Rage | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از میانگین امتیازات Rage

• مجموع رای دهنده‌ها
    94
بالا بری پایین بیای به نظر من طراحیه اسلحه ها تو rage عالیه :biggrin1: حالا نظر تو هرچی باشه نظر من تغییری نمیکنه :biggrin1:
فرخ قبول کن یه جوریه ! :دی من رسمآ از هیچ جای بازی نمیتونم ایراد بگیرم ولی این اسلحه هاش از اولین روز توی ذوقم میخورد تا همین الآن ! :دی یه بار دیگه هم گفتم کلآ حالت طراحی اسلحه هاش با گرافیک بازی همخونی نداره و انگار از یه دنیای دیگه با یه استیل طراحی دیگه اومده ! :دی نه اینکه گرافیکشون بد باشه ، طراحیشون با بازی همخونی نداره !

فرخ قبول کن یه جوریه ! :دی من رسمآ از هیچ جای بازی نمیتونم ایراد بگیرم ولی این اسلحه هاش از اولین روز توی ذوقم میخورد تا همین الآن ! :دی یه بار دیگه هم گفتم کلآ حالت طراحی اسلحه هاش با گرافیک بازی همخونی نداره و انگار از یه دنیای دیگه با یه استیل طراحی دیگه اومده ! :دی نه اینکه گرافیکشون بد باشه ، طراحیشون با بازی همخونی نداره !
خب نظرتونه میتونه درست باشه ولی به نظر من مشکلی نداره . چون دقیقا سلاح ها حالت کلاسیک داره و محیطهای بازی هم کلاسیک هست و مشکلی ندارم و بنظر خیلیم خوبه :دی
حالا نترسید محض اطلاع بگم تو بازی 7 تا سلاحه دیگه هست که هنوز نشون ندادند! :دی یعنی تا حالا 7 تاش را نشون دادند ولی 7 تای دیگش را نه :دی

بالا بری پایین بیای به نظر من طراحیه اسلحه ها تو rage عالیه :دی حالا نظر تو هرچی باشه نظر من تغییری نمیکنه :دی
والا ما هم نخواستیم نظر تو رو عوض کنیم:دی اصلا مگه نظر تو رو هم میشه عوض کرد!!؟:-/ نعوذ بالله خوده کارمک هم بیاد بگه من از طراحی یکی از اسلحه ها راضی نیستم(شبیه قضیه ی ویدئوی گیرز 3 و کارمند اپیک و این صحبتا که خودت بهتر میدونی:دی) تو میگی نه!با بازی همخونی داره!:دی

از نظر منم استایل اسلحه ها با محیط بازی خیلی همخوانی داره. این بازی یه بازی پسا آخرالزمانی هستش. و اسلحه هاش چیزی بین حالت کلاسیک و مدرن ساخته شدن. طراحیه اسلحه ها با جو و داستان بازی کاملا همخوانی داره. بعد گرافیک بازی هم حالت real ( یه جورایی تم بازی فانتزی هست.) نداره که بشه اسلحه ها رو به شکل و ظاهر اسلحه های واقعی ساخت. از نظر من کاملا بی نقصه.

آخرین ویرایش:
خوب بازي هم كه ليك شد.گرچه من بايد هنوز منتظر باشم.

حالا اينارو بيخيال ميگم بچه ها بياين يكم هايپ كنيم تا نمرات سايتها در بياد.

نمیدونم چرا گرافیک و گیم پلی بازی یه جوری به نظرم زده...گرافیکش میشه گفت عالیه ولی واقعی نیست...فکر نکنم در حد اونی باشه که دوستان تعریف میکنن...حالا دوستان فن بازی نیان بگن نه اشتباه میکنی:d

طبق تحقیقاتی که انجام دادم (:دی) محدودیت انتشار نقدها نیمه شب دوشنبه برداشته میشه، یعنی در واقع همون روز انتشار بازی منتظر نقدهای رسمی باشید :دی
Review embargo goes down midnight between Monday and Tuesday (October 3/4)

نمیدونم چرا گرافیک و گیم پلی بازی یه جوری به نظرم زده...گرافیکش میشه گفت عالیه ولی واقعی نیست...فکر نکنم در حد اونی باشه که دوستان تعریف میکنن...حالا دوستان فن بازی نیان بگن نه اشتباه میکنی:d
خوب معلومه . گرافیکش نبایدم واقعی باشه . از اولم قرار بود همینجوری باشه
یه چیزیه تو مایه های cell shade هست که قبلا تو borderland بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or