the zelda
کاربر سایت
آره. ولی چرا نمی خریش؟ مگه کجا زندگی می کنی که بازیای وی گیر نمیاد؟ اگه اینترنت ا محدود نداشته باشی، بری بخریش راحت تر و به صرفه ترهمنم می خوام دانلودش کنم با حال هست؟
تائید میشهb-)اره قشنگه
ادونچر هستچه سبکیه؟
سبک "خنده دار" نشنیده بودیم:dخنده داره خیلی زیاد
تو ویکی نوشته نسخه کوتاهشم برای پی سی اومده
درسته ؟
بازیش خيلی سرگرم کننده اس تک نفره اس داستانی مرحله ایه خيلی باحاله و خنده دار من بدون موشن پلاس بازی کردم . ماریو پاری 9 هم قشنگه ولی داستانی نیست بیشتر مینی گیمه گروهی بیشتر حال میده و ........... هر کدوم یه جوره سبکشون فرق دارهدوستان اين بازي سرگرم كننده تر هست يا ماريو پارتي9؟ كلا ارزش داره بازيش كنم يا نه؟ راستي موشن پلاس لازم داره يا نه؟
خودم دارم كه ميگم زياد جالب نيست ولي ايدش خيلي با حاله ......بازی travel in time بازگشت به گذشته بود و شبیه ریمن ها بود ریمن ها اگه گروهی با دوستات بازی نکنی اصلأ حال نمیده همش مینی گیم چند دقیقه ایه ولی بازی rabbid go home محشر بود من همه ریمن ها و rabbid ها و ماریو پارتی دارم rabbid go home عالی بود اگه خواستی بازیشو دارم بهت میدم
---------- نوشته در 09:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 AM ارسال شده بود ----------
به وبلاگ servateh.mihanblog.com حتمأ سر بزنید
---------- نوشته در 09:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:52 AM ارسال شده بود ----------
به وبلاگ servateh.mihanblog.com حتمأ سر بزنید