Rainbow 6: Patriots هنوز در دست ساخت است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
rainbow_6_patriots_screen-3.jpg

احتمالا تا حالا شما یکی دیگر ار عناوین Tom Clancy کمپانی Ubisoft را فراموش کرده اید.اما سازندگان خوشبختانه این بازی را فراموش نکرده اند. طی خبر جدیدی که از gamescom بدست آمده است بازی Rainbow 6: Patriots همچنان در دست ساخت است.
کارگردان اجرایی این بازی آقای Alain Corre در مصاحبه با IGN گفته اند:
این بازی همچنان در دست ساخت است و یک فرانچیز مهم برای Ubisoft می باشد. ما مانند دیگر بازی هایمان می خواهیم زمانی که حس کردیم کامل شده است آن را ارائه کنیم. میخواهیم یک داستان درگیر کننده داشته باشیم و مردمی که Rainbow 6 را بازی می کنند متحیر شوند و از چیزی که می بینند رضایت داشته باشند.
ایشان می گویند که بازیی را ارائه خواهند کرد، که ارزش صبر کردن را داشته باشد و زمانی کامل خواهد شد که آنها از بازی لذت ببرند. ساخت Rainbow 6: Patriots پس از معرفی در دسامبر 2011 به مشکلاتی برخورده است. اما خیلی خوب می باشد که سازنده اعلام می کند هر موقع آماده شد عرضه می شود نه اینکه به خاطر زمان سریعا آن را عرضه کنند.
VG247

من یادمه نسخه های اولیه یکیش رو داشتم( یادم نمیاد) ولی می تونستیم مسیر تعیین کنیم تیم از اون بره بعد خودمون دستور می دادیم و اینا. خیلی عجیب هم سخت بود:دی

دقیقا نسخه های قدیمیش برای همین چیزاش باحال بود البته با رشد هوش مصنوعی و از این موراد دیگه دوران این سبک گیم پلی به سر امده بود شاید خیلی فکر کنن بازی ها رو به جلو میره نوب پسندانه تر شده درسته تا حدودی اما اینها نمیتونستن هم بعد این همه سال به اون سبک گیم پلی پایبند باشن .

من عاشق دوتا بازی بودم در این سبک یکی s.w.a.t نمیدونم چند نفر این بازی نسخه قدیمیش بازی کردن شما 4 نمیگم که اون هم تغییر زیادی داشت نسخه های قدیمی بازی به نظرم به همراه Rainbow 6 جزو بهترین های این سبک بودن که بازم s.w.a.t با وجود اینکه خیلی طرفدارش بودم بازم به Rainbow 6 نمیرسید از نظر کیفیت کلی بازی در اون زمان .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or