Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
حجم اپدیت ۱.۱۳ روی PS4 دقیقا ۷۲۳ مگه
روی One هم حدودا همینه

... پ . ن
اقا اپدیت کردم ،! جدا تغیرات زیاد بوده ! جدا از کپکن که که ابر قدرت شده ، یه سری تغیرات جدی هم کرده که چند دست اول بازی کنید متوجه میشید
مثلا امکان مساوی شدن راند وجود داره :|
drone ها هم تقریبا ۹۰ درصد صداشون کم شده و جدا پیدا کردنشون سخت شده
مدت زمان finding teammate هم متاسفانه بازهم بیشتر شده

آپديت وان حدود 1 گيگ هست(ديشب آپ كردم ولي هنوز وقت نكردم بازي كنم)
مساوي شدن راند كه قبلا هم يه بار برا من پيش اومده بود(با آرشيا با هم بوديم اگه يادت بياد آرشيا:D) طرف من رو زد همزمان گير كرد توي تله فراست و راند مساوي شد(البته اون كژوال بود رنك رو نميدونم)

بالانس لول دو تیمی که رو به روی هم قرار میگیرن به کل از بین رفته :|
بعنوان مثال تیم ما جمع لول ها به بالای ۴۰۰ میرسید ،تو چند دست متوالی تو تیم حریف بالای لول ۱۰ نبود :| تو دیفنس بچه ها میرفتن بیرون اتکر هارو میکشتن :| :))
کلا زدن سیستم یارگیری رو داغون کردن

آپديت وان حدود 1 گيگ هست(ديشب آپ كردم ولي هنوز وقت نكردم بازي كنم)
مساوي شدن راند كه قبلا هم يه بار برا من پيش اومده بود(با آرشيا با هم بوديم اگه يادت بياد آرشيا:D) طرف من رو زد همزمان گير كرد توي تله فراست و راند مساوي شد(البته اون كژوال بود رنك رو نميدونم)
آره یادمه:D
-----------
کپکان واقعا OP شده و خیلی باید حواس رو جمع کرد:-s
Jammer میوت هم خیلی خوب شده:-bd

حرف مساوی شدن شد
تا حالا 4-5 بار واسه من مساوی پیش اومده
یه بار مد هاستیج بودیم مپه کافه طبقه بالا اون اتاق پشته بار هاستیج بود بعد ما 2 به یک بودیم رفتیم داخل تا تیرم خرد به حریف قشنگ 100ms قبلش هم تیمیم لفت خورد تیر من گرفت به head حریف هدشات شد تیر اونم منو DOWN کرد
هیچی از تیم حریف همه مرده بودن از تیم ما من DOWN بودم بازی مساوی شد
حالا نکته جالب بازی کژوال بود بازی 3-3 شد رفت واسه راند بعد که باختیم اصلا قسمت بود تو همون لحظه یارمون لفت بخوره که ما ببازیم
به نظرم باید این پوست صورت کستل و روشن تر کنن این قدر سیاه که میره یه جا تاریک قابل رویت نیست

از دوستان اگه کسی uplay بازی می کنه منو add کنه
id : nightmare333456
بعد من تازه بازیو گرفتم هنوز نصب نکردم می خواستم ببینم تغریبا ساعتی چقدر مصرف اینترنت داره ؟ ممنون
از بچه های مشهد اگه کسی بک آپ بازی رو داره پ.خ کنه تا بیام ازش بگیرم :)

آخرین ویرایش:
از دوستان اگه کسی uplay بازی می کنه منو add کنه
id : nightmare333456
بعد من تازه بازیو گرفتم هنوز نصب نکردم می خواستم ببینم تغریبا ساعتی چقدر مصرف اینترنت داره ؟ ممنون
از بچه های مشهد اگه کسی بک آپ بازی رو داره پ.خ کنه تا بیام ازش بگیرم :)

بستگی داره.کمتر از 200 مگ مصرف میکنه معمولا
بیشتر سی دی فروشی ها نسخه کرک شده هم دارن که همون نسخه هم میشه به uplay شناسوند فقط به عنوان اپدیت باید یه مقدار از خود uplay دانلود کنی( مگر اینکه بکاپ فول اپدیتو بگیری )

اونی که مثلا زده 126ms اون پینگ نیست؟
یه start بزنی data center ـه که با سرور بازیه neu شمال اروپا یا weu غرب اروپا eus شرق امریکا و....
یکی هم اگه اشتباه نکنم تو score board ـه که نگاه کنی هر از گاهی یا هر مچی فرق میکنه مثلا من دیروز 320 بودم مچ بعد 202 شدم

یه start بزنی data center ـه که با سرور بازیه neu شمال اروپا یا weu غرب اروپا eus شرق امریکا و....
یکی هم اگه اشتباه نکنم تو score board ـه که نگاه کنی هر از گاهی یا هر مچی فرق میکنه مثلا من دیروز 320 بودم مچ بعد 202 شدم
فکر کنم اونی که عدد میزن جلوش ms مینویسه پینگ باشه چون اگه اون عدد 300 یا 200 پینگ باشه نمیشه بازی کرد

فکر کنم اونی که عدد میزن جلوش ms مینویسه پینگ باشه چون اگه اون عدد 300 یا 200 پینگ باشه نمیشه بازی کرد
همون تو score board ـه پینگه
چون بعد هر مچ مکینگ فرق میکنه
اگه پینگ نیست پس چیه؟
ms نمیزنن که شلوغ نشه چون اکثر بازیا تو اسکور برد پینگ و میزنن نمونش BF

همون تو score board ـه پینگه
چون بعد هر مچ مکینگ فرق میکنه
اگه پینگ نیست پس چیه؟
ms نمیزنن که شلوغ نشه چون اکثر بازیا تو اسکور برد پینگ و میزنن نمونش BF
آره اما اگه به گفته شما پینگ اون باشه 200 یا 300 خیلی زیاده آدم متوجه میشه زودتر تیر میخوره میمیره اما برای من اینطور نیست چون مثلا من با طرف پینگ 50 هم بازی کردم احساس نمیکردم که طرفم زودتر منو زده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or