nimaprince کاربر فعال بخش مطبوعات و دنیای بازی کاربر سایت Oct 5, 2010 #76 نوشته شده توسط FAQ: اره بابا افتضاح نیست فاجعه است ! نمره ی سایت Eurogamer رو دیدین ؟ از 10 به بازی 3 داده! بیشتر... موافقم:d دقيقا همين طوره
نوشته شده توسط FAQ: اره بابا افتضاح نیست فاجعه است ! نمره ی سایت Eurogamer رو دیدین ؟ از 10 به بازی 3 داده! بیشتر... موافقم:d دقيقا همين طوره
гадюка کاربر سایت Oct 5, 2010 #77 تو مرحله 9 چه طوری باید راکتور از بین ببرم؟.همونجایی که یه غولم مییاد.
NOCTIS7 کاربر سایت Oct 5, 2010 #78 ولی اگه همین بازی رو واسه ما PC بازا بیرون میدادن رو سرمون میزاشتیم :d
гадюка کاربر سایت Oct 6, 2010 #79 نوشته شده توسط Big Ps3: تو مرحله 9 چه طوری باید راکتور از بین ببرم؟.همونجایی که یه غولم مییاد. بیشتر... کسی نیست جواب مارو بده!!!!!
نوشته شده توسط Big Ps3: تو مرحله 9 چه طوری باید راکتور از بین ببرم؟.همونجایی که یه غولم مییاد. بیشتر... کسی نیست جواب مارو بده!!!!!
payam11 کاربر سایت Oct 6, 2010 #80 نوشته شده توسط Big Ps3: کسی نیست جواب مارو بده!!!!! بیشتر... غول رو ولش کن فقط باید با مشت بزنی به راکتوره با دکمه x
نوشته شده توسط Big Ps3: کسی نیست جواب مارو بده!!!!! بیشتر... غول رو ولش کن فقط باید با مشت بزنی به راکتوره با دکمه x
pejmAn001 کاربر سایت Oct 6, 2010 #81 نوشته شده توسط mehdi-psp: اون غولی که در مرحله 10 هستش ، اونجا که دختره و پسره دارن به یه جسمی نگاه میکنن بعد یه هو یه غولی میاد و دختره را در دستش میگیره چه طوری باید کشت ؟ بیشتر... Spoiler اول دستشو بزن دختررو که انداخت با LB دختررو پرت کن طرفش چندبار که پرتش کنی با شمشیرش بزنش تمومه !! Last edited by a moderator: Oct 7, 2010
نوشته شده توسط mehdi-psp: اون غولی که در مرحله 10 هستش ، اونجا که دختره و پسره دارن به یه جسمی نگاه میکنن بعد یه هو یه غولی میاد و دختره را در دستش میگیره چه طوری باید کشت ؟ بیشتر... Spoiler اول دستشو بزن دختررو که انداخت با LB دختررو پرت کن طرفش چندبار که پرتش کنی با شمشیرش بزنش تمومه !!
mehdi-psp کاربر سایت Oct 7, 2010 #82 آقا ممنون . اینجا رو رد کردم ولی یه مرحله بعد اونجا که باید با اون پرنده مبارزه کنیم گیر کردم . Last edited by a moderator: Oct 7, 2010
pejmAn001 کاربر سایت Oct 7, 2010 #83 نوشته شده توسط mehdi-psp: آقا ممنون . اینجا رو رد کردم ولی یه مرحله بعد اونجا که باید با اون پرنده مبارزه کنیم گیر کردم . بیشتر... Spoiler اونم باید بزنی زیره بالش که نارنجی هست مثل حالت آتیشه وقتی هم که بمب پرت میکنه میتونی با B ازش فرار کنی وقتی واسه چند ثانیه میاد وای میسته بعد تیغ (یه چیز تو همین مایه ها) میزنه بزن زیره بالش
نوشته شده توسط mehdi-psp: آقا ممنون . اینجا رو رد کردم ولی یه مرحله بعد اونجا که باید با اون پرنده مبارزه کنیم گیر کردم . بیشتر... Spoiler اونم باید بزنی زیره بالش که نارنجی هست مثل حالت آتیشه وقتی هم که بمب پرت میکنه میتونی با B ازش فرار کنی وقتی واسه چند ثانیه میاد وای میسته بعد تیغ (یه چیز تو همین مایه ها) میزنه بزن زیره بالش
pejmAn001 کاربر سایت Oct 13, 2010 #85 نوشته شده توسط Chirs: سلام.غول مرحله اخر چه طوری باید بکشم.لطفا بگید. بیشتر... Spoiler باید اینقد تیرش بزنی تا بمیره البته تیرو باید بزنی وسط سینش که روشن هست
نوشته شده توسط Chirs: سلام.غول مرحله اخر چه طوری باید بکشم.لطفا بگید. بیشتر... Spoiler باید اینقد تیرش بزنی تا بمیره البته تیرو باید بزنی وسط سینش که روشن هست