R.U.S.E

Hosein M

کاربر سایت
یک بازی استراتژی زیبا مربوط به دوران جنگ جهانی دوم...این بازی کاری از Ubisoft می باشد و هنور تاریخ دقیقی برای عرضه آن تعیین نشده است. محیط در این بازی زیبا طراحی شده و به واقعیت نزدیک می باشد.
s37777_pc_1.jpg

s37777_PC_8.jpg

s37777_PC_7.jpg

s37777_PC_6.jpg

s37777_PC_5.jpg

s37777_PC_9.jpg

s37777_PC_14.jpg

s37777_PC_13.jpg

s37777_PC_12.jpg

s37777_PC_11.jpg

s37777_PC_10.jpg

البته برای نظر دادن هنوز زود هست ولی کلا به نظر میرسه جزء اولین بازی های استراتژیک بدرد بخور هست که قراره بیاد که با گرافیک بالا و اجرای تاکتیک های رزمی ، بازی انجام صورت بگیره ...

کسی مجبورتون کرده درباره چیزی که نمیدونید نظر بدید؟

ناشر این بازی Ubi هست و مراحل ساختش هم به این شرکت اصولا ربطی نداره. اگر یه مقدار درباره بازی های این سبک اطلاعات داشته باشید که مطمئنا ندارید میدونستید که سازنده بازی Eugen Systems هست و توی کارنامه اش بازی خوبی مثل Act of War دیده میشه.
عکس پنجمی از بالا عکس Real Time هست یعنی زوم کنیم اینقدر گرافیک داره ؟
عکس پنجم ریل نیست. عکس هفتم هم ارت ورک هست.
به نظرم موفق نخواهد بود...
یوبی کجا و RTS کجا؟...
خیلی ربط داشت واقعا:laughing:
البته برای نظر دادن هنوز زود هست ولی کلا به نظر میرسه جزء اولین بازی های استراتژیک بدرد بخور هست که قراره بیاد که با گرافیک بالا و اجرای تاکتیک های رزمی ، بازی انجام صورت بگیره ...
میشه یه مقدار این پستت رو شفاف سازی کنی !

من که تریلر های بازی رو دیدم خیلی خوشم اومد از بازی
همچین بازی ای برای طرفداران کنسولها که بازی rts هم دوستدارن غنیمته :d ( قضیه ی لنگه کفش در بیابان )

من هم یک دموی اختصاصی از این بازی رو 3 روز پیش بازی کردم و خیلی خوشم اومد ازش واقعا روان بود. تنها یک سری مشکلات کوچیک داشت که به زودی بهشون اشاره می کنم و فردا در پیش نمایش قرار خواهم داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or