RAGE | PS3

بابا جان من نمیفهمم چرا پای این آشغال ها الکی پول میدن
طرف خودش هم میدونست چه گندی داره میزنه نه یه بتا داد بیرون نه یه دمو
همیشه سعی کنید انحصاری های سونی اولین گزینه خریدتون باشن:x
به جای این آشغالم برین رزیزتنس3 بخرین>:d

فقط کافی بود 4 تا گیم پلی از بازی ببینید تا بفهمید چه بازی boring ییه. قبل از خریدن بازی اورجینال حتما چند تا ویدیو از گیم پلیش ببینید.

آقایون من اینجا بگم به هیچ وجه نسخه PS3 رو اورجینال نخرید .... یعنی خیلییییییییییییییییییییییییییییییی داغونه ، من نمیدونم چرا IGN یا GS یا جاهای دیگه از گرافیک بازی ایراد نگرفتن ؟!!!! یعنی من تا حالا بازی اینجوری ندیدم که هر بار دوربین رو میچرخونی Texture ها از اول لود بشن بعد دوباره که بچرخوتی از بین بره دوباره لود بشه !!!!!!!!!!!!!! از اون طرف هم درسته که فریم ریت بازی نرم و خوبه ولی Screen Tearing داره یه جاهایی ( اینش حاد نیست ) ضمن اینکه کلا تکسچرهای بازی حتی اگه لود هم بشن چیز خاصی نیستن !!
حالا نمیدونم نسخه 360 چجوریه ولی اگه اون خیلی خوبه خب باید سایتها اختلاف امتیاز داشتن یا یه چیزی میگفتن !

من بازی رو نخریدم ولی تا قبل از نظرات دوستان ، از این همه تعریفی که ازش می شد خفه شده بودم
تو این چند سال معرفی این بازی هر وقت یه خبری ازش می شد می گفتن عظیم ترین پروژه تاریخ game هست
من هم کلی منتظرش بودم
حیف.........

آقایون من اینجا بگم به هیچ وجه نسخه PS3 رو اورجینال نخرید .... یعنی خیلییییییییییییییییییییییییییییییی داغونه ، من نمیدونم چرا IGN یا GS یا جاهای دیگه از گرافیک بازی ایراد نگرفتن ؟!!!! یعنی من تا حالا بازی اینجوری ندیدم که هر بار دوربین رو میچرخونی Texture ها از اول لود بشن بعد دوباره که بچرخوتی از بین بره دوباره لود بشه !!!!!!!!!!!!!! از اون طرف هم درسته که فریم ریت بازی نرم و خوبه ولی Screen Tearing داره یه جاهایی ( اینش حاد نیست ) ضمن اینکه کلا تکسچرهای بازی حتی اگه لود هم بشن چیز خاصی نیستن !!
حالا نمیدونم نسخه 360 چجوریه ولی اگه اون خیلی خوبه خب باید سایتها اختلاف امتیاز داشتن یا یه چیزی میگفتن !
ای بابا ! یعنی واقعاً اینقدر داغونه نیما جان؟!

یعنی من تا حالا بازی اینجوری ندیدم که هر بار دوربین رو میچرخونی Texture ها از اول لود بشن بعد دوباره که بچرخوتی از بین بره دوباره لود بشه !!!!!!!!!!!!!!
چنین چیزی رو به صورت واضح تو تریلری که فکر کنم تو E3 نمایش داده بودن میتونستی ببینی

البته یه وقت فکر نکنید این قضیه مربوط به ضعف سازنده ها هستا کنسول ضعیفه و مشکل داره!!!!! =))

برادر من اگه کنسول اینقدر ضعیف بود انچارتد رو با اون همه عظمت اجرا نمیکرد پس مشکل جای دیگست البته فکر میکنم برای بازی کردن این عنوان 360 بهترین گزینه باشه
منظور منو برعکس فهمیدی

آخرین ویرایش:
ما خر رفتیم این بازی رو ارجینال گرفتیم.اگه بازی داستان ماریو هم داشت بهتر بود.تکسچر ها که دیر لود میشن هیچ ،بعد از لود هم افتضاحن.

یه سوال هم داشتم.بازی من رجیون 3 هست.ولی اکانتم برای اروپا.ولی یه اکانت رجیون 3 هم دارم.اگه از کد برای اکانت رجیون 3 استفاده کنم اون مرحله یا محتوا برای اکانت اصلیم یعنی رجیون 2 هم میاد؟

آخرین ویرایش:
ما خر رفتیم این بازی رو ارجینال گرفتیم.اگه بازی داستان ماریو هم داشت بهتر بود.تکسچر ها که دیر لود میشن هیچ ،بعد از لود هم افتضاحن.

یه سوال هم داشتم.بازی من رجیون 3 هست.ولی اکانتم برای اروپا.ولی یه اکانت رجیون 3 هم دارم.اگه از کد برای اکانت رجیون 3 استفاده کنم اون مرحله یا محتوا برای اکانت اصلیم یعنی رجیون 2 هم میاد؟

شما کد رو توی اکانت ریجن3 خودت وارد کن و بعد برو توی اکانت اروپای خودت بازی کن...انلاینش رو بازی کردی یه توضیحی بده!!

خیلی جالب نیست.همش دور محور مبارزه با ماشین ها میچرخه.ولی یک نکته مثبت فوق العاده داره اونم اینه که گزینه های بسیاری برای Customize ماشین ها وجود داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or