Rainbow Six 6 :Patriots معرفی شد

11 دقیقه از گیم پلی بازی منتشر شده فقط میتونم بگم فکم افتاد روی زمین فوقلاده بود یعنی دیگه به قول بچه ها کف بر شدیم .!!!!!!!!!!!

HD
SD

خب امیدوارم یوبی دیگه به این یه بازی رحم کنه و بزاره شاهکار بمونه.واقعا نسل قبل زندگی کردم باهاش.این نسل هم وگاس 1 بی نظیر بود.یادمه با گیرز 1 منتشر شد.خیلیا اینو بیشتر از گیرز 1 دوست داشتن.ولی وگاس 2 به نظرم آشغال بود.خدا کنه چیز خوبی بشه.چون بازی تو این سبک نداریم.
----------
تریلر رو دانلود کردم.گیم پلی خیلی عالی بود.واقعا حال کردم.فقط من یه چیزیو نمیفهمم.اولش نوشت is not actual gameplay footage ولی یارو انگار داشت قشنگ بازی میکرد و حتی یه تروفی هم آزاد شد.بعد گرافیکش اول خوب به نظر میرسه ولی در ادامه خیلی داغون میشه.

آخرین ویرایش:
خب امیدوارم یوبی دیگه به این یه بازی رحم کنه و بزاره شاهکار بمونه.واقعا نسل قبل زندگی کردم باهاش.این نسل هم وگاس 1 بی نظیر بود.یادمه با گیرز 1 منتشر شد.خیلیا اینو بیشتر از گیرز 1 دوست داشتن.ولی وگاس 2 به نظرم آشغال بود.خدا کنه چیز خوبی بشه.چون بازی تو این سبک نداریم.
----------
تریلر رو دانلود کردم.گیم پلی خیلی عالی بود.واقعا حال کردم.فقط من یه چیزیو نمیفهمم.اولش نوشت is not actual gameplay footage ولی یارو انگار داشت قشنگ بازی میکرد و حتی یه تروفی هم آزاد شد.بعد گرافیکش اول خوب به نظر میرسه ولی در ادامه خیلی داغون میشه.

اولش میزنه این گیم پلی واقعی نیست !! خو یکی نیست بگه اگه واقعی نیست مگه مریضی که منتشر میکنی ! ولی اول فکر کردم واقعی خدایی کیف کردیم ها !

اولش میزنه این گیم پلی واقعی نیست !! خو یکی نیست بگه اگه واقعی نیست مگه مریضی که منتشر میکنی ! ولی اول فکر کردم واقعی خدایی کیف کردیم ها !
خب منم همینو میگم.البته گرافیکش تا همون وقتی که تو خونه بود عالی بود.ولی اگر واقعی نبود پس اون تروفی چی بود:-/

در کل شماره قبلی این بازی یک پیشرفت در صنعت گیم بود و راه را برای خیلی از بازی ها باز کرد امیدوارم شماره جدید هم بتونه راه شماره قبل را ادامه بده و شاهد یک باز ی کم نظیر باشیم

آقا منم تریلرو دیدم نوشته اولش که میگه :the folowing is not actual gameplay fpptage بعدشم میگه :it was created over a year ago to illustrat the vision for the game
من فکر میکنم منظورشون این بوده که گرافیک حتی از اینی که هستم بهتر میشه..;)
وگرنه از نظر اینکه یارو داشت بازی میکرد که هیچ شکی درش نیست...:d

این تریلر میخواد نشون بده که ما 1 سال پیش اینجای کار بودیم اما حالا پیشرفتهای زیادی کرده
اینی که میبینید تریلر واقعی بازی هست اما نه کامل ممکنه جزییات زیادی به بازی اضاف بشه.

wow
ویدئو فک برانداز بود!!
خُب project Osborn هم که میگفتن همین R6 بود:
Project Osborn،یک عنوان بلند پروازانه از Ubisoft

تو ویدئو اون قسمت که تو استیشن بودن،صدای Tom Reed ـه Conviction هم شنیده شد:دی
صدای Adam هست نقش اصلی
biggrin1.gif
همون تام ریده دیگه:دی

آخرین ویرایش:
صدای Adam هست نقش اصلی :دی صداپیششون یکیه عجب صدای شاخی داره لامصب .

فوق العادست ، یکی از محبوب ترین بازی های من دوباره صعودشو شروع کرده امیدوارم واقعا روندش صعودی باشه .

جالب و هيجان انگيز بود ، گرافيك هم كه داره بهتر مي شه ، كينكت هم استفاده مي شه و لوگو قشنگي هم داره !
يوبي هم جديدا داره بهتر مي شه ، R6 و GR و ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or