Rabas: پایرسی هیچگاه متوقف نخواهد شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
سازنده عنوان Dead Trigger یعنی Mad Finger Games در رابطه با موضوع پایرسی و اینکه چرا این موضوع به سادگی قابل توقف نخواهد بود، صحبتی انجام داده است.

Mad Finge عنوان شوتر زامبی خود (Dead Trigger) را به طور رایگان بر روی iOS و Android، برای دوری از خوشی پایرت ها عرضه خواهد کرد.

در پستی در Gamezebo، رئیس استودیو، اقای Marek Rabas توضیح داد: "بازی ها همیشه دزدیده می شوند و ما کاری نمی توانیم در قبال این مساله انجام دهیم. من معتقدم که پایرسی هیچگاه متوقف نخواهد شد."
او ادامه داد: "فقط تصور کنید که نسبت پایرسی از هر 10 بازیکن که بازی شما را انجام داده اند، 9 به 1 است. این مورد 'حداقل' یک کاربر پایرت را متقاعد خواهد کرد که بازی شما را بخرد و در اینجاست که شما دو برابر پول خود را خواهید داشت."

"هدف اصلی ما این نیست که پول زیادی به دست بیاوریم. ما نمی خواهیم که Disney دوم باشیم و یا کمپانی را به میلیون ها دلار بفروشیم. همچنین لازم نیست که ما هر 3 ماهه مالی، سرمایه گذاران را با نتایج عالی حاصل از سرمایه شان خوشحال کنیم. ما به سادگی از ساختن بازی لذت می بریم."

" ما به کمک کمپانی هایی که سخت افزار تولید می کنند احتیاج داریم. این سخت افزار ها به خاطر عناوین ما فروش می کنند و این کمپانی ها باید از بازی های ما در مقابل پایرسی محافظت کنند."

منبع

نسبت پایرسی از هر 10 بازیکن که بازی شما را انجام داده اند، 9 به 1 است. این مورد 'حداقل' یک کاربر پایرت را متقاعد خواهد کرد که بازی شما را بخرد و در اینجاست که شما دو برابر پول خود را خواهید داشت

دقیقا همون مثالی که من چند ماه پیش زدم. پایرسی از این طریق باعث میشه که سازنده سود هم ببره (در حالی که اکثرا فکر میکنن فقط ضرر برای بازیساز داره)

ما به کمک کمپانی هایی که سخت افزار تولید می کنند احتیاج داریم

این هم نکته ی مهمیه, اگه کمپانیهایی مثل nVidia و AMD و Intel اقدام به ساخت و انتشار بازیهای مختلف بزنن وضع PC Gaming خیلی بهتر میشه ولی متاسفانه خبری نیست :D

پایرسی هیچگاه متوقف نخواهد شد

در این مورد هم تصور میکنم با همه گیر شدن Cloud Gaming پایرسی متوقف بشه

دقیقا همون مثالی که من چند ماه پیش زدم. پایرسی از این طریق باعث میشه که سازنده سود هم ببره (در حالی که اکثرا فکر میکنن فقط ضرر برای بازیساز داره)

این هم نکته ی مهمیه, اگه کمپانیهایی مثل nVidia و AMD و Intel اقدام به ساخت و انتشار بازیهای مختلف بزنن وضع PC Gaming خیلی بهتر میشه ولی متاسفانه خبری نیست :D

در این مورد هم تصور میکنم با همه گیر شدن Cloud Gaming پایرسی متوقف بشه

بدون شک هم یه راه حلی برای cloud gaming هم پیدا میشه شک نداشته باش.

آقا این موضوع دقیقا یعنی چی ؟

خدا کنه هیچوقت هم متوقف نشه که ما تو ایران بیچاره میشیم.!خدا سایه برادران هکر گرامی رو از سر ما کم نکنه اگر این سربازان بی ادعا نبودن:dمعلوم نبود الان برای بازیها چقدر باید وام میگرفتیم.

خدا کنه هیچوقت هم متوقف نشه که ما تو ایران بیچاره میشیم.!خدا سایه برادران هکر گرامی رو از سر ما کم نکنه اگر این سربازان بی ادعا نبودن:dمعلوم نبود الان برای بازیها چقدر باید وام میگرفتیم.

