یعنی در اوردن یه dvd اینهمه زور داره ؟!تو بگو 10 ديسك !!
كي رو ايكس باكس ميزنه اينو !!!! :d
قبلا زور نداشت الان جدیدا زور داره بخداسر گرفتن اچیومنت های L.A Noire رسما سرویس شدم من. هی پرونده رو که عوض میکردی میگفت فلان دیسک رو بنداز. کلی هم فحش بار مایکرو کردم
![]()
من هر بازی رو که حوصله نمیکنم اجیو بگیرم در عرض سه سوت گلیچ میکنم :d جذابیت بازی هم اصلا کم نمیشه:dاخه کی حوصله داره 95 تا ماشین تو بازی پیداکنه:dقبلا زور نداشت الان جدیدا زور داره بخداسر گرفتن اچیومنت های L.A Noire رسما سرویس شدم من. هی پرونده رو که عوض میکردی میگفت فلان دیسک رو بنداز. کلی هم فحش بار مایکرو کردم
![]()
قبلا زور نداشت الان جدیدا زور داره بخداسر گرفتن اچیومنت های L.A Noire رسما سرویس شدم من. هی پرونده رو که عوض میکردی میگفت فلان دیسک رو بنداز. کلی هم فحش بار مایکرو کردم
![]()

چیز دیگه ای نمی خوای شما.........:dفقط کاش ماکرو یه قابلیت اضافه میکرد که بعد یه بار نصب بازی برو روی هار نیاز به تعویض دیسک نبود و هر دیسکی که میذاتشی ( چه یک ،چه دو، چه سه ) فرقی نمی کرد و با همون یه دیسک میشد تا آخر رفت

شما کیفیت بالاتر و سه دیسک رو ترجیح میدین با کیفیت پایین با یه دیسک ؟؟؟:d
فقط کاش ماکرو یه قابلیت اضافه میکرد که بعد یه بار نصب بازی برو روی هار نیاز به تعویض دیسک نبود و هر دیسکی که میذاتشی ( چه یک ،چه دو، چه سه ) فرقی نمی کرد و با همون یه دیسک میشد تا آخر رفت :d