ما اخیرا این شانس را داشتیم که با آقای Mikael Bourget، مدیر روابط عمومی شرکت Qubic Games در خصوص کنسولهای نسل آینده صحبتی داشته باشیم. یکی از سازندگان مستقل که هم اکنون بازی آنها AirRace Speed از شبکه Nintendo eShop قابل دست رسی است. ما از ایشان پرسیدیم که کدام یک از کنسولهای آینده هیجان انگیزتر است، آیا PS4 و 8 گیگابایت GDDR5 RAM یا X1 و Kinect و یا تکنولوژی Cloud که در هر دو کنسول وجود دارد؟
هم سونی و هم مایکروسافت تکنولوژی Cloud را به کنسولهایشان آوردهاند. مثل اینکه PS4 میتواند از سیستم Gaikai برای استریم کردن بازیهای PS3 و در آینده برای بهبود عملکرد بازیها استفاده کند. به نظر شما در این رقابت ماراتون کدام یک از کنسولها موفقتر خواهد بود؟
"من میتونم از دو منظر به این سوال جواب بدم: از نگاه سازندهها و یا گیمرها. به عنوان یک گیمر من فکر میکنم ما جذب همه چیز میشیم! اما باید جواب درست این باشه که اکثر ماها PS4 رو به X1 ترجیح میدیم اما من فکر نمیکنم این بخاطر بزرگتر و بهتر بودن RAM کنسول باشه. ما PS4 را ترجیح میدیم بخاطر تفاوتی که در بازیهاش وجود داره و بازیهای بهتری داره!
البته باید بگم که هیچ یک از این کنسولها هنوز بیرون نیومدن و آینده بزرگی در پیش روی هرکدوم از انهاست. ما قبلا PS3 و X360 رو تجربه کردیم؛ انها سالهای زیادی عمر کردن و چیزهای زیادی رو ارایه کردن. به عنوان یک سازنده مستقل باید بگم که ما از انتشار دیجیتالی بازیهامون خیلی لذت میبریم. اینکار هم مقرون به صرفهتر هست و هم مدیریتش راحتتره. برتری اساسی که سیستم Cloud داره اینه که اجازه میده عناوین و محتوای دیجیتالی بیشتری عرضه بشن. در نتیجه ما خیلی خوشحال میشیم که ببینیم هردوی این کنسولها در آینده کارهای بیشتری رو با Cloud امکان پذیر کنن."
هم سونی و هم مایکروسافت تکنولوژی Cloud را به کنسولهایشان آوردهاند. مثل اینکه PS4 میتواند از سیستم Gaikai برای استریم کردن بازیهای PS3 و در آینده برای بهبود عملکرد بازیها استفاده کند. به نظر شما در این رقابت ماراتون کدام یک از کنسولها موفقتر خواهد بود؟