این پایرت خوری به درد کسی می خوره که معمولا 3/4 بازی های تو بازار رو می خره یعنی از خیر هیچ بازی نمی خواد بگذره :دی...من خودم نسل بعد جز کسایی هستم که همون اول می رم سراغ اورجینال ..چون من دیگه مثل قدیم حوصله هر بازی رو ندارم کهولت سن و..فکر نکنم تا اخر نسل بیشتر 20 بازی بخرم همین ایکس باکس رو یه بار حساب کردم اگه قرار بود اورجینال بخرم کدوم بازی هارو می خریدم ..تعدادش زیر 20 تا شد. خوبی هایی که این کار داره اینه که مشکل بن شدن و ... و نگرانیشو نداری..همین بخش انلاین به نظرم از بخش سینگل خیلی لذت بخش تره و می تونه کلی ادم رو سرگرم کنه ..پول کپی خور کردن و ال تی و ... نمی دی .
همون اول نسل لذت گرافیک و بازی رو می چشی...تا یه سال صبر کنی که شاید کپی خور بشه و...
این مشکلات مسخره ال تی 2 و ال تی 3 که بازی ها دوباره باید پچ بشن و... رو در نظر بگیرید ..باور کنید انقدر که پول بازی کپی دادیم پول بازی اورجینال نمی دیم من الان تو خونه 1.5 متر بازی ایکس باکس دارم که نصفشون رو تا تو کنسول گذاشتم نیم ساعت بعد انداختم اون ور :دی

خدا نکنه :|

بدون شک هم یه راه حلی برای cloud gaming هم پیدا میشه شک نداشته باش.

امیدوارم پیدا بشه ولی هر چی فکر میکنم راه حلی به ذهن خودم نمیرسه :|

آقا این موضوع دقیقا یعنی چی ؟

طرف خودش مثال زده دیگه.
مثلا 10 تا گیمرن که دوتاشون اصل میخرن و 8 تاشون پایرت کارن. مثلا بازی X منتشر میشه.
اصل کار اولی که از بازی خوشش میادو میره میخره
8 تا پایرت هم که پایرتشونو میکنن و بازی خوب از آب در میاد و میان تو اینترنت از بازی تعریف میکنن و این باعث میشه که اصل کار دومی هم ترغیب بشه و بره بازیو بخره و با اینکار بازیساز بجای یه دونه سود,2 تا سود میکنه.

این پایرت خوری به درد کسی می خوره که معمولا 3/4 بازی های تو بازار رو می خره یعنی از خیر هیچ بازی نمی خواد بگذره :دی...من خودم نسل بعد جز کسایی هستم که همون اول می رم سراغ اورجینال ..چون من دیگه مثل قدیم حوصله هر بازی رو ندارم کهولت سن و..فکر نکنم تا اخر نسل بیشتر 20 بازی بخرم همین ایکس باکس رو یه بار حساب کردم اگه قرار بود اورجینال بخرم کدوم بازی هارو می خریدم ..تعدادش زیر 20 تا شد. خوبی هایی که این کار داره اینه که مشکل بن شدن و ... و نگرانیشو نداری..همین بخش انلاین به نظرم از بخش سینگل خیلی لذت بخش تره و می تونه کلی ادم رو سرگرم کنه ..پول کپی خور کردن و ال تی و ... نمی دی .
همون اول نسل لذت گرافیک و بازی رو می چشی...تا یه سال صبر کنی که شاید کپی خور بشه و...
این مشکلات مسخره ال تی 2 و ال تی 3 که بازی ها دوباره باید پچ بشن و... رو در نظر بگیرید ..باور کنید انقدر که پول بازی کپی دادیم پول بازی اورجینال نمی دیم من الان تو خونه 1.5 متر بازی ایکس باکس دارم که نصفشون رو تا تو کنسول گذاشتم نیم ساعت بعد انداختم اون ور :دی

من این نسل دهنم آسفالت شد از بس بازی اورجینال خریدم از اون دسته آدمهایی بودم که بازیهای ps3 رو به روز میگرفتم(Lair,Uncharted,HS,resistance)پدرم در اومد به چیز خوردن افتادم تازه امسال فهمیدم که چه کلاه گشادی از طرف انسانهای با شرف سر همین اورجینال خوری رفت تو سرم..!! فهمیدم به اقتضاء و شرایط همون کشور و منطقه بازی خرید کنم...!!!چون اینجا اروپا یا آمریکا نیست که همیشه حق با مشتری باشه...!!!یا به مشتری احترام بزارن اینجای جای یه کاری هست که اگه بگم تیرباران میشم....!!دیگه این بحث اورجینال بهتر است یا کپی هم خیلی خیلی قدیمی و کلیشه ای شده...!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or