Rage: Carmack از آن چیزی که تصور می کردم بهتر به نظر می رسد.

TCSCELL

8
کاربر سایت
rage_logo.png

برنامه نویس افسانه ای و کهنه کار id Software آقای John Carmack گفت که Shooter جدید آن ها,Rage,از لحاظ بصری بسیار زیباتر و تاثیر گذارتر از چیزی است که امیدوار بود.

"چیزی که در این صنعت بسیار عالیست این است که چیزی که ما الان می توانیم ارائه دهیم,ورای آن چیزی است که در تصورات شخصی من می گنجید.من وقتی انجین Tech را ساختم کاملا این موضوع برایم روشن شد.من ذهنیتی داشتم در مورد اینکه مثلا چگونه در آینده شما دیگر بافت های کاشی های تکراری روی دیوار را نبینید,که شما قادر باشید حتی خاک را بین شکاف های این کاشی ها قرار دهید.من این حس و ذهنیت مبهم را داشتم.اما وقتی که به این تصویر ذهنی تیره و مبهم در Rage نگاه میکنید,به این نتیجه می رسید که"این واقعا شگفت آوره.این بسیار بهتر از چیزی است که تصور می کردم".این خیلی عالی است که همچین حسی داشته باشیم."

عنوان Shooter/Racing متفاوت id که با انجین قدرتمند id Tech 5 در حال ساخت است و فضایی post-apocalyptic دارد,بالاخره سپتامبر امسال برای PC و کنسول ها عرضه خواهد شد در حالی که نسخه ی X360 در حالت 720p و 60 فریم بر ثانیه اجرا می شود.

آخرین ویرایش:
حاجی این بازی جدید نیست. 4 ساله داره روش کار میشه چیزهایی هم که بنده و دوستان میگیم با توجه به تریلرها و شرکت سازندشه همین.

اینو که ولش :d اینو زور زده 60 فریمش کنه تا چشه ملت در بیاد
من منتظر doom4 هستم فکرشو بکن محیط بسته تر و 30 فریم چه پیشرفت گرافیکی میتونه داشته باشه البته اگه به این نسل برسه دیگه 2 سال یه بار میگن doom4 بعد دیگه خبری نمیشه :-s
اووووستااااااد میفرمودیه :d

دوره گرافیک و بصری و اینا تموم شده. حتی اگر بخواد هایپ کنه، این موضوعات تاثیرشون ندارن.
گرافیکش چندبرابر الانم بشه برای یکی مثل من فرقی نمیکنه.

حاجی این بازی جدید نیست. 4 ساله داره روش کار میشه چیزهایی هم که بنده و دوستان میگیم با توجه به تریلرها و شرکت سازندشه همین.

از من می شنوی خیلی خودتو امیدوار نکن اینم یه بازی معمولی در میاد که فقط گرافیکش بالاست که منم با نظر این دوستمون موافقم که میگه گرافیک مهم نیست زیاد موضوع زمان کار روی بازی نیست اگه اینطوره duke nukam که دیگه باید یه ابر بازی در بیاد عزیز

قضیه ی duke nukem با این خیلی فرق میکنه عزیز، اون بازی اگه اشتباه نکنم 2 بار کلا مونور گرافیکیش عوض شده، ناشر بازی و سازنده عوض شده و....
در کل بازی واسه بر طرف کردن مشکلات فنی نبوده که اینهمه تاخیر خورده واسه ی کمبود سرمایه و چندین مشکل دیگه بوده. ولی این بازی از سال 2007 که انونس شد داره با یه تیم قوی روش کار میشه.
id software شرکتیه که ضعیف ترین بازیاش هم بازم قابل توجهه چه برسه به این عنوان.
این نظر من نیست اگه صفحه ی قبل رو خونده باشی خودم یه لینک دادم که نظر منتقدی بوده که توی pax east حدود 45 دقیقه از بازی رو دیده. همینطور e3 2010 رو یه مرور بکن ببین چقدر جایزه برده. در کل نمیخوام نظرت رو عوض کنم میتونیم وایسیم تا زمان عرضه ی بازی که همه چیز معلوم میشه.

از من می شنوی خیلی خودتو امیدوار نکن اینم یه بازی معمولی در میاد که فقط گرافیکش بالاست که منم با نظر این دوستمون موافقم که میگه گرافیک مهم نیست زیاد موضوع زمان کار روی بازی نیست اگه اینطوره duke nukam که دیگه باید یه ابر بازی در بیاد عزیز
از کجا می دونی شما که اینقدر مطمدن هستی؟
خیلی از بازیهای بودن مثل GeoW که هیچ گونه نو آوری تو گیم پلی نداشتن آن چنان پر سر و صدا شدن که از در و دیوار اسشون رو می شنویم.
به احتمال خیلی زیاد هم Rage جز همین عناوین هست. می تونه تکون محکمی به بازار بده.

قضییه دوک کلا چیز دیگریست اصلا ربطی ندارن
داستان دوک خیلی غم انگیزه مخصوصا george broussard...چه پدری ازش درومد:(
ولی شما این بازی با سروصداهاش رو با هیچ بازی مقایسه نکن چون کارمک پشتشه پدر سبک FPS
به هیچ وجه به این بازی شک نکن

خیلی خوب ما هم متقاعد شدیم بازی خوبیه صبر می کنیم ببینیم چی از اب در میاد

نسخه Ps3 این 60 فریم روی720p رو مگه نداره؟؟؟
احتمالا بابت این قضیه مطمئن نیست!:دی
--------------------------------------------------------------------------
الان انقدر بازیها زیاد شدن آدم تاریخ عرضه یادش نمی مونه که!:دی
تاریخ انتشارش کی هست؟به فارسی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or