ممنون از توضیحاتت ولی این قسمتش کاملا اشتباهه نورپردازی بازی کاملا حجمی هست ! حالا نمیدونم بر چه مبنایی گفتی؟ ولی این تریلر های اخیر را که دیم کاملا مشخصه .نور پردازی ولیومتریک نیست موشن بلور روی آبجکتها دیده نمیشه و ...
.
ظاهرا اولین نقد را امروز IGN تو سایتش قرار میده و بقیه سایتها میمونه واسه فردا ! اینجور که تو NEOGAF میگن . البته دیگه نمیدونم امروز اونها کی میشه ؟ ممکه یا امشب یا فردا صبح زود !
این مدلیش را تا حالا دیده بودید ؟
همه چی بستگی داره به IGN خدا کنه یه حالی بده واسه بازی
نقدهای بازی فردا ساعت 12:01am هست حالا نمیدونم به وقت ما کی میشه ؟ فکر کنم طرفای 10 و 11 شب باشه ؟
خیلی جالبه 10 ساعت دیگه بازی روی steam قرار میگیره ولی نقدهای بازی 24 ساعته دیگه !
دیگه شورش را در اورن
ممنون از توضیحاتت ولی این قسمتش کاملا اشتباهه نورپردازی بازی کاملا حجمی هست ! حالا نمیدونم بر چه مبنایی گفتی؟ ولی این تریلر های اخیر را که دیم کاملا مشخصه .
---------- نوشته در 08:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 PM ارسال شده بود ----------
نقدهای بازی فردا ساعت 12:01am هست حالا نمیدونم به وقت ما کی میشه ؟ فکر کنم طرفای 10 و 11 شب باشه ؟
خیلی جالبه 10 ساعت دیگه بازی روی steam قرار میگیره ولی نقدهای بازی 24 ساعته دیگه !
دیگه شورش را در اورن
بله ! مهمهجدا امتیازه سایتها تا این حد اهمیت دارن؟
من فکر میکردم بازی باید به گیمر حال بده و همه چی به خوب بودنه بازی و لذت بردنه مخاطب بستگی داره