pr@doctornuke
کاربر سایت
دوستان من یه جا گیر کردم :
تو شهر Subway town بعد از مامریت برگردوندن برق وقتی برمیگردیم به شهر صاحب گاراژ میگه نیروهای Authority اومدن شهر تو برو به کلانتر تو مقر مقاومت گزارش بده.resistant base کجاس؟ هرچی میگردم نمیتونم پیداش کنم . اگه همون کاپیتان منظوره که ما رو آورد این شهر Subway town جاش یادم رفته لطفا بکمکید
کرایسیس رو نمیدونم اصلا داشت یا نه ولی مثل کال به هیچ عنوان من رویه hard بازی کردم 8 ساعتو نیم.اصلا نیاز به همچین چیزی نداره حال نمیده دوست عزیزسلام !
میشه بگید این بازی مثل کال اف دیوتی و کرایسیس نشانه گیری خودکار اسلحه داره یا نه ؟
بله داره تو دیسک ۳ split screen داره فریم هم میشه ۳۰ و فکر کنم ۱۳ تا مرحله داشت البته همه اکشن و دیگه از حرف زدن و ماشین بازی و اینها خبری نیست به من که از بازی اصلی بیشتر حال داد.سلام دوستان چند بار سوال پرسیده بودم اما کسی جواب نداد. برای اخرین بار میپرسم دیسک 3 این بازی فقط مولتی پلیر انلاین یا co-op افلاین split-screen هم داره چون من قبلا چند تا دمو دیده بودم که تصویر تو یک مانیتور نصف بود دو نفری بازی میکردند دموشم تو همین تاپیک بود لطفا فقط کسی که دیسک 3 بازی داره تست کنه خبر بده.ممنون
دوستان لایوش حال میده؟
اوکی بریم. مشکلی نیستبله، مولتی پلیر بازی خیلی خوبه. Co-op آنلاین هم داره حال میده، البته 2 نفره ـست. خواستی با هم بریم...