این سوالو باید تو تاپیک مشاوره بره خرید کارت گرافیک میپرسیدی.سلام.بهترین گرافیک برای اجرای بازی کریسیس در حالت very high چیه؟مشخصات و قیمتش رو هم بگید؟بوجه من 200.000 تومن هستش
در حال حاظر تنها کارتایی که میتونن با اون تنظیمات کرایسیس رو اجرا کنن و فریم بالایی بدن 4870x2 و gtx280 هستن و هر دو هم بالای 600 مایشونه.سلام.بهترین گرافیک برای اجرای بازی کریسیس در حالت very high چیه؟مشخصات و قیمتش رو هم بگید؟بوجه من 200.000 تومن هستش
سلام من امروز یه 4850 کلوب خریدم و دماش رو 80 درجه هست البته آخرین ورژن درایور رو هم دانلود کردم اما فرقی نکردبا سلام
کارت گرافیک من Sapphire HD4850 هست و من فقط درایور توی سیدیش رو نصب کردم و هنوز بایوسش رو آپدیت نکردم و انتظار داشتم دماش توی حالت عادی در ویندوز 80 درجه باشه ولی 50 درجه است!!!
دیگه نیازی به آپدیت بایوس و درایور ندارم؟!
http://img52217.pictiger.com/images/16719340/
با تشکر
کارتت رو رو یه سیستم دیگه امتحان کن پاورت چیه ؟من با این سیستم Call Of Duty 4 رو بصورت High و روون اجرا کردم و حالا که گرافیکم رو تغییر دادم و یک Sapphire HD4850 گرفتم میخواستم این بازی رو Very High اجرا کنم ولی متاسفانه بازیش کنده یعنی من با کارت قبلیم توی حالت Very High حدودا 23-22 فریم میگرفتم و حالا با این کارت 28-27 فریم میگیرم در صورتی که این کارت باید به من 60-50 فریم بده!!!
آخرین ورژن DirectX و ATI Catalyst Driver 8.8 رو هم نصب کردم ولی بازم چیزی تغییر نکرد!!!