RAGE در 3 دیسک برای Xbox 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
RAGE_logo.jpg

Tim Willits کارگردان بازی تایید کرد که عنوان RAGE در 3 دیسک برای 360 عرضه خواهد شد.

وی اضافه کرد"2 دیسک آن برای قسمت سینگل پلیر و 1 دیسک آن برای قسمت مالتی پلیر خواهد بود"
"همچنین بازی برای PS3 در یک عدد Blu-Ray عرضه خواهد شد".

تریلر E3 بازی را می توانید از اینجا تماشا کنید.

Soruce

• Like
Reactions: Emperor visari
منکه به شدت استقبال میکنم ! چون باعث میشه از حجم تکسچرها نزنن که همین 2 دیسک هم برای تکسچرهاش مشکل ساز بود و همچنین باعث میشه محیطهای بازی هم تغییر ندن !
البته همین بخش سینگل بازی هم طولانیی 15 الی 16 ساعت وقت لازمه برای تمومکردنش .
تو بگو 10 ديسك !!
كي رو ايكس باكس ميزنه اينو !!!! :d
یعنی در اوردن یه dvd اینهمه زور داره ؟!:دی

آخرین ویرایش:
یعنی در اوردن یه dvd اینهمه زور داره ؟!:biggrin1:
قبلا زور نداشت الان جدیدا زور داره بخدا :دی سر گرفتن اچیومنت های L.A Noire رسما سرویس شدم من. هی پرونده رو که عوض میکردی میگفت فلان دیسک رو بنداز. کلی هم فحش بار مایکرو کردم :دی

قبلا زور نداشت الان جدیدا زور داره بخدا :دی سر گرفتن اچیومنت های L.A Noire رسما سرویس شدم من. هی پرونده رو که عوض میکردی میگفت فلان دیسک رو بنداز. کلی هم فحش بار مایکرو کردم :دی
:دی این رو دقیقا باهاتم،حس هم دردی دارم:دی ولی j-tag داشتی که. با اون میرفتی اوضا بهتر بود:دی

من هر بازی رو که حوصله نمیکنم اجیو بگیرم در عرض سه سوت گلیچ میکنم :d جذابیت بازی هم اصلا کم نمیشه:dاخه کی حوصله داره 95 تا ماشین تو بازی پیداکنه:d

خوب خوبه تو ایران همون 2دیسک اول بیشتر میارن ودیسک 3رو هم واسه مولتی بازن چند تایی اماد می کنند

ولی دیگه کم کم باید مایکرو کاری کنه دیگه کمی زیاد شده دیسک ها فردا میان می گن 5-6دیسکه

ولی خداییش همین طوزیشم فقط 360:d

خب قرار نیست اینم مثل L.A Noire باشه :دی ممکنه قضیش فرق کنه .
در ضمن 2 تا دیسک مربوط به سینگل بازی هست ! یعنی با 2 تا سر کار داری نه 3 تا :دی
ولی همین 3 دیسک شدن خیلی خوب شد باعث میشه به کیفیت بازی ضربه نخوره از یه طرف هم که مایکروسافت حجم dvd ها را 1 گیک بیشتر کرده :دی

از بازیای سه دیسک خاطره خوبی ندارم یعنی LA. بدجوری حالمو گرفت اینم با اینکه خیلی ازش خوشم نمیاد ولی امیدوارم اونجوری نباشه

شما کیفیت بالاتر و سه دیسک رو ترجیح میدین با کیفیت پایین با یه دیسک ؟؟؟:d
فقط کاش ماکرو یه قابلیت اضافه میکرد که بعد یه بار نصب بازی برو روی هار نیاز به تعویض دیسک نبود و هر دیسکی که میذاتشی ( چه یک ،چه دو، چه سه ) فرقی نمی کرد و با همون یه دیسک میشد تا آخر رفت :d

بسیار عالیه. خوبه گرافیک این بازیه غول فدای حجم کمه دیسکای x360 نشه.
فقط کاش ماکرو یه قابلیت اضافه میکرد که بعد یه بار نصب بازی برو روی هار نیاز به تعویض دیسک نبود و هر دیسکی که میذاتشی ( چه یک ،چه دو، چه سه ) فرقی نمی کرد و با همون یه دیسک میشد تا آخر رفت
چیز دیگه ای نمی خوای شما.........:d
اینجوری که ماکروسافت بدبخت میشد که.....:d:))

شما کیفیت بالاتر و سه دیسک رو ترجیح میدین با کیفیت پایین با یه دیسک ؟؟؟:d
فقط کاش ماکرو یه قابلیت اضافه میکرد که بعد یه بار نصب بازی برو روی هار نیاز به تعویض دیسک نبود و هر دیسکی که میذاتشی ( چه یک ،چه دو، چه سه ) فرقی نمی کرد و با همون یه دیسک میشد تا آخر رفت :d

کیفیت بالاتر کیفیت پایین تر نکن :dسر L.Aمگه نبود XBOX بهتر بود یا PS3 الانم میگن روXBOXبهتر ولی اخرش باید فشرده سازیش کنن

• Like
Reactions: ar93

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or