جدیدی هم ندن من بعد از بیش از 7ماه بازی چیزی به عنوان یکنواختی و تکراری شدن توی بازی حتی لحظه ای لمس نکردم.هر بار تجربه و اتفاقات جدید.
توی مد گروگانم توی این یک ماه اخیر اصلا ندیدم کسی فیوز برداره خدایی.
ولی اره توی dlc بعدی که به احتمال زیاد اوایل شهریور باشه مد جدید اضافه بشه.نیروهای ویژه برزیل هم من چک کردم از لحاظ پوشش که خیلی خفنن ولی از لحاظ تجهیزات من چیز زیادی دستگریم نشد

دو مدل نوب هستن که به نظرم team kill کردنشون جایزه(هرچند من خودم هرگز این کارو نمیکنم) یکی اونایی که castle ورمیدارن اول راند شروع میکنن تمام درارو بستن،دومی همینایی که شما فرمودی.

دو مدل نوب هستن که به نظرم team kill کردنشون جایزه(هرچند من خودم هرگز این کارو نمیکنم) یکی اونایی که castle ورمیدارن اول راند شروع میکنن تمام درارو بستن،دومی همینایی که شما فرمودی.
خخخخخ مردم از خنده :D:D:D تو این بازی یک کارایی میشکه کرد که کلا از خسته کننده بودنش کاملا جلو گیری میکنه... یعنی بستگی به نوع بازی کردنتون داره یک نمونه اش اینه تو مپ هواپیما بودم طبقه سوم از عقب galz بدبخت داشت فقط از طبقه دوم میومد سمت من از بالا زدمش down شد حالا دوستاش به فکر کمک کردن افتادن، جلو تر در یک c4 جا گذاشتم پیش این glaz هم یک گاز انداختم از دوربین چک کردم دیدم داشتن نزدیک میشدن C4 زدم Blitz و fuze به درک واصل شدن\m/ گاز رو فشردم اون بدخبت مرد بعد هم دو جین ما رو فوش زد بعد هم لفت داد:| خلاصه من در خط مقدم جنگ نبودم نمیدونم چی شد یهو همه به فنا رفتن یکی هم از ضربت نارنجک دون شده بود رفتم کمکش ما هم زدن و کلا راند رو باختیم.:|. بعد یارو دوباره برگشت کلا از تعجب اینجوری بود :Shocked:

دوستان قبول دارید تو طراحی اسکین بهترین بازی ساخته شده هست؟ طراحی بعضی از اسکین های رده بالا به قدری سلاح رو زیبا میکنه که کلا ادم دلش میشخواد هی به سلاح نکاه کنه. امروز اسکین clockwork رو برای FMG-9 رو برای smoke خریدم واقعا ارزششو داشت. (:

دوستان قبول دارید تو طراحی اسکین بهترین بازی ساخته شده هست؟ طراحی بعضی از اسکین های رده بالا به قدری سلاح رو زیبا میکنه که کلا ادم دلش میشخواد هی به سلاح نکاه کنه. امروز اسکین clockwork رو برای FMG-9 رو برای smoke خریدم واقعا ارزششو داشت. (:
دقیقا،واقعا قشنگن و البته خیلی گرونن :D
اتفاقا امروز که تازه شروع کردم به حال کردن با blitz داشتم به این فکر میکردم که چرا برای سپر fuze،blitz و montagne اسکین طراحی نشده،سپر ها پتانسیل خوبی دارن که یه طرح خفن روشون پیاده بشه.

• Like
Reactions: Paradise Lost
دوستان از بین (blackbeard , buck) و (valkyrie , frost) کدومارو پیشنهاد میدید؟(از هرکدوم یکی)
قیمتاشون بالاس باید هوشمندانه خرید کرد :D
باک تفنگ اتوماتیکش خیلی ریکویل داره ولی نیمه اوماتیکش نه خوشتیپم هست شاتگانشم بردس خوبه،بلک برد هم جفت تفنگاش خوبه ولی وقتی سپرش بالاست بسیار کند میشه
والکری من شخصا زیاد حال نکردم باهاش ولی فراست خداست

• Like
Reactions: kanway
دوستان از بین (blackbeard , buck) و (valkyrie , frost) کدومارو پیشنهاد میدید؟(از هرکدوم یکی)
قیمتاشون بالاس باید هوشمندانه خرید کرد :D
من خودم اگه بودم شخصا valkyrie رو انتخاب میکردم شاتگانش گل سر سبد تموم اسلحه های بازی هست (: در ضمن دوربیناشم خیلی کاربردی تره نسبت به بقیه.

• Like
Reactions: kanway
من خودم اگه بودم شخصا valkyrie رو انتخاب میکردم شاتگانش گل سر سبد تموم اسلحه های بازی هست (: در ضمن دوربیناشم خیلی کاربردی تره نسبت به بقیه.
عزیز تفنگش رو درست میگی ولی چن بار دیدی دوربیناش باعث برد تیم بشه؟
من هزاران بار شده فراست بودم الکی یه جا تله گزاشتم یک به یک هم بوده یارو رفته رو تله و ما بازیرو بردیم

عزیز تفنگش رو درست میگی ولی چن بار دیدی دوربیناش باعث برد تیم بشه؟
من هزاران بار شده فراست بودم الکی یه جا تله گزاشتم یک به یک هم بوده یارو رفته رو تله و ما بازیرو بردیم

عزیز من فقط یک نظر دادم :| من با همین valkyrie خیلی حال کردم گفتم که دروبین هاش به معنی واقعی خیلی کاربردیه.. + سوپر شاتگانش و این که C4 هم داره.:D

• Like
Reactions: afshin-rnj

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or