Rainbow 6: Patriots در اواخر امسال عرضه خواهد شد

P.s.Y.c.H.o

"You See, But You Do Not Observe"
کاربر فعال
rainbow-six-patriots.jpg

خانم Jade Reymond، مدیرعامل قسمت Tornoto شرکت Ubisoft، در گفتگویی با VG247 گفت که ساخت عنوان Rainbow 6: Patriots متعلق به بخش آنها، به پایان رسیده است.

در سال 2012، قرار براین شد که Ubisoft Montreal بر روی قسمت Single-Player بازی کار کند و مراحل Multiplayer بازی نیز به Ubisoft Tronto واگذار شد. تیمی در حدود 200 نفر بر روی این پروژه کار می کردند.
در کل، این عنوان قرار است برای PC ،PlayStation 3 و Xbox 360 عرضه شود. با این حال، بنظر می رسد که این بازی در عوض برای کنسول های نسل بعد نیر عرضه گردد.

خانم Reymond بر روی دو IP مهم این شرکت یعنی Splinter Cell: Blacklist و Assassin's Creed IV: Black Flag نیز نظارت دارد و این بازی بعد از این سری Assassin's Creed عرضه خواهد شد.

آیا Rainbow 6: Patriots می تواند یک عنوان لانچ شده برای کنسول های PlayStation 4 و Next Xbox باشد ؟

منبع

بهترین خبر ممکن . دمت گرم . هیچ شوتری رو لذت بخشتر از این بازی تا حالا ندیدم . کار تیمی عالی ، بخش 2 نفره عالی . حس کنترل یه تیم . نسخه اخرش هم که دیگه طوفانی داره میاد :d فقط امید وارم نظر سازنده تغییر نکنه و این بازی برای این نسل هم بیاد :|

بهترین خبر ممکن . دمت گرم . هیچ شوتری رو لذت بخشتر از این بازی تا حالا ندیدم . کار تیمی عالی ، بخش 2 نفره عالی . حس کنترل یه تیم . نسخه اخرش هم که دیگه طوفانی داره میاد :d فقط امید وارم نظر سازنده تغییر نکنه و این بازی برای این نسل هم بیاد :|

خواهش می کنم :d، منم یکی دو نسخشو بازی کردم، واقعا در حد شوتر ها بود نه از این آبکی ها که یک شرکت بسازه، واقعا لذت می بردی از بازیش ...
نه برای این نسل که میاد 100%، میتونه برای نسل بعد هم بیاد، چون AC4 تایید شد برای نسل بعد ممکن هست اینم تایید شه که 99% میشه ...

در کل، این عنوان قرار است برای PC ،PlayStation 3 و Xbox 360 عرضه شود. با این حال، بنظر می رسد که این بازی در عوض برای کنسول های نسل بعد نیر عرضه گردد.

V
V
V
V

Originally Rainbow 6 Patriots was supposed to come out on PC, PlayStation 3 and Xbox 360. However, it’s looking like that the game will now come out on next-gen consoles instead

فکر کنم Instead که اخر جمله اورده شده یعنی اینکه بازی که قرار بود روی کنسول های کنونی ارائه بشه ، به جاش ، روی کنسول های نسل بعد عرضه میشه !

V
V
V
V

فکر کنم Instead که اخر جمله اورده شده یعنی اینکه بازی که قرار بود روی کنسول های کنونی ارائه بشه ، به جاش ، روی کنسول های نسل بعد عرضه میشه !
درسته، اتفاقا ششک من هم بر این بود، اما بازی برای اینها تایید شده، ضمن اینکه من سایت VG247 رو دیدم، نوشته بود برای نسل بعد احتمال داره بیاد ... حالا مهم نیست چون خبر اصلی تاریخ عرضش بود که معلوم شد حداقل تو 2013 میتونیم بازی کنیم :d

یاد نسخه های قدیمیش بخیر.نسخه های مختلفش رو شب و روز باهاشون زندگی کردیم.این 2 نسخه آخر با اینکه کلی نوآوری داشت اما اصلا اون حس قدیم رو تو من بیدار نمیکرد.خیلی آسون شده بود.من از Rogue Spear باهاش آشنا شدم.بهترین نسخش به نظرم Ravem Shield بود. واقعا اونموقع بازیش مخصوص هاردکور بازا بود.هر کسی جرات نداشت بره طرفش. منو پسر خالم با هم نوبتی بازی میکردیم. 2 ساعت تاکتیک میریختیم بعد میرفتیم تو بازی،با هزار زحمت میرسیدیم آخر مرحله،یدفعه با اصابت 1 تک تیر میمردیم و همه چی از اول... یادش بخیر.اونموقع به من میگفتن 1 بازی میاد(COD) و توش میشه n تا تیر خورد و نمرد، باورم نمیشد.تازه اگه وایسی خودت هیل میشی.اون زمان مثل جک بود.

بنظر می رسد که این بازی در عوض برای کنسول های نسل بعد نیر عرضه گردد.

در عوضِ گرفتن پول هنگفت؟!

در عوضِ بیخیال شدن نسل قدیم؟!!

در عوضِ کپیخور شدن کنسولهای نسل بعد؟!!!

در عوضِ ...همه ی موارد؟!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or