Qubic Games: به عنوان یک گیمر بیشتر ما PS4 را ترجیح می‌دهیم، اما بخاطر بازی‌ها نه RAM

Cloud Strife

Loyal Member
ما اخیرا این شانس را داشتیم که با آقای Mikael Bourget، مدیر روابط عمومی شرکت Qubic Games در خصوص کنسول‌های نسل آینده صحبتی داشته باشیم. یکی از سازندگان مستقل که هم اکنون بازی آن‌ها AirRace Speed از شبکه Nintendo eShop قابل دست رسی است. ما از ایشان پرسیدیم که کدام یک از کنسول‌های آینده هیجان انگیز‌تر است، آیا PS4 و 8 گیگابایت GDDR5 RAM یا X1‌ و Kinect و یا تکنولوژی Cloud که در هر دو کنسول وجود دارد؟

"من می‌تونم از دو منظر به این سوال جواب بدم: از نگاه سازنده‌ها و یا گیمرها. به عنوان یک گیمر من فکر می‌کنم ما جذب همه چیز می‌شیم! اما باید جواب درست این باشه که اکثر ماها PS4 رو به X1 ترجیح می‌دیم اما من فکر نمی‌کنم این بخاطر بزرگ‌تر و بهتر بودن RAM کنسول باشه. ما PS4 را ترجیح می‌دیم بخاطر تفاوتی که در بازی‌هاش وجود داره و بازی‌های بهتری داره!

البته باید بگم که هیچ یک از این کنسول‌ها هنوز بیرون نیومدن و آینده بزرگی در پیش روی هرکدوم از ان‌هاست. ما قبلا PS3‌ و X360 رو تجربه کردیم؛ ان‌ها سال‌های زیادی عمر کردن و چیزهای زیادی رو ارایه کردن. به عنوان یک سازنده مستقل باید بگم که ما از انتشار دیجیتالی بازی‌هامون خیلی لذت می‌بریم. اینکار هم مقرون به صرفه‌تر هست و هم مدیریتش راحت‌تره. برتری اساسی که سیستم Cloud داره اینه که اجازه می‌ده عناوین و محتوای دیجیتالی بیشتری عرضه بشن. در نتیجه ما خیلی خوشحال می‌شیم که ببینیم هردوی این کنسول‌ها در آینده کارهای بیشتری رو با Cloud امکان پذیر کنن."

هم سونی و هم مایکروسافت تکنولوژی Cloud را به کنسول‌هایشان آورده‌‌اند. مثل اینکه PS4 می‌تواند از سیستم Gaikai برای استریم کردن بازی‌های PS3‌ و در آینده برای بهبود عملکرد بازی‌ها استفاده کند. به نظر شما در این رقابت ماراتون کدام یک از کنسول‌ها موفق‌تر خواهد بود؟

ببخشید این شخص داره نظرش میگه دقیقا مثل شما که داری میگی بازی نداره سونی نسبط به ماکروسافت ببخشید ماکروسافت هم بازی نداره یه FM5 داره بقیه بازی ها بازی های شرکت های دیگه هستش که پول داده انحصاری باشن بازی ماکروسافت نمیشن اینها همون جوری که چند وقت بعد احتمال داره برای PS4 هم بیان این بازی ها .

چون من یا شما اسم این آقا رو نشنیدیم دلیل بر این نمیشه بگیم میخواد مشهور بشه داره طرفداری PS میکنه یا اینکه آقا متوجه شدیم شما هم هستی .

ببخشید اعتراض به چی ؟ ببخشید یه بازی سازی میاد یه صحبتی میکنه من از نظرش خوشم نمیاد میام میگم به نظر من اینجوری که برای مثال این بابا میگه نیست اما طرف زیر سوال نمیبری چون طرف نمیشناسی .

گالیله رو هم کسی نمیشناخت مسخره هم شد اما در آخر حرفی که زد از 1000 نظر درست تر از افرادی بود که به نظرشون میخواسته مشهور بشه یا مشهور بودن که حرفی میزدن کسی کاری نداشت درسته یا غلط بلکه به خاطر شهرت طرف همیشه حرف طرف درست بود حتی زمانی که حرف اشتباهی میزد .

اینم الان داره نظرش میگه چه درست چه اشتباه چه به نظر شما درست بیاد چه نیاد دلیل نمیشه وقتی از نظر طرف خوشت نمیاد طرف زیر سوال ببری یا اینکه وقتی خوشت میاد چنان بالا ببریش با شاه فالوده نخوره دقیقا مشکل افراط و تفریط وقتی طرف میشناسی هرچی بگه درسته اما اگه نشناسی خر نمیفهمه و نظرش برای مشهور شدنه .
الان صحبت بی حرمتی نبود داداش من!طرف هرچی از دهنش در میاد بر میگرده ب کوجیما میده! ب هیچکی بر نمیخوره حالا برا این بنده خدا همه درس اخلاق میدن???!!!
منم صحبت غیر منطقی یا ی طرفه ای نکردم ک بخایی این حرفایی ک میگیرو قبول کنم!درسته بعضی از دوستان شاید بخاطر تعصب زیادی و بیجا البته از هر دو جناح بزنن! ولی بشخصه سعی کردم خودم اینطوری نباشم.درسته سونی خیلی مشتری پسند تر عمل کرده و خواهد کرد.کسی سیاست های 180 درجه ای کثیف ماکروسافت رو از یاد نمیبره اما هرکسیم برگرده ی نظری رو ک فقط تو حرف روش حساب کرد و عملا چیزی تو چنته نداشته باشه رو فکت بحساب بیاریم رو نمیشه قبول کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or