Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
یه سری باگها هنوز وجود داره مثلا اول بازی وقتی با دوربین میخوای سرچ کنی دوربین میره زیر زمین

بدتر از اون وقتی با کارکترهایی که سپر دارن نه میتونی تیر اندازی کنی نه گجت پرت کنی فقط میشه نایف کرد.(6 یا 7 بار برام پیش اومده)

راستی کسایی که رو ایکس باکس وان هستن من رو ادد کنید همش دارم تنهایی میرم خیلی حال نمیده :(
گیمرتگ من : AR3NAL

تاخیر تو بازی برای من موقعی که دارم بازی میکنم که مشهود نیست، وقتی kill cam رو نشون میده متوجه میشم (اصلا جایی که طرف شلیک میکنه رو من کاملا رد کردم مثلا)
این leaving squad برای منم بعد آپدیت اون اوایل خیلی زیاد بود، باز الان چند روزیه بهتر شده
ولی در کل مشخصه که سرورا ضعیف تر شدن بعد آپدیت :|

میخوای همون سرباز معمولی برداره ؟ :)
بالاخره هرکی هر کاراکتری ورداره اشتباه میکنه مثلا من خودم با لول 70 رفتم کاشتم رو پنجره بعد که باختیم فهمیدم هاستیج بود
یا 2-3 بار اوایل با ترماینت دیوارهای ساده رو ترکوندم
اگه اینجوری باشه که فقط باید تانچانکا و رووک و کستل ورداره
+
دیشب خیلی جالب بود وسط بازی 5 نفر از اسکواد لفت خوردیم (1 خارجی هم باهمون بود) بعد همون موقع وسط سرچ کژوال بودیم
5 شب پیش هم وسط رنک خودم تو یه مپ 4 بار لفت خوردم 3 بارش و تونستم برگردم بار چهارم انداختم تو یه تیم دیگه
خیلی سرورا ضعیف شده بعد آپدیت

چرا عصباني ميشي اشكان :|
باو تجربه كسب كردن خود شخص و حتي از بازي ديگران خيلي مهمه !
حالا يكي حواسش نباشه بحث ديگه است

اشكان تورو خدا اين بازي كردنهاي ديشب من رو نديده بگيريد :|:(
باو سواي پينگ بد من در برخي مسابقات نميدونم چرا هر دفعه اومدم با شماها بازي كنم بازي كردنم گند بوده يا شانس نداشتم :|
يا يارو يهو از پشت سرم در مي اومده يا رفتيد راش بديد يهو اومدن تو اتاق دو به يك منو زدن يا يه جا گير افتادم از دو طرف تير مي زدن يا ...

خلاصه شرمنده
اگر هم مي بينيد بازي ايم بده ديگه نميام و پيام نميدم

اما خداییش بازیش خیلی هارد کوره واقعا وین شدن خیلی سخته اما یه چیزی که تجربه کردم از بازی نگاه کردن به دوربینها خیلی تاثیر داره توی بردن شما

یعنی عاشق این کلاس دیفندر جدید هستم.
همیشه یه دوربینشو بذارید واسه خودتون.
مخصوصا مواقعی که همه مردن و فقط شما موندید خیلی به کار میاد.

• Like
Reactions: amir_k2m
خلاصه شرمنده
اگر هم مي بينيد بازي ايم بده ديگه نميام و پيام نميدم
جیگرم کباب شد:no:
باور کن همه ما اینجوریم.
من 2هفته پیش اصلا 1 دونه kill هم نتونستم بگیرم و هی میمردم.اما هفته پیش به جان خودم 10 دست بازی کردیم هر دست 9 کیل گرفتم یعنی اصلا تیم حریف از دست من نمیتونست نفس بکشه.
این هفته هم کنسول رو به خاطر فرجه ها جمع کردم اما من طاقت ندارم میدونم امروز فرا اور واچ رو میخرم بکوب میشینم پاش:D
پ.ن:راستی اسم سرورهای بتل برا نقشه های اصلی بازی رو اگر پیدا کردی بفرست برام پروفایلم

آخرین ویرایش:
عصبيه چيه ؟ مگه كسي حرفي زده؟
ولي اين افت كيفيت بازيت مربوط به ديويژن بازي كردنه
تازه تو جوين ما شدي بعد از ٣ دست باخت ما يه دست برديم

شيلد و ميكاري كنار ون (عمود به ون) بعد از گوشه شيلد ميپري
نه داداش اینو که میدونم میگم اون طرف که رفته تو ون رو چجوری بزنیم؟
خود بازی بعد اینهمه آپدیت که درستش نکرده.دیگه همه یاد گرفتن.تو مپ consulate یه بازی بیفته تو گاراژ عملا کاری نمیشه کرد اگه از این باگ استفاده کنن.

نه داداش اینو که میدونم میگم اون طرف که رفته تو ون رو چجوری بزنیم؟
خود بازی بعد اینهمه آپدیت که درستش نکرده.دیگه همه یاد گرفتن.تو مپ consulate یه بازی بیفته تو گاراژ عملا کاری نمیشه کرد اگه از این باگ استفاده کنن.
عم مپ كنسولت ميشه هم كلاب
راه حلش اينه كه بعد اپديت يوبي سافت كاري كرده كه شيشه ماشينا بشكنه كه اگه كسي زفت تو گليچ احتمال زدنش وجود داشته باشه
الباه اگه يارو نزديك پنجره ون بشه
يا اين اين كه تو هم از روشيبدش بپري بري تو كه اينم شانس ميخواد يه بار بليتزمون رفت داخل دو نفرشون و كشت
در عر صورت شانسيه اين احتمالات كه بگيره يا نه

• Like
Reactions: pedram13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or