AMIR...XBL
کاربر سایت
والا کیان من با اینکه خیلی منتظر این بازی بودم ولی یه سری انقدر تو این مدت از بازی بد گفتن که من رسما نا امید شده بودم.ولی الان میفهمم که اون افراد به خاطر چه دلایل واهی و کودکانه ای بازی رو میکوبیدن و واقعا متاسفم براشون.بله آریان جون، ما تحت تاثیر کوچیک ترین جو زدگی بدون دلیل خاصی بازی رو تحریم میکنیم !
البته خوشبختانه آقایون فعلا سرگرم تاپیک بازیشون هستن و گمون نکنم دیگه به این بازی گیر بدن، لااقل یه مدت گوتاه
Co-opـشو بزنیم با هم ؟! :d
والا کیان من با اینکه خیلی منتظر این بازی بودم ولی یه سری انقدر تو این مدت از بازی بد گفتن که من رسما نا امید شده بودم.ولی الان میفهمم که اون افراد به خاطر چه دلایل واهی و کودکانه ای بازی رو میکوبیدن و واقعا متاسفم براشون.
والا گلد ندارم الان ولی بگیرم حتما با هم میریم تو کارش
عزیز هیچ شباهتی به Fallout نداره !اقا سبک بازی تو مایه های fallout هستش؟
بازی های open world برای من خسته کنندست.ولی گرافیکش خیلی وسوسه کنندست.
البته co-op هم جایه خودش رو داره.
آره دیگه بازی واقعا فوق العاده هست جز بخش داستانی که بهش لطمه زده ولی در بخش ها دیگه واقعا عالی کار شده یک FPS کاملا جدید و نو نه مثل این FPS ها جدید که جز تقلید و تکرار چیز دیگه ای ندارند واقعا وقتی RAGE بازی میکنم بیشتر میبینم چقدر کارماک زحمت کشیده سر بازی وظیفه اش را به نحو احسن انجام دادهآقا عجب بازی توپیه این اصلا فکر نمیکردم تا این حد خوب باشه.گرافیک عالی انیمیشنهای فوق العاده, گیم پلی فان و جذاب,شوتینگ لذت بخش.کلا خیلی خیلی خوشم اومد.
من نمیدونم چرا همه دارن بازی رو با Fallout مقایسه میکنن اصلا سبکشون هیچ ربطی به هم نداره تنها شباهتشون تو بعضی محیطها و در اصل فضاسازی Post-Apocalyptic هر دوتاست.بچه ها من بازی رو 1 هفته پیش خریدم 10 دقیقه بازی کردم ولی.... اومدم بیرون ..ظاهرا داستانش خیلی ابکی هست شروعش که جونتو نجات دادم حالا برام این کارو بکن که نشد داستان. این موضوع خیلی تو ذوق من زد مخصوصا اون دستی که کشید خیلی کلیشه ای بود و بی هیجان شروع شد.
راجب گرافیکش به نظرم FALL OUT 3 با اون وسعت گرافیکش از این بهتر بود
اگه نکات مثبت بازیش رو بگید خوبه همینجوری نگید فوق العادس چیش فوق العادس؟
یه انگیزه ای بدید ما هم شروعش کنیم
شاید بیشتر به خاطر اینکه اون محیطی که بازی شروع می شه توش!من نمیدونم چرا همه دارن بازی رو با Fallout مقایسه میکنن اصلا سبکشون هیچ ربطی به هم نداره تنها شباهتشون تو بعضی محیطها و در اصل فضاسازی Post-Apocalyptic هر دوتاست.
نگران نباش دوست من درسته که داستان بازی خیلی چنگی به دل نمیزنه ولی گیم پلی بازی خیلی جذابه.مطمئنم یه ذره بری جلو خود به خود جذب بازی میشی.برای اینکه مشکلی در لود شدن تکسچرها نداشته باشی و بازی روونتر باشه هم بازی رو بریز رو هارد.
ایرادات بازی یکم مشکل دیر لود شدن تکسچراش هست که اونم روی پلتفرم pc مشکل ایجاد کرده بود که با اون پچ 44 مگی حل شد. روی ایکس باکس به اون صورت این مشکل به چشم نمیاد. مشکل دیگش هم نحوه ی روایت داستانش هست که یکم تاریخ مصرف گذشته هست و کات سین های بازی بدون هیچ پیچش و ظرافت هنری ای از دید خود بازی باز دنبال میشه و presentation و پایان بازی خیلی میتونست بهتر از اینا باشه. (اصلا خوب کار نشده)شاید بیشتر به خاطر اینکه اون محیطی که بازی شروع می شه توش!
خیلی شبیه یکی از شهر های محافظت شده فال اوت 3 هست !
اون شهری که لوله اب شهر خراب شده بود اون پایین گودی اون پایین اب جمع شده بود یادتون می یاد؟؟
فکر کنم اخرشم کلشو منفجر کردم یادم نمی یاد
محیطش یکم منو یا فال اوت انداخت و منم فقط از لحاظ گرافیک مقایسه کردم و الی بله سبکاشون که کلا جداست.
حالا سر فرصت می شینم پاش .
فعلا ما داریم تازه fable3 می زنیم