فرخ قبول کن یه جوریه ! من رسمآ از هیچ جای بازی نمیتونم ایراد بگیرم ولی این اسلحه هاش از اولین روز توی ذوقم میخورد تا همین الآن ! یه بار دیگه هم گفتم کلآ حالت طراحی اسلحه هاش با گرافیک بازی همخونی نداره و انگار از یه دنیای دیگه با یه استیل طراحی دیگه اومده ! نه اینکه گرافیکشون بد باشه ، طراحیشون با بازی همخونی نداره !بالا بری پایین بیای به نظر من طراحیه اسلحه ها تو rage عالیه :biggrin1: حالا نظر تو هرچی باشه نظر من تغییری نمیکنه :biggrin1:
خب نظرتونه میتونه درست باشه ولی به نظر من مشکلی نداره . چون دقیقا سلاح ها حالت کلاسیک داره و محیطهای بازی هم کلاسیک هست و مشکلی ندارم و بنظر خیلیم خوبهفرخ قبول کن یه جوریه ! من رسمآ از هیچ جای بازی نمیتونم ایراد بگیرم ولی این اسلحه هاش از اولین روز توی ذوقم میخورد تا همین الآن ! یه بار دیگه هم گفتم کلآ حالت طراحی اسلحه هاش با گرافیک بازی همخونی نداره و انگار از یه دنیای دیگه با یه استیل طراحی دیگه اومده ! نه اینکه گرافیکشون بد باشه ، طراحیشون با بازی همخونی نداره !
والا ما هم نخواستیم نظر تو رو عوض کنیم اصلا مگه نظر تو رو هم میشه عوض کرد!!؟ نعوذ بالله خوده کارمک هم بیاد بگه من از طراحی یکی از اسلحه ها راضی نیستم(شبیه قضیه ی ویدئوی گیرز 3 و کارمند اپیک و این صحبتا که خودت بهتر میدونی) تو میگی نه!با بازی همخونی داره!بالا بری پایین بیای به نظر من طراحیه اسلحه ها تو rage عالیه حالا نظر تو هرچی باشه نظر من تغییری نمیکنه
خوب معلومه . گرافیکش نبایدم واقعی باشه . از اولم قرار بود همینجوری باشهنمیدونم چرا گرافیک و گیم پلی بازی یه جوری به نظرم زده...گرافیکش میشه گفت عالیه ولی واقعی نیست...فکر نکنم در حد اونی باشه که دوستان تعریف میکنن...حالا دوستان فن بازی نیان بگن نه اشتباه میکنی:d
مطمئنا یکی از بازی های برتر میشه.
بازی نیومد؟ دیسکه جدیده؟ :